header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Kaikki tuotemerkit A - Ö

Hong Kong - CWC Haukihaaste 21.-22.5.2016

 
Hong Kong Haukihaaste
 
CWC Haukihaaste on täysin uudenlainen kilpailu, joka yhdistää kalastuskilpailun jännityksen, Facebookin yhteisöllisyyden sekä mahtavat palkinnot! Kilpailussa kolme tiimiä kisaa CWC Fishing Team Finlandia vastaan viikonlopun mittaisessa taistossa, jossa voittaja ratkaistaan viiden pisimmät viikonlopun aikana saadut hauen perusteella. Hakemuksien perusteella mukaan valitut tiimit voivat kalastaa missä päin Suomea tahansa haluavat ja lähes millä tahansa vapavälinein tapahtuvalla kalastusmuodolla. Voimme siis nähdä taiston Saaristomerellä jerkeillä kalastavan tiimin, sisävesillä uistelevan venekunnan ja joella virtavesissä haukea kalastavan porukan välillä, todella mielenkiintoista! Tarkemmat tiedot ja säännöt löydät alta.

Mukaan valitaan hakemuksien perusteella kolme mielenkiintoista tiimiä, jotka haastavat kokeneista suurhaukimiehistä koostuvan CWC Fishing Team Finlandin. Lue ohjeet läpi, panosta hakemukseesi ja voit olla mukana kisaamassa mahtavista palkinnoista! Haku päättyy 8.5.2016. Jo kaikki mukaan valitut tiimit ovat voittajia, sillä CWC:n 500€ arvoinen tuotepaketti lähtee jokaiselle tiimille ennen kilpailun alkua! Lisäksi pääpalkintona parhaiten pärjänneelle haastajatiimille on luvassa yli 1000€ arvoinen BFT -tuotepaketti!
 

Aikataulu

 
Haku päättyy su 8.5.2016
Valituille tiimeille ilmoitetaan viimeistään ke 11.5.2016
Kilpailuaika la-su 21.-22.5.2016
Tuloksien julkaisu ma 23.5.2016
 

Kisainfo

 
-Kolme ennakkoon hakijoiden joukosta valittua 2-3hlö tiimiä sekä CWC Fishing Team Finland kalastavat kilpaa haukea viikonlopun (21.-22.5.2016) ajan oman aikataulun mukaisesti.
-Tiimit saavat vapaasti kalastaa missä päin Suomea tahansa rajoitusten ja lakien puitteissa.
-Ei lähtö- eikä paluupaikkaa, kilpailijoilla vapaa liikkuminen ja aikataulut.
-Viikonlopun aikana saaduista hauista viiden pisimmän hauen yhteismitta ratkaisee, kalat mitataan, kuvataan ja vapautetaan.
-Tyyli on vapaa! Kaikki aktiivivapavälinein tapahtuvat viehekalastusmuodot on sallittu (Heittokalastus, vertikaalikalastus, perhokalastus, pilkkiminen sekä uistelu useammalla vavalla lupien puitteissa. Elävän ja kuolleen syötin käyttö kielletty.)
-CWC toimittaa valituille tiimeille 500€ arvoisen tuotepaketin ennen kilpailun alkua!
-Hong Kong toimittaa valituille tiimeille mittatarran, jota on käytettävä kalojen mittaamisessa ja kuvaamisessa.
 

500€ arvoinen tuotepaketti valituille tiimeille

 
-Tuotepaketti sisältää mm. Pig Shad ja Pig Shad Jr haukijigejä, Buster Jerk jerkkejä sekä Pig spinnerbaitteja.
 

Pääpalkinto

 
- BFT Instinct X7 hyrräkela 3kpl
- BFT Roots 8,4´ -140g hyrräkelavapa 3kpl
- Strike Wire 135m kuitusiima 3kpl
 

Haku

 
-Hakemukset toimitetaan Facebookin kautta yksityisviestinä Hong Kong kalastuskaupalle viimeistään 8.5.2016.
-Hakemuksessa tulee olla seuraavat tiedot: tiimin nimi, kilpailijoiden nimet (2-3hlö/tiimi), ilmoittajan yhteystiedot sekä puhelinnumero, julkaisukelpoiset kuvat kaikista tiimin jäsenistä (mielellään kalakuva hauen kanssa), esittely tiimistä ja heidän harjoittamistaan hauen kalastustyyleistä sekä karkeat arviot alueista, joilla kalastaisivat kilpailuaikana. Lisäksi sana on vapaa kaikelle valintaa edistävälle informaatiolle.
-Hong Kong kalastuskauppa valitsee kolme tiimiä mukaan kilpailuun hakemuksien perusteella ja ilmoittaa tiimeille viimeistään 11.5.2016.
 

Säännöt

 
-Lähettämällä hakemuksen tiimi sitoutuu kalastamaan yhdessä kyseisenä viikonloppuna lauantaina ja sunnuntaina, noudattamaan kilpailun sääntöjä ja hyviä tapoja vesillä tai rannoilla.
-Kilpailijoilla tulee olla omaan kalastusmuotoonsa ja alueeseensa tarvittavat kalastusluvat.
-Tiimillä tulee olla käytössään älypuhelin nettiyhteydellä ja vähintään yhdellä tiimin jäsenellä Facebook-tunnukset.
-Tiimit raportoivat kilpailunsa etenemisestä Hong Kong kalastuskaupan Facebook-sivuille kummallekin kilpailupäivälle erikseen perustettavaan viestiketjuun tekstein sekä kala- ja fiiliskuvin. Tiimit raportoivat myös sen hetkisen yhteistuloksensa klo 12, 15 ja 18 kumpanakin kilpailupäivänä.
-Tiimit lähettävät viikonlopun aikana saamansa viiden pisimmän hauken kuvat (poseeraus- ja mittalautakuva) sunnuntaina (viimeistään klo 23.59) Facebookin yksityisviestillä Hong Kong kalastuskaupalle tai sähköpostilla kilpailijoille ilmoitettavaan osoitteeseen.
-Mittatarran päällä kuvatuista kuvista on pystyttävä toteamaan kalan pituus ja vain virallisen mittatarran päällä kuvatut kalat hyväksytään. Kalan täytyy näkyä kuvassa kokonaan. Mikäli mittatarra ja poseerauskuvaa ei löydy tai pituutta ei voida todeta kuvasta, hylätään kala. Hong Kong kalastuskaupalla on oikeus muuttaa kalojen ilmoitettuja pituuksia kuvien perusteella.
-Kalojen pituus ilmoitetaan vain tasa sentein, esim. 90,9 = 90cm.
-Tasatuloksen sattuessa ratkaisee pisin kala, mikäli se on yhtä pitkä ratkaisee seuraavaksi pisin kala jne. Mikäli kaikki viisi haukea ovat yhtä pitkiä ratkaisee arpa.
-Tulokset julkaistaan kuvien tarkistuksen jälkeen Hong Kong kalastuskaupan Facebook-sivuilla 23.5.2016.
 
Tuotepaketit ja pääpalkinnon toimittaa CWC Ab. Tuotepaketit ja pääpalkinto toimitetaan kummatkin omana lähetyksenä yhteen osoitteeseen Suomessa. Tuotepakettien tuotteet ja palkintotuotteet voivat muuttua vastaaviin vastaavan arvoisiin tuotteisiin, mikäli kyseisiä tuotteita ei ole saatavissa. Kilpailuun valittujen kilpailijoiden hakemuksien kuvia sekä heidän ottamia kala- ja raportointikuvia voidaan käyttää kilpailuun liittyvissä julkaisuissa Facebookissa, hongkong.fi sivustolla sekä Hong Kongin eri kanavissa.
 

Kaikki kilpailuun liittyvät tiedustelut Hong Kong kalastuskaupan Facebook-sivujen kautta.

Stike Pro -tuotteet
BFT -tuotteet
 
Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja