Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Uutiset

  

Kesäkukkakisa Facebookissa

Ota kuva kesäkukistasi ja julkaise se Facebook-seinällämme viimeistään 31.5.2015. Voittaja arvotaan 1.6.2015, ja hän saa palkinnoksi 50€ lahjakortin Hong Kong -tavarataloon tai verkkokauppaan.
 

Lauantaina 9.5. orvokki-istutus äidille veloituksetta

Tule istuttamaan lapsen kanssa lauantaina 9.5. äitienpäiväorvokki. Saatte ruukkuun tehdyn istutuksen veloituksetta mukaanne.
• yksi veloitukseton istutus/lapsi
• lisäistutukset 1 €/kpl
 

Verkkokauppamme valikoima on laajentunut

Hong Kong -tavaratalojen verkkokaupasta on nyt ostettavissa huomattavasti aiempaa enemmän tuotteita. Tarjolla on esim. grillejä, kasvihuoneita ja sähkötyökaluja. Tee ostoksia verkkokaupasta tästä linkistä.
 

Pääsiäisaiheinen kuvakisan voittajat on arvottu

Hong Kong -tavaratalojen Instagram #tipuruoho kuvakilpailun voittajiksi arvottiin nimimerkit @huiniina ja @tomkat1981. Onnea voittajille ja kiitos kaikille osallistuneille. Järjestämme jatkossakin Instagramissa kuvakilpailuja, joten seuraa meitä ja tykkää meistä: @hongkongtavaratalot. #hongkongtavaratalot #kuvakisa
 

Potatopot® - perunoita parvekkeelta

PotatoPot® -kasvuastiassa voit kasvattaa perunoita omalla parvekkeella ja terassilla. Nerokkaan keksinnön ansioista kasvatus on helppoa ja nopeaa. Kolmesta siemenperunasta saat satoa noin 5-6 kg. Lue lisää.
 

Tarjouskuvaston jakopäivä on muuttunut

Hong Kong -tavaratalojen tarjouskuvasto jaetaan myymälöiden alueilla ilmestymisviikoillaan keskiviikon aikana. Jos et asu kuvaston jakelualueella, voit lukea kuvaston tästä linkistä. HUOM! Kuvastot näkyvät sivustollamme vain voimassaoloaikoinaan.
 

Hong Kong Klubi arpoo Tjäreborgin lahjakortteja

Jokainen Hong Kong Klubin jäsen on automaattisesti mukana arvonnassa, jossa yksi klubilainen voittaa joka kuukausi 500€:n Tjäreborgin matkalahjakortin. Viimeisimmän arvonnan tuloksena lahjakortti lähetettiin Muurolaan. Onnea voittaja Birgitalle!
 

Tuotteen takaisinveto

Deuzer Aktiivinen Kuulosuojain LE401 ja Deuzer Radiokuulosuojain HP45-K Lisätietoja tästä suomeksi ja ruotsiksi.

  

Hong Kong -verkkokaupat

Kalastuskaupassa on todella laaja valikoima tuotteita & kymmeniä tuhansia tuotearvosteluja, joiden avulla löydät suomalaisten kalastajien eniten arvostamat tuotteet.

Verkkokauppa
Hong Kong Klubi

Maksutavat verkkokaupassa