header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Kaikki tuotemerkit A - Ö

Hong Kong yrityskortti

Kustannustehokas ratkaisu yrityksenne hankintoihin

Laskutusmahdollisuus päättyy Hong Kong -tavarataloissa 30.9.2019. Emme avaa enää uusia yritystilejä.

- ei ylimääräisiä kuluja
- koontilaskut
- 14 vrk maksuaika
- rinnakkaiskortteja yrityksen tarpeen mukaan


Luottoraja
Yritysasiakkaan luottoraja on 1000 euroa. Yritysasiakas voi tilihakemuksessa anoa tästä poikkeavaa luottorajaa. Hong Kong tavaratalot pidättää oikeuden määritellä luoton ylärajan tapauskohtaisesti. Myönnetystä luottorajasta ilmoitetaan asiakkaalle kirjallisesti kortin mukana lähetettävässä saatekirjeessä. Luottorajaa ei saa ylittää. Yritysasiakas on luottorajasta huolimatta vastuussa kaikista yrityksen tilille tehdyistä ostoista. Jos kortti katoaa, vastuu kortilla tehdyistä ostoista lakkaa kuitenkin heti, kun katoaminen on asianmukaisesti saatettu Hong Kong Tavaratalojen tietoon.

Laskutus
Laskutusväli on yksi (1) viikko. Maksuaika on neljätoista (14) päivää laskun päiväyksestä.

Korko ja perittävät maksut Viivästyskorko on korkolain mukainen

Kortin katoaminen
Kortin katoamisesta on viipymättä ilmoitettava arkisin klo 8-16 välisenä aikana numeroon 075-325 5000. Em. ajan ulkopuolella, myymälöiden aukioloaikana numeroon 075-325 5051.

Muut ehdot
Tilikortti on aina esitettävä ostohetkellä. Myyjällä on oikeus tarkistaa asiakkaan henkilöllisyys valokuvalla varustetusta henkilöllisyystodistuksesta. Kortti on voimassa toistaiseksi. Henkilötietojen ja laskutusosoitteen muutokset on ilmoitettava viipymättä kortinantajalle. Tilisopimuksesta, maksuista ja saatavien perinnästä aiheutuvat riita-asiat ratkaistaan tilinhaltijan kotipaikan käräjäoikeudessa. Kuluttajalla on mahdollisuus saattaa riita-asiat myös kuluttajavalituslautakunnan käsiteltäväksi. Jos asiakkaalla ei ole asuinpaikkaa Suomessa, riita-asiat käsitellään Helsingin käräjäoikeudessa.
Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja