Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Uutiset

  

Pääsiäisaiheinen kuvakisa

Kasvata upea pääsiäisruoho ja lisää siihen tipuset sekä muut koristeet. Ota kokonaisuudesta kuva ja tägää se Instagramiin #tipuruoho viimeistään 6.4.2015. Osallistujien kesken arvotaan 7.4.2015 kaksi 50€ lahjakorttia Hong Kong -tavarataloihin tai verkkokauppaan. Seuraa Hong Kong -tavarataloja Instagramissa @hongkongtavaratalot.

#kuvakisa #pääsiäinen #hongkongtavaratalot #tipuruoho #rairuoho#pääsiäisruoho #pääsiäistipu #arvonta #lahjakortti
 

Potatopot® - perunoita parvekkeelta

PotatoPot® -kasvuastiassa voit kasvattaa perunoita omalla parvekkeella ja terassilla. Nerokkaan keksinnön ansioista kasvatus on helppoa ja nopeaa. Kolmesta siemenperunasta saat satoa noin 5-6 kg. Lue lisää.
 

Tarjouskuvaston jakopäivä on muuttunut

Hong Kong -tavaratalojen tarjouskuvasto jaetaan myymälöiden alueilla ilmestymisviikoillaan keskiviikon aikana. Jos et asu kuvaston jakelualueella, voit lukea kuvaston tästä linkistä. HUOM! Kuvastot näkyvät sivustollamme vain voimassaoloaikoinaan.
 

Hong Kong Klubi arpoo Tjäreborgin lahjakortteja

Jokainen Hong Kong Klubin jäsen on automaattisesti mukana arvonnassa, jossa yksi klubilainen voittaa joka kuukausi 500€:n Tjäreborgin matkalahjakortin. Viimeisimmän arvonnan tuloksena lahjakortti lähetettiin Muurolaan. Onnea voittaja Birgitalle!
 

Tuotteen takaisinveto

Deuzer Aktiivinen Kuulosuojain LE401 ja Deuzer Radiokuulosuojain HP45-K Lisätietoja tästä suomeksi ja ruotsiksi.

  

Hong Kong -verkkokaupat

Kalastuskaupassa on todella laaja valikoima tuotteita & kymmeniä tuhansia tuotearvosteluja, joiden avulla löydät suomalaisten kalastajien eniten arvostamat tuotteet.

Verkkokauppa
Hong Kong Klubi

Maksutavat verkkokaupassa