header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Hong Kong Huittinen

 
Tiesitkö jo tämän? Hong Kong -tavaratalojen valikoima on niin laaja, että saman katon alta löytyy puutarhamyymälä, kukkakauppa, kalastuskauppa, rautakauppa, lelukauppa ja paljon muuta. Valikoimastamme löydät mm. paljon erilaisia puutarhatuotteita ja kasveja, työkaluja, leluja, kalastusvälineitä, kodin sisustustuotteita sekä säilytystuotteita ja muuta taloustavaraa. Siis/eli monipuolisesti kaikkea mitä tarvitset kotiin, mökille, autoon, työpaikalle/työmaalle tai retkelle.

Nyt saat Huittisten Hong Kong -tavaratalosta Kokemäen- ja Loimijoen kalastusluvat. Olet sitten menossa narraamaan Kokemäen joen jalokaloja tai Loimijoen toutaimia, poikkea tavaratalossa lupaostoksilla ja täydennä kalastusvälineitä ottipeleillä! Kireitä siimoja toivottaa Huittisten Hong Kong -tavaratalon henkilökunta. Tutustu tästä kalastusalueeseen.

Turusta tultaessa käänny Kantatie 41:ltä ja oikealle Huittisten keskustaan Liikenneasema Härkäpakarin kohdalta. Tultuasi kiertoliittymään, poistu liittymästä Tampereen suuntaan ja aja noin 350 m. Palveleva tavaratalomme on Huittisten keskusta-alueella torin laidalla. Ilmaista parkkitilaa löytyy tavaratalon edestä runsaasti.

Tampereen sunnasta tultaessa Valtatie 12:ta käänny vasemmalle Huittisten keskustaan Liikenneasema Härkäpakarin kohdalta. Tultuasi kiertoliittymään, poistu liittymästä Tampereen suuntaan ja aja noin 350 m.

Avoinna
Ma-Pe 9-19
La 9-17
Su 10-17
Katso poikkeusaukioloajat tästä.

Lauttakylänkatu 12
32700 Huittinen
Puh. 075-325 4850
huittinen@hongkong.fi

Palaute »


Sijainti:
Puhelumaksu 0,088 e/min, sis. alv

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja