header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Kaikki tuotemerkit A - Ö

Hong Kong yrityskortti

Kustannustehokas ratkaisu yrityksenne hankintoihin


- ei avausmaksuja
- ei ylimääräisiä kuluja
- koontilaskut
- 14 vrk maksuaika
- rinnakkaiskortteja yrityksen tarpeen mukaan


Tulosta yrityskorttihakemus tästä tai täytä ja lähetä alla oleva lomake.


 


Hong Kong - Yritystilikortti tiliehdot Tilin avaaminen
Hong Kong tavaratalot avaa tilin hyväksymänsä kirjallisen hakemuksen perusteella yritysasiakkaalle, joka on luottokelpoinen. Tilihakemuksen allekirjoittajalla tulee olla yrityksen nimenkirjoitusoikeus. Hong Kong tavaratalot tarkastaa yrityksen tiedot Asiakastieto Oy:n tietokannasta. Hong Kong tavarataloilla on myös oikeus tarkastaa yrityksen vastuuhenkilöiden henkilöluottotiedot. Hong Kong tavarataloilla on oikeus yksipuolisesti hyväksyä tai hylätä tilihakemus. Yritysasiakas voi hakea yhden tai useamman tilin käyttöön oikeuttavan rinnakkaiskortin. Yritysasiakas on vastuussa myös rinnakkaiskortilla tehdyistä ostoista. Allekirjoittaessaan tilihakemuksen yritysasiakas hyväksyy tiliehdot. Hong Kong tavaratalot voi välittömästi irtisanoa tilin, mikäli asiakkaalla on todettu olevan maksuhäiriöitä, tai jos asiakas on antanut itsestään luottoa hakiessaan harhaanjohtavia tietoja, jotka ovat voineet vaikuttaa luoton myöntämiseen tai sen ehtoihin tai hän on syyllistynyt muuhun olennaiseen sopimusrikkomukseen. Yritysasiakkaan tili on irtisanottavissa myös siinä tapauksessa, että tämä jättää laskun maksamatta eräpäivään mennessä. Mikäli yritysasiakas laiminlyö erääntyneen maksun suorittamisen muistutuksesta huolimatta, siirtää Hong Kong tavaratalot erääntyneet saatavansa perintätoimiston hoidettavaksi.

Luottoraja
Yritysasiakkaan luottoraja on 1000 euroa. Yritysasiakas voi tilihakemuksessa anoa tästä poikkeavaa luottorajaa. Hong Kong tavaratalot pidättää oikeuden määritellä luoton ylärajan tapauskohtaisesti. Myönnetystä luottorajasta ilmoitetaan asiakkaalle kirjallisesti kortin mukana lähetettävässä saatekirjeessä. Luottorajaa ei saa ylittää. Yritysasiakas on luottorajasta huolimatta vastuussa kaikista yrityksen tilille tehdyistä ostoista. Jos kortti katoaa, vastuu kortilla tehdyistä ostoista lakkaa kuitenkin heti, kun katoaminen on asianmukaisesti saatettu Hong Kong Tavaratalojen tietoon.

Laskutus
Laskutusväli on yksi (1) viikko. Maksuaika on neljätoista (14) päivää laskun päiväyksestä.

Korko ja perittävät maksut Viivästyskorko on korkolain mukainen

Kortin katoaminen
Kortin katoamisesta on viipymättä ilmoitettava arkisin klo 8-16 välisenä aikana numeroon 075-325 5000. Em. ajan ulkopuolella, myymälöiden aukioloaikana numeroon 075-325 5051.

Muut ehdot
Tilikortti on aina esitettävä ostohetkellä. Myyjällä on oikeus tarkistaa asiakkaan henkilöllisyys valokuvalla varustetusta henkilöllisyystodistuksesta. Kortti on voimassa toistaiseksi. Henkilötietojen ja laskutusosoitteen muutokset on ilmoitettava viipymättä kortinantajalle. Tilisopimuksesta, maksuista ja saatavien perinnästä aiheutuvat riita-asiat ratkaistaan tilinhaltijan kotipaikan käräjäoikeudessa. Kuluttajalla on mahdollisuus saattaa riita-asiat myös kuluttajavalituslautakunnan käsiteltäväksi. Jos asiakkaalla ei ole asuinpaikkaa Suomessa, riita-asiat käsitellään Helsingin käräjäoikeudessa.
Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja