header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Konserni- / yritysinfo


Hong Kong Group omistaa ja operoi 24 Hong Kong -tavarataloa ja neljää Hong Kong Garden Center -puutarhamyymälää Suomessa. Tavaratalot sijaitsevat Vaasa - Kuopio -linjan eteläpuolella. Yhtiö on perustettu 1989 ja sen omistavat yksityiset suomalaiset sijoittajat sekä Hong Kongin avainhenkilöt.

Hong Kong on suomalainen erikoistavarataloketju. Tarjoamme asiakkaillemme mm. työkalut, puutarhan, kodin ja vapaa-ajan tuotteet sekä kalastustarvikkeet edullisin hinnoin. Valikoimista löytyy tutut suomalaiset ja kansainväliset merkkituotteet sekä omia laadukkaita private label -tuotteita. Tavaratalojen valikoimassa on eri sesongista riippuen 25 000 – 35 000 erilaista tuotetta. Konsernin kokonaisliikevaihto on n. 120 miljoonaa euroa. Konserni työllistää noin 500 henkilöä.


YhteystiedotHong Kong Group Oy
Porttipuistontie 1
01200 VANTAA

Puh. 075 - 325 5000 (arkisin 8-16)

Verkkokaupan asiakaspalvelu


(vain verkkokauppa-asiat)

puh. 075 3255 750 (arkisin 9-15)
verkkokauppa@hongkong.fi

Puhelumaksu 0,088 e/min, sis. alv

HUOM:
verkkokaupan asiakaspalvelu palvelee vain verkkokauppaan liittyvissä asioissa. Mikäli sinulla on kysyttävää tavarataloista, niiden tuotteista ja valikoimista ym., ota yhteyttä haluamaasi tavarataloon ».Hong Kong -tavaratalojen yhteystiedot


Tavaratalot, niiden yhteystiedot ja aukioloajat näet tavaratalojen omilta sivuilta.
Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja