Hong Kong tavaratalot tekeville ihmisille

header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

 

Kirjaudu sisään tästä »   |   Etkö ole vielä liittynyt Hong Kong Klubiin? Liity nyt, se kannattaa »

Kaikki tuotemerkit A-Ö »

etusivu_vasenkuva

Hong Kong -tavaratalot tekeville ihmisille

Hong Kong on suomalainen tavaratalo tekeville ihmisille. 26 tavaratalon valikoimassa on mm. työkaluja, puutarhatuotteita, kalastustarvikkeita sekä kodin ja vapaa-ajan tuotteita.
etusivu_vasenkuva2
Kalastusverkkokauppa palvelee monipuolisesti 24h vuorokaudessa!


Hong Kong -kalastuskauppa


Hong Kong -kalastuskauppa on Suomen suurin ja monipuolisin kalastustarvikkeiden verkkokauppa. Meiltä saat kaikki kalastustarvikkeet, oletpa sitten tavallinen sunnuntaikalastaja, intohimoinen pro-kalastaja tai jotain siltä väliltä. Hong Kongista saat kaikki kalastustuotteet: vieheet, kelat, vavat, siimat, perhokalastusvälineet, kalastustarvikkeet, kalastustekstiilit, pyydyskalastustarvikkeet...
Kalastustarvikkeiden lisäksi tulet saamaan Hong Kongista paljon kalastustietoa, videoita, asiantuntijoiden vinkkejä jne.

Luotettavaa toimintaa -laatumerkki


Laatusertifikaatti - Suomen Verkkoteollisuus Ry Verkkoteollisuus Ry:n Luotettavaa toimintaa -laatumerkki on tarkoitettu kaikille Suomessa toimiville kuluttajaverkkokauppaa käyville yrityksille. Laatumerkin avulla yritys voi osoittaa asiakkaalle toimivansa lain ja sääntöjen mukaisesti. Vain ne verkkokaupat, jotka ovat sitoutuneet näiden sääntöjen noudattamiseen, ovat oikeutettuja Verkkoteollisuus Ry:n Luotettavaa toimintaa laatumerkin käyttöön. Lisäksi Laatumerkin omaava yritys sitoutuu noudattamaan kuluttajariitalautakunnan ratkaisusuosituksia.
Lue lisää »


scriptspot_front