header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Kaikki tuotemerkit A - Ö

Hong Kong Klubi – edut heti käyttöön!


Hong Kong Klubi on hyödyllinen jokaiselle Hong Kongin asiakkaalle. Se tarjoaa sinulle klubietuja ja toiminnallisuuksia, joita et muuten saa. Klubiin liittyminen on helppoa ja ilmaista eikä se velvoita sinua mihinkään. Täytä vain Hong Kong Klubin rekisteröintilomakkeeseen tietosi (sähköpostiosoite, nimi, osoitetiedot, matkapuhelinnumero sekä lähin Hong Kong tavaratalosi) ja keksi itsellesi salasana. Voit erota Hong Kong Klubista koska tahansa ilman velvoitteita tai seuraamuksia.

Liittyessäsi Hong Kong Klubiin sinulle luodaan henkilökohtainen asiakasnumero, joka oikeuttaa sinut Hong Kong Klubin etuihin. Asiakasnumerolla tunnistaudut edut lunastaaksesi Klubilaiseksi tavarataloissa ja verkkokaupassa. Halutessasi voit tilata liittymisen yhteydessä tavarataloissa tunnistautumista varten muovisen Hong Kong Klubikortin, joka toimitetaan postitse. Hong Kong Klubikortti toimii myös ilmaisessa Cardu-sovelluksessa, jonka voit ladata älypuhelimeesi.


Liity Klubiin >>


Hong Kong Klubin edut

  • Vaihtuvia ja ajankohtaisia tuotetarjouksia vain Klubilaisille
  • Joka kuukausi 500€ matkalahjakortin arvonta kaikkien Klubilaisten kesken
  • Klubilaisille etukäteistietoa tarjouksista
  • Kiinnostavia klubiuutisia, asiantuntijoiden vinkkejä ja tuotetietoa
  • Verkkokaupan toiminnallisuudet käyttöön


*Alennus normaalihinnoista. Etu ei koske alkoholituotteita, pullopantteja, lehtiä, lahjakortteja, Veikkaus-tuotteita, tupakkatuotteita eikä osaa vene-elektroniikan tuotteista.


Klubiviestintä

Hong Kong Klubiin kuuluva jäsenviestintä tulee sinulle sähköpostilla ja toisinaan myös matkapuhelimeen. Klubiviestit sisältävät vain klubilaisille tarkoitettuja tuotesuosituksia ja -tietoja, klubitarjouksia, etukuponkeja, asiantuntijahaastatteluita ja -artikkeleita, käyttäjäkokemuksia sekä muita kiinnostavia ja tarpeellisia klubitiedotteita.
Klubiviesti on olennainen ja erottamaton osa Hong Kong Klubin toimintaa. Siksi sen vastaanottamisen voi peruuttaa ainoastaan päättämällä jäsenyyden. Lisätietoa jäsenyyden päättämisestä näet alempana olevasta kappaleesta "Klubijäsenyyden päättäminen". Ajankohtaista tietoa klubilaisille löydät kätevästi myös Cardu-sovelluksesta.


Klubijäsenyytesi päättäminen

Hong Kong Klubin jäsen voi koska tahansa päättää jäsenyytensä ilman minkäänlaisia sitoumuksia tai velvoitteita. Jäsenyyden päättäminen tapahtuu ilmoittamalla siitä sähköpostitse asiakaspalveluumme, osoitteeseen klubi@hongkong.fi
Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja