header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Kaikki tuotemerkit A - Ö

Tietoa Hong Kong Klubista

 

Hong Kong Klubiin liittyminen

Hong Kong Klubiin liittyminen on ilmaista eikä se sido tai velvoita jäsentä mihinkään. Liittymislomakkeella kysytään pakollisina tietoina sähköpostiosoite, nimi, osoite, matkapuhelinnumero ja lähin Hong Kong tavaratalo. Lisäksi jäseneksi liittyvän tulee keksiä itselleen salasana. Myöhemmin klubilaisen Omat sivut -osiossa voi vapaaehtoisena tietona täydentää syntymäajan.

Kirjautuminen Hong Kong Klubin Omat sivut -osioon tapahtuu sähköpostiosoitteella ja salasanalla. Kirjautumisosoitteena käytetään sitä osoitetta, joka on klubin liittymislomakkeeseen annettu. Jos klubilainen muuttaa sähköpostiosoitettaan, kirjautumisosoite pysyy silti alkuperäisenä. Klubitiedotteet, tilausvahvistukset ym. toimitetaan kuitenkin aina voimassaolevaan sähköpostiosoitteeseen. Liity Hong Kong Klubiin tästä ».

Klubiviestintä

Hong Kong Klubi perustuu jäsenviestintään ja liittymällä Klubiin tulemme lähettämään Klubitiedotteita ajankohtaisista uutisista ja eduista pääsääntöisesti sähköpostilla sekä toisinaan matkapuhelimeen. 

Klubitiedotteet lähetetään automaattisesti kaikille klubilaisille. Klubitiedote voi sisältää tuotesuosituksia ja -tietoja, tarjouksia, etukuponkeja, asiantuntijahaastatteluita ja -artikkeleita, käyttäjäkokemuksia sekä muita kiinnostavia ja tarpeellisia tiedotteita. Klubitiedote on jäsenviestintää ja oleellinen osa Hong Kong Klubin toimintaa, siksi sen vastaanottamisen voi peruuttaa ainoastaan päättämällä jäsenyyden. Lisätietoa jäsenyyden päättämisestä löydät täältä ».

Klubitiedotteiden vastaanottamista ei voi peruuttaa muutoin kuin päättämällä klubin jäsenyyden.

Klubietujen ja -palvelujen kohdentaminen

Hong Kong Klubi- ja verkkokauppajärjestelmä kerää tietoja ja analytiikkaa Klubilaisten verkkokauppaselailusta, ostoksista, tuotearvioinneista jne. Kerättyä tietoa käytetään asiakastietojen hallinnassa ja käsittelyssä sekä etujen ja palvelujen kohdentamiseksi Hong Kong Klubin jäsenille sekä muille asiakkaille. Kävijätietoa ei luovuteta Hong Kong -konsernin ulkopuolisille osapuolille. Hong Kong Klubin jäsenten saama personoitu tuotesuosittelu ja tuote-ehdotukset sekä tuoteinformaatio perustuvat suurelta osin verkkokaupan ja myymälöiden kävijädataan ja sen analysointiin.

Tietojen keruusta ja säilytyksestä voit lukea tarkemmin rekisteriselosteesta »

Hong Kong Klubin tarjousehdot
Ehdot voimassa 1.10.2017 alkaen

Hong Kong Klubi tarjoaa jäsenilleen vaihtuvia rahanarvoisia etuja. Edun yhteydessä on mainittu, mihin asti kyseinen etu on voimassa. Edun voi lunastaa ainoastaan Hong Kong Klubin jäsen näyttämällä tavaratalossa kassalla fyysisen Klubikortin tai kertomalla 10-numeroisen asiakasnumeron* kassahenkilölle. Verkkokaupassa edut saa käyttöön kirjautumalla sisään verkkokauppaan omilla tunnuksilla.

Etujen voimassaoloaika vaihtelee. Osa tarjouksista on voimassa rajoitetun ajan ja osa on voimassa toistaiseksi.

Hong Kong pidättää oikeuden tuote-erien loppumiseen. Tuotteiden määrä voi vaihdella tavarataloittain. Edun voi lunastaa ainoastaan ostoksen yhteydessä, eikä sitä hyvitetä jälkikäteen, mikäli ostoksen yhteydessä ei ole tunnistautunut Hong Kong Klubilaiseksi.

Etua ei voi lunastaa jälkikäteen, mikäli tuotetta ei ole tarjousaikana saatavilla. 

*Asiakasnumeron voi milloin tahansa tilata tekstiviestinä numerosta 050 9020 041 kirjoittamalla viestiksi ainoastaan sana: numero Saat Klubinumerosi hetken kuluttua vastausviestinä. (Palvelu maksaa operaattorisopimuksesi mukaisen normaalin tekstiviestin hinnan.) Huom! Viesti täytyy lähettää siitä numerosta, joka on liittymisvaiheessa ilmoitettu henkilötietoihin. Asiakasnumero löytyy myös Omat sivut -osiosta kirjautumisen jälkeen osoitteessa hongkong.fi.
Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja