header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Kaikki tuotemerkit A - Ö

Hong Kong Klubi – edut heti käyttöön!


Hong Kong Klubi on hyödyllinen jokaiselle Hong Kongin asiakkaalle. Se tarjoaa sinulle klubietuja ja toiminnallisuuksia, joita et muuten saa. Klubiin liittyminen on helppoa ja ilmaista eikä se velvoita sinua mihinkään. Täytä vain Hong Kong Klubin rekisteröintilomakkeeseen tietosi (sähköpostiosoite, nimi, osoitetiedot, matkapuhelinnumero sekä lähin Hong Kong tavaratalosi) ja keksi itsellesi salasana. Voit erota Hong Kong Klubista koska tahansa ilman velvoitteita tai seuraamuksia.

Liittyessäsi Hong Kong Klubiin sinulle luodaan henkilökohtainen asiakasnumero, joka oikeuttaa sinut Hong Kong Klubin etuihin. Asiakasnumerolla tunnistaudut edut lunastaaksesi Klubilaiseksi tavarataloissa ja Happy Angler -kalastusverkkokaupassa. 


Liity Klubiin >>


Hong Kong Klubin edut

  • Uudelle Klubilaiselle -10 % ensimmäisestä kertaostoksesta Hong Kong -tavaratalosta. Alennus normaalihinnoista. Etu ei koske alkoholituotteita, pullopantteja, lehtiä, lahjakortteja, Veikkaus-tuotteita eikä tupakkatuotteita.
  • Klubitarjouksia sekä vaihtuvia ja ajankohtaisia tarjouksia vain Klubilaisille.
  • Klubilaisille etukäteistietoa tarjouskuvastoista
  • Kiinnostavia klubiuutisia, asiantuntijoiden vinkkejä ja tuotetietoa
  • Jokainen Klubilainen osallistuu automaattisesti kuukausittain arvontaan, jossa palkintona 100€ lahjakortti Hong Kong -tavarataloon. Lahjakortteja arvotaan 3 kpl /kk.
  • Ilmainen toimitus yli 150 € Happy Angler -kalastusverkkokaupan tilauksiin. Yli 75 € tilauksiin toimitus vain 3,90 €. Ilmainen toimitus koskee ainoastaan Noutoa Postista, Matkahuollosta tai Postin
    pakettiautomaatista (6,90 €).


Klubiviestintä

Hong Kong Klubiin kuuluva jäsenviestintä tulee sinulle sähköpostilla ja toisinaan myös matkapuhelimeen. Klubiviestit sisältävät vain klubilaisille tarkoitettuja tuotesuosituksia ja -tietoja, klubitarjouksia, etukuponkeja, asiantuntijahaastatteluita ja -artikkeleita, käyttäjäkokemuksia sekä muita kiinnostavia ja tarpeellisia klubitiedotteita.
Klubiviesti on olennainen ja erottamaton osa Hong Kong Klubin toimintaa. Siksi sen vastaanottamisen voi peruuttaa ainoastaan päättämällä jäsenyyden. Lisätietoa jäsenyyden päättämisestä näet alempana olevasta kappaleesta "Klubijäsenyyden päättäminen".


Klubijäsenyytesi päättäminen
Hong Kong Klubin jäsen voi koska tahansa päättää jäsenyytensä ilman minkäänlaisia sitoumuksia tai velvoitteita. Jäsenyyden päättäminen tapahtuu ilmoittamalla siitä sähköpostitse asiakaspalveluumme, osoitteeseen klubi@hongkong.fi
Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja