Tuotteet

  Näytä kaikki hakutulokset

  Luokat

   Luokat

    Kannattaa lukea

     Myymälät

      Näytä kaikki hakutulokset

      Kutsu luonto kotiisi

      Nordic Nature -mallistossa painopisteessä on hillitty pohjoismainen tyyli ja sen rauhallinen ja neutraali väriskaala. Luonnosta innoitusta saaneita materiaaleja ovat puu ja puhallettu lasi, mutta kodikkuuden takaamiseksi mukana on myös pehmeitä materiaaleja, kuten villaa, lampaannahkaa ja pestyä puuvillaa. Tekstiileissä on saatavana muun muassa verhoja, tyynyjä ja torkkupeittoja luonnonväreissä tai kasvikunnasta innoitusta saaneina kuvioina.

      Mattoja joka kotiin

      Pehmeä, ääntä vaimentava ja kodikas! Meillä on kaikkea pienemmistä ovi- ja eteismatoista suuriin huonemattoihin monina eri muotoina, väreinä ja kokoina.

      Syksyn uutuuksiamme ovat muun muassa pitkäkarvainen lampaantalja, kaunis käsin punottu villamatto sekä pehmeitä, upeasti kiiltäviä mattoja, jotka voidaan lisäksi leikata haluttuun kokoon.

      Näytä kaikki matot

      Nuku hyvin

      Useimmat ihmiset haluavat makuuhuoneesta rauhallisen ja levollisen paikan palautumista varten, emmekä me voisi olla enempää samaa mieltä. Siksi olemme kauden uutuuksissa keskittyneet rauhalliseen ja neutraaliin värimaailmaan ja kasvikunnasta innoitusta saaneisiin kuvioihin. Kun valikoimassa on lisäksi paljon tekstiilejä, pehmeitä mattoja ja kauniita koristeellisia yksityiskohtia, se on kuin tehty ihaniin uniin.

      Näytä kaikki pussilakanat ja lakanat

      Näytä kaikki päiväpeitteett

      Fuskaa kaikin mokomin!

      Kukallisia kukkia, riippuvia ruukkukasveja vai korkea bambu? Meillä on paljon luonnollisen kaltaisia keinokasveja, jotka ovat helppo tapa luoda miellyttävän vihreä tunnelma kotiin. Ne sopivat täydellisesti huoneisiin, joihin ei tule kovin paljon päivänvaloa, tai yksinkertaisesti niille, jotka eivät ole varsinaisia viherpeukaloita.

      Näytä kaikki keinokasvit