header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Hong Kong Rauma

 
Tiesitkö jo tämän? Hong Kong -myymälöiden valikoima on niin laaja, että saman katon alta löytyy puutarhamyymälä, kukkakauppa, kalastuskauppa, rautakauppa, lelukauppa ja paljon muuta. Valikoimastamme löydät mm. paljon erilaisia puutarhatuotteita ja kasveja, työkaluja, leluja, kalastusvälineitä, kodin sisustustuotteita sekä säilytystuotteita ja muuta taloustavaraa. Siis/eli monipuolisesti kaikkea mitä tarvitset kotiin, mökille, autoon, työpaikalle/työmaalle tai retkelle.
Rauman Hong Kong venetarvikevalikoima on laajentunut. Monipuolisesta valikoimastamme löydät tarpeelliset tuotteet veneilyyn ja veneenhoitoon. Katso Hong Kong Rauman veneilytarvike-esite tästä!


Rauman Hong Kong -myymälän löydät osoitteesta Äyhönjärventie 1, kantatie 12 varrelta noin 2 km Rauman keskustasta. Myymälä sijaitsee Äyhönjärven A-katsastusta ja Karlaa vastapäätä.

Kauppakeskuksessa meidän monipuolisen myymälän kanssa on myös Alko, S-market, Presso-kahvila sekä City-terveys, joten kaiken tarvitsemasi saat kätevästi saman katon alta. Kauppakeskuksella on iso maksuton paikoitusalue.

Lähin bussipysäkki sijaitsee vain 250 m päässä kauppakeskuksesta. Tervetuloa!Avoinna
Ma-Pe 9-21
La 9-18
Su 10-18
Katso poikkeusaukioloajat tästä.


Äyhönjärventie 1
26100 Rauma
Puh. 075-325 5350
rauma@hongkong.fi

Palaute »


Sijainti:
Puhelumaksu 0,088 e/min, sis. alv

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja