Tuotteet

  Näytä kaikki hakutulokset

  Luokat

   Luokat

    Kannattaa lukea

     Myymälät

      Näytä kaikki hakutulokset

      Vintage Glamour

      Valitse arjen glamour!

      Vintage Glamour on mallisto, jossa paljon on enemmän. Se on ihastuttava materiaalien sekoitus, jossa painotetaan samettia sekä romanttisia kuvioita, marmoria ja metalleja. Uutuuksien joukossa on koristetyynyjä ja torkkupeittoja ilmeikkäinä väreinä, kauniita samettiverhoja ja käytännöllisiä raheja. Tämän malliston avulla voit luoda tunteen arjen glamourista kotona ilman ylisisustamista.      Maksimaalinen viihtyisyys!

      Tyynyjä ja torkkupeittoja ei kerta kaikkiaan voi koskaan olla liian monta! Yhdistele eri värejä, muotoja, materiaaleja ja kokoja yksilöllisen ja kodikkaan tunnelman luomiseksi.

      Syksyn valikoimassa on paljon samettia ja ilmeikkäitä värejä, mutta myös romanttisia ja luonnosta vaikutteita saaneita kuvioita.      Näytä kaikki tuotteet

      Valoisia uutuuksia

      Makuuhuone, olohuone tai keittiö? Valikoimassamme on pöytävalaisimia, katto- ja ikkunavalaisimia sekä runsaasti koristevalaisimia, jotka saavat kotisi loistamaan.

      Syksyn uutuuksissa on muun muassa höyhen-, kristalli- ja samettilamppuja. Löydä uusi suosikkisi Rustasta!

      Näytä kaikki valaisimet

      Ikkunakoristusta kaikkiin huoneisiin

      Verhot ovat nopea ja helppo tapa uudistaa kotona mikä tahansa huone, ja niitä on helppo vaihdella kauden mukaan. Meillä on jotain jokaiseen makuun, läpikuultavista verhoista samettiverhoihin ja pimennysverhoihin.

      Syksyn kuumin uutuus on sametti. Valikoimassa on ilmeikkäinä väreinä useita erilaisia verhoja, jotka antavat huoneelle taatusti piristysruiskeen ja kotoisan tunnelman.

      Näytä kaikki verhot