header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Kaikki tuotemerkit A - Ö

Hong Kong Klubi – edut heti käyttöön!


Hong Kong Klubi on hyödyllinen jokaiselle Hong Kongin asiakkaalle ja se tarjoaa sinulle etuja ja toiminnallisuuksia, joita et muuten saa. Klubiin liittyminen on helppoa ja ilmaista eikä se velvoita sinua mihinkään. Täytä vain Hong Kong Klubiin rekisteröintilomakkeelle tietosi (sähköpostiosoite, nimi, osoitetiedot, matkapuhelinnumero sekä lähin Hong Kong tavaratalosi) ja keksi itsellesi salasana. Samoin halutessasi voit erota Hong Kong Klubista koska tahansa ilman velvotteita tai seuraamuksia.

Liittyessäsi Hong Kong Klubiin, sinulle luodaan henkilökohtainen asiakasnumero, joka oikeuttaa sinut Hong Kong Klubin etuihin, ja saat käyttöösi Hong Kong Klubikortin jolla tunnistaudutaan myymälässä ja lunastetaan edut. Hong Kong Klubikortti toimii Cardu-sovelluksessa, jonka voit ladata älypuhelimeesi ilmaiseksi vaikka heti. Halutessasi voit myös tilata muovisen Hong Kong Klubikortin postituksen rekisteröinnin yhteydessä.
 

Liity Klubiin >>

 

Hong Kong Klubin edut

- Uudelle Klubilaiselle -10% ensimmäisestä kertaostoksesta.*
- Vaihtuvia ja ajankohtaisia tuotetarjouksia vain Klubilaisille
- Tuotteita pysyvästi edulliseen hintaan vain Klubilaisille
- Joka kuukausi 500€ matkalahjakortin arvonta kaikkien Klubilaisten kesken**
- Etukäteistietoa tarjouksista
- Kiinnostavia uutisia, asiantuntijoiden vinkkejä ja tuotetietoa
- Verkkokaupan toiminnallisuudet käyttöön
- Verkkokaupan toimituskulut ilman eri veloitusta, kun tilauksen arvo on ilman toimituskuluja ja mahdollisten alennusten jälkeen vähintään 150€


*Alennus normaalihinnoista. Etu ei koske alkoholituotteita, pullopantteja, lehtiä, lahjakortteja, Finnkino-tuotteita, Veikkaus-tuotteita, tupakkatuotteita eikä osaa vene-elektroniikan tuotteista.  
**Jokainen käytetty euro on lisäarpalippu, joka parantaa voittomahdollisuuksia. 1€ = 1 arpa.

Klubijäsenyyden päättäminen
Hong Kong Klubin jäsen voi koska tahansa päättää jäsenyytensä ilman minkäänlaisia sitouksia tai velvoitteita. Jäsenyyden päättäminen tapahtuu ilmoittamalla siitä sähköpostitse asiakaspalveluumme, osoitteeseen klubi@hongkong.fi
Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja