Tuotteet

  Näytä kaikki hakutulokset

  Luokat

   Luokat

    Kannattaa lukea

     Myymälät

      Näytä kaikki hakutulokset

      Valitse oikea matto

      Ryijymatto, villa vai sisal-look?


      Kun valitset mattoa, kannattaa lähteä liikkeelle sen sijoituspaikasta sekä siitä, millaista tunnelmaa sen halutaan luovan. Matot luovat lämpimän tunnelman ja kodikkuutta. Hong Kongin valikoimassa on erilaisia pitkänukkaisia mattoja, käsinkudottuja räsymattoja ja helppohoitoisia sisal-look-malleja.

      Nukkamatot


      Koneella kudottujen nukkamattojemme valikoimassa on ryijymattoja. Ryijymattojamme on saatavilla useina malleina ja väreinä, niin lyhyt- kuin pitkänukkaisenakin, ja ne on valmistettu polypropeenista. Matto sopii täydellisesti makuu- ja olohuoneeseen pehmeiden, lämmittävien ja ääntä vaimentavien ominaisuuksiensa ansiosta.


      Hoito: Matot, joiden nukka on valmistettu synteettisistä materiaaleista, ovat helppohoitoisia ja kestäviä, mutta ne eivät kestä suuria määriä kosteutta. Imuroi matto säännöllisesti nukan suuntaisesti ja kierrä matto ajoittain toiseen suuntaan kulumisen vähentämiseksi.


      Sisal-look-matot


      Meillä on laaja valikoima koneella kudotusta polypropeenista valmistettuja mattoja eli niin sanottuja sisal-look-mattoja. Mattojen nimi tulee siitä, että ne muistuttavat luonnollista sisal-materiaalia. Hong Kongin sisal-look-matot ovat litteäksi kudottuja. Ne ovat kestäviä ja likaa hylkivä, ja niitä voidaan käyttää sekä sisätiloissa että ulkona, toisin kuin aitoja sisal-mattoja. Ne ovat kevyitä, joten ne on helppo siirtää ja puhdistaa. Matto on UV-käsitelty, joten se ei haalistu auringon säteistä.

      Hoito: Erittäin helppohoitoinen matto, joka ei kerää suuria määriä pölyä. Puhdistetaan imuroimalla tai huuhtelemalla kevyesti.


      Painetut matot


      Hong Kongin painetut kumitaustaiset matot on valmistettu polyamidista, ja niitä on saatavana useana mallina ja kokona. Matot ovat koneella tuftattuja, ja niissä on painettu kuvio ja kumitausta, jonka ansiosta ne eivät liu'u paikaltaan. Hintansa arvoinen matto, joka sopii useimpiin huoneisiin.

      Hoito: Imuroi matto ja käännä se toiseen suuntaan säännöllisesti. Matot voidaan pestä koneessa.


      Käsin kudotut matot


      Käsin kudotuissa Hong Kongin matoissa on sekä puuvilla- että villamalleja. Matot ovat helppohoitoisia ja käännettäviä, ja ne sopivat useimpiin huoneisiin.

      Hoito: Pyyhi mahdolliset tahrat välittömästi. Pienemmät mattomallit voidaan pestä koneessa 30 °C:n hienopesussa. Kun matto on pesty, se täytyy ripustaa vinoon, jotta ylimääräinen vesi valuu alaspäin raitoja pitkin ja värjäytymisen riskin minimoimiseksi. Voit myös pestä maton käsin käyttämällä vähäistä saippuamäärää. Älä aseta villamattoa suoraan auringonvaloon, jossa se voi haalistua.

      Viskoosi


      Materiaalina viskoosi muistuttaa silkkiä, ja se kiiltää kauniisti. Hong Kongin viskoosimatot ovat koneella kudottuja, ja ohuina ne istuvat upeasti lattialle.

      Hoito: Imuroi varovasti nukan suuntaisesti. Suojaa matto kosteudelta.

      Lampaannahka


      Hong Kongin aitoja lampaannahkamattoja on saatavilla pitkä- ja lyhytnukkaisena sekä suora- ja kiharaturkkisena. Lampaannahka on koristeellinen ja lämmittävä, ja siinä on luontaisia likaa hylkivä ominaisuuksia.

      Hoito: Ravista lika ja pöly pois ja harjaa nahka säännöllisesti pehmeällä harjalla.

      Keinotaljat


      Valikoimassamme on useita erivärisiä keinotaljoja. Taljat on valmistettu akryylista ja polyesteristä, minkä ansiosta ne ovat luonnollisen tuntuisia. Aseta talja lattialle, sohvalle tai nojatuoliin!


      Hoito: Ravista tai imuroi talja säännöllisesti. Jos taljaan tulee vaikeita tahroja, taljan voi pestä käsin. Selvitä mahdolliset takut kampaamalla leveällä kammalla.