header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Kaikki tuotemerkit A - Ö

Hong Kong Facebook -kilpailusäännöt


Kilpailun järjestäjä

Hong Kong Group Oy (jatkossa: Järjestäjä)
Y-tunnus: 1710083-3
Osoite: Porttipuistontie 1, 01200 Vantaa FINLAND

Kilpailu ei ole missään yhteydessä Facebookiin eikä Facebook sponsoroi, tue tai järjestä tätä arvontaa. Kilpailun sisällöstä vastaa ainoastaan järjestäjä, ei Facebook. Facebook ei ole vastuussa arvonnasta tai siihen liittyvistä seikoista.

Osallistumiskelpoisuus

Osallistumiskelpoisuus on jokaisella 18 vuotta täyttäneellä Suomessa asuvalla luonnollisella henkilöllä lukuun ottamatta Hong Kong konsernin -henkilökuntaa ja henkilökunnan perheenjäseniä.

Kilpailun alkamis- ja päättymisajankohta

Kilpailun kesto eli osallistumisaika ilmoitetaan kilpailupäivityksessä. Kilpailuajan päätyttyä kirjoitettuja kommentteja ei oteta huomioon

Osallistuminen

Kilpailuun osallistutaan kommentoimalla kilpailupäivitystä Facebookissa. Kilpailuajan päätyttyä arvotaan kilpailupäivityksessä ilmoitettuna ajankohtana osallistuneiden kesken kilpailupäivityksessä ilmoitettu palkinto. Järjestäjä pidättää oikeuden olla palkitsematta kommentteja, jotka eivät täytä osallistumisehtoja.
Kilpailuun osallistuminen on ilmaista. Palkintoa tai mahdollisia palkinnon korvikkeita ei voi muuttaa rahaksi. Palkintoa ei voi vaihtaa eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle. Osallistumalla arvontaan osallistuja antaa suostumuksen etunimensä ja lyhennetyn sukunimensä ilmoittamiseen kilpailuun liittyvässä päivityksessä, jossa tiedotetaan voittaja tai voittajat. Osallistuja voi perua suostumuksensa milloin tahansa ottamalla yhteyttä järjestäjään sähköpostitse palaute@hongkong.fi. Mahdollinen peruminen ei vaikuta oikeuteen saada voitettu palkinto.
Järjestäjä tiedottaa voittajalle voitosta henkilökohtaisesti kommentoimalla voittajan kommenttia kilpailupäivityksessä.

Jos voittaja ei vastaa Järjestäjän lähettämiin yhteydenottoihin viiden (5) arkipäivän kuluessa ensimmäisestä yhteydenotosta, oikeus palkintoon raukeaa ilman eri korvausta. Korvaavaa voittajaa koskee sama näissä säännöissä määritelty menettely kuin alkuperäistä voittajaa. Voittaja ei ole velvollinen ottamaan palkintoa vastaan. Järjestäjä pidättää oikeuden olla arpomatta uutta voittajaa, mikäli alkuperäinen voittaja ei vastaa yhteydenottoihin, ei vastaanota palkintoa tai hän rikkoo kilpailulle asetettuja sääntöjä.
Voittajalle toimitetaan palkinto Järjestäjän ja voittajan yhdessä erikseen sopimalla tavalla. Järjestäjä ei vastaa palkinnon toimittamisessa aiheutuneesta mahdollisesta sekaannuksesta, joka johtuu voittajan antaman toimitusosoitteen virheellisyydestä tai kolmannen osapuolen (esim. kuljetusyhtiö) toimintaan liittyvästä virheestä.
Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy nämä säännöt.

Poissulkeminen kilpailuista

Jos osallistuja rikkoo näitä sääntöjä, järjestäjällä on oikeus sulkea osallistuja pois arvonnasta ilman etukäteisvaroitusta. Arvonnasta suljetaan pois henkilöt, jotka käyttävät kiellettyjä apuvälineitä (esim. hakkerointiohjelmia, viruksia, troijalaisia jne.) tai hankkivat etua muulla tavalla arvonta-alustan järjestelmää manipuloimalla. Myös toisen henkilön puolesta osallistuva (tapahtuipa osallistuminen tämän henkilön tieten tai tietämättä) suljetaan pois arvonnasta. Lisäksi osallistuminen kilpailuyhdistysten, automaattisten palveluiden ja etenkin ammattimaisen kilpailupalvelun kautta on kielletty. Osallistujien kirjoittamien kommenttien sisällön tulee olla asianmukaisia ja kilpailun ohjeiden mukaisia. Järjestäjällä on oikeus poistaa asiattomat kommentit välittömästi.

Arvonnan ennenaikainen päättäminen
Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden keskeyttää tai päättää arvonta milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta ja syytä mainitsematta. Järjestäjä käyttää tätä mahdollisuutta erityisesti, jos arvontaa ei voida toteuttaa asianmukaisesti teknisistä syistä (esim. tietokonevirusten, manipulaation tai laitteisto-/ohjelmistovian vuoksi) tai oikeudellisista syistä.

Arpajaisvero
Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä ilmoitetuista palkinnoista.

Järjestäjän vastuu
Järjestäjä ei vastaa osallistumisista, jotka eivät ole teknisistä syistä tulleet perille. Järjestäjä ei myöskään vastaa mahdollisista palkinnon lunastamiseen liittyvistä kuluista eikä muista palkinnon hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Voittaja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Järjestäjän vastuu arvonnan osanottajaa kohtaan rajoittuu näissä säännöissä mainitun palkinnon määrään ja arvoon.

Näiden osallistumisehtojen muuttaminen
Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muuttaa osallistumisehtoja milloin tahansa ja ilman ennakkoilmoitusta tai erillistä tiedonantoa. Osallistumissääntöjen voimassa oleva versio on luettavissa osoitteessa www.hongkong.fi/fi/info/kilpailut-saannotfb.html

Valitukset
Kilpailun toteutusta koskevat valitukset arvontatietoineen tulee osoittaa järjestäjälle 14 päivän kuluessa valituksen syyn selviämisen jälkeen kirjallisena seuraavaan osoitteeseen: palaute@hongkong.fi. Puhelimitse annettuja tai myöhästyneitä valituksia ei käsitellä.

Tietosuoja
Järjestäjä kerää ja käsittelee osallistujien antamia yhteystietoja arvonnan suorittamiseksi sekä arvonnan voittajien tavoittamiseksi. Annettuja henkilötietoja ei tallenneta kilpailun päätyttyä, niitä ei käytetä suoramarkkinointiin eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Osallistujien kilpailuun liittyviä kommentteja ei erikseen poisteta kilpailupäivityksestä kilpailun jälkeen.
 
Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja