header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Kalan savustus ja sähkösavustimet

alakategoria_ylakuva

Savustaminen on erinomainen tapa kypsentää kalaa ja lihaa. Savustettu kala tarvitsee mausteeksi vain suolan, sillä savu antaa kalalle maittavan savun aromin. Hong Kong tee-se-itse kaupasta tilaat helposti savustuslaatikot ja savustuspurut. Kalaa savustetaan useimmiten savustuslaatikossa 20 - 60 minuuttia joko nuotion päällä tai grillissä. Savustusaika riippuu kalan koosta se käytettävästä lämpötilasta. Savustuspurujen lisäksi savustuspöntön pohjalle on hyvä laittaa muutama sokerinpala tuomaan tummaa sävyä kalojen pintaan.

Nyt grillataan! Näin valitset oikean grillin


Tutustu valinta vinkkeihin!

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja