Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

Uutiset

 

Suomen Joku 2014 on Auli Mikola Kokemäeltä, onnittelut!

 

Perustelut kuuluvat: "Hän on mukana monessa, hän ei koskaan sano ei, vaikka iän puolesta voisi jo viettää eläkepäiviä kohta. Hän luotsaa Kokemäen Seuratalo yhdistystä innokkaasti, auttaa ystäviään, tekee ruokaa ja leipoo, kun joku sitä tarvitsee, järjestää juhlia, toimii aktiivisesti Kokemäen Jokilaakson matkailuyrittäjissä ja hoitaa maatilaamme, sekä kahta vuokrattavaa mökkiä. - - - Hän on juuri se "joku", jonka kaikki tuntee, muttei silti oikein tiedä, kuka hän on. Jos hän voittaisi tämän palkinnon, olen varma, että hän ei käyttäisi kaikkea saamaansa itseensä tai kotiinsa, vaan hankkisi niihin yhteisöihin jotakin, joissa on mukana." Hong Kong –tavaratalo lahjoittaa voittajalle 2500 euron arvoisen palkinnon. Kiitos kaikille Suomen Joku 2014 -kisaan ehdokkaansa lähettäneille!

 

Hong Kong Tavaratalojen toimitusjohtaja vaihtuu

 
Tiedote 3.2.2014

Erikoistavarataloketju Hong Kong Group Oy:n hallitus on nimittänyt Mikael Forssin (s. 1965) yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi 3.2.2014 alkaen. Forss on aiemmin toiminut Puukeskuksen toimitusjohtajana ja lisäksi luonut pitkän uran kulutustuotteiden parissa.

Hong Kong Tavaratalojen aiempi toimitusjohtaja Matti Vassinen siirtyy eläkkeelle jatkaen yhtiön osakkaana ja luottamustehtävissä osana hallitusta.

”Kiitän Mattia erinomaisesta työstä toimitusjohtajana. Tänä aikana kaupanala on kokenut valtavan murroksen. Olemme kehittäneet monikanavaisia ratkaisuja verkkokaupan avulla ja pitäneet kiinni strategisesta kasvutavoitteestamme avata uusia myymälöitä joka vuosi”, sanoo Aage Moustgaard, Hong Kongin hallituksen puheenjohtaja.

Mikael Forssilla on kaupanalan tausta ja vankka kokemus sekä kotimaan että kansainvälisen kaupan sektoreilta. Vuosina 1998–2006 Forss työskenteli Rautakesko Oy:n palveluksessa muun muassa Ruotsin K-Raudan toimitusjohtajana ja kansainvälisten toimintojen johtajana. Forss on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri.

”Olen vakuuttunut, että Forssin luotsaamana Hong Kong Tavarataloissa alkaa uusi, entistä vahvempi kasvu- ja kehitysvaihe yhtiön säilyttäessä paikkansa kotimaisten toimijoiden kärjessä”, sanoo Moustgaard.

Hong Kong avasi kalastusverkkokaupan Venäjälle


29.5.2013

Hong Kong -konserni on avannut kalastusverkkokaupan Venäjän laajalle markkina-alueelle 17.5.2013. Toiminnan laajentuminen Venäjälle on jatkoa syksyllä 2012 Ruotsista alkaneelle kalastusverkkokaupan kansainvälistymiselle. Nyt verkkokauppa palvelee Venäjän lisäksi jo koko EU:n alueella. Kansainvälisillä markkinoilla toimitaan Hong Kongin sijaan Happy Angler -brändillä. Verkkokauppa toimii osoitteessa http://www.happyangler.ru

Vaikka Hong Kongin verkkokauppa tarjoaa Suomessa kalastustuotteiden lisäksi paljon muutakin, kansainvälisille markkinoille on päätetty lähteä tavoittelemaan vain harrastaja- ja aktiivikalastajien laajaa joukkoa. Logistinen yhteistyökumppani on Itella, jonka Suomen varastoista toimitetaan kaikkien markkina-alueiden tilaukset. Erityisesti Venäjää varten suunnitellun ja toteutetun toimivan logistiikan aikaansaaminen on ollut haastava eikä täysin yllätyksetönkään prosessi.

Venäjän kalastusverkkokauppa tekee tiivistä yhteistyötä näyttelijä Ville Haapasalon kanssa. Haapasalon suosio Venäjällä pyritään hyödyntämään aktiivisesti verkkokaupan tunnetuksi tekemisessä. Tiedostetun valtavan kalastustuotemarkkinapotentiaalin vuoksi myyntitavoitteet on jo ensimmäiselle toimintavuodelle asetettu korkealle. Iso etu tavoitteiden nopealle saavuttamiselle on, että suomalaisuus on luotettavuusmielessä Venäjällä iso juttu. Verkkokaupan edistyksellinen tekninen alusta, joka mahdollistaa myös tuotteiden ja kalastamisen ympärille rakentuvan aktiivisen yhteisöllisyyden, on omiaan varmistamaan tavoitteiden toteutumista.
 

Hong Kong -ketju yhteistyössä Suomen innokkaimman perhokalastajan kanssa

29.5.2013

Hong Kong -tavaratalot ja verkkokauppa ovat aloittaneet yhteistyön Tommi Liimataisen kanssa. Liimatainen on intohimoinen, aktiivisesti itse perhokalastuksentaidot opiskellut Suomen ensimmäinen ammattiperhokalastaja.

Perhokalastus ei maineestaan huolimatta ole elitistinen ja vaikea kalastushifistelijöiden harrastus. Liimataisen ja Hong Kong -ketjun yhdessä suunnitteleman konseptin tavoitteena on opastaa perhokalastuksesta kiinnostuneita helposti alkuun. Tätä varten on tuotettu veloituksetta katsottavaksi laadukkaita opetusvideoita ja valmiita tuotepaketteja. Osaan tuotepaketista tarjotaan kaupanpäälle perhokalastuskursseja aidossa kalastustilanteessa ja -ympäristössä. Liimataisen halu jakaa osaamistaan mahdollistaa, että kaikki halukkaat voivat onnistua ja saada saalista myös tällä kalastustavalla. Perhokalastuskoulun videot julkaistaan kesäkuussa 2013.
 

Hong Kong kalastusverkkokauppa on tutkitusti laadukas ja asiakasystävällinen


29.5.2013

Aalto-yliopiston tekemässä ”Verkkokaupan tila 2013”- tutkimuksessa tutkittiin 80 suomalaista ja ulkomaista verkkokauppaa. Tärkeimmät arviointikriteerit olivat käytettävyys, koettu luotettavuus, kyky inspiroida ostamaan ja esteettisyys. Eri arviointikriteereitä oli yhteensä lähes 60.
 
Hong Kongin kalastusverkkokauppa sijoittui kokonaisvertailussa sijalle 4/80 ja verkkokaupan luotettavuus koettiin vertailussa mukana olleista verkkokaupoista toiseksi parhaaksi!
 
Hong Kong avasi kalastusverkkokaupan Suomessa 1.4.2011. Huikeaa myynninkehitystä kuvaa, että kasvua kuvataan yli kaksi vuotta avaamisen jälkeen edelleen vuositasolla kolminumeroisella prosenttiluvulla. Suosion on mahdollistanut yli 100 000:n nopeasti suoraan varastosta toimitettavan nimikkeen määrä. Tämän mahdollistaa erikoisliikkeen valikoiman tarjoamisen valtakunnallisesti ja ympärivuorokautisesti vuoden jokaisena päivänä.
 
Verkkokaupan valikoimassa on sekä edullisia vaihtoehtoja että premium-luokan tuotteita. Valikoima kattaa kaikki tunnetuimmat tuotemerkit ja siihen kuuluu myös erikoisempia tuotteita esim. Yhdysvaltojen valtavilta markkinoilta. Merkittävää on, että Hong Kongin kalastusverkkokauppa tarjoaa jakelutien myös lukuisille suomalaisille pienvalmistajille, joiden saattaisi olla jopa mahdotonta saada pienten valmistuserien laatutuotteita markkinoille isojen kauppayhteenliittymien myymälöihin tai kannattavuuden kannalta riittävän moneen erikoisliikkeeseen.
 
Suvereenin tuotetarjonnan lisäksi kalastusaiheisiin liittyvä yhteisöllisyys on ollut olennainen osa kalastusverkkokauppakokonaisuutta. Perinteisen kysy-vastaa- palvelun lisäksi lukuisat opastusvideot, tuhannet tuotearviot ja verkkokaupan asiakkaiden muiden luettavaksi lähettämät kalastustarinat sekä –vinkit ovat niin suosittua sisältöä Hong Kongin kalastusverkkokaupassa, että niiden parissa vietetään ostosten teon lisäksi huomattavan paljon aikaa.
 

Hong Kong valloitti Vaasan

(7.3.2013)

Hong Kongin 25. tavaratalo avautui torstaina 7.3.2013 Vaasan Klemettilässä. Vaasan tavaratalo on n. 3000 m2 myymälä, jonka yhteydessä on myös n 1500 neliön puutarhamyymälä. Vaasan tavaratalo palvelee osoitteessa Laturintie 1. Muut yhteystiedot: puhelun 075-325 0707, sähköposti: vaasa@hongkong.fi.

Hong Kong -verkkokaupat

Kalastuskaupassa on todella laaja valikoima tuotteita & kymmeniä tuhansia tuotearvosteluja, joiden avulla löydät suomalaisten kalastajien eniten arvostamat tuotteet.

Verkkokauppa
Hong Kong Klubi

Maksutavat verkkokaupassa