header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Hong Kong -tavaratalot ja Garden Center -puutarhamyymälät

 

Hong Kong -tavaratalot tarjoavat asiakasystävälliseen hintaan monipuolisen valikoiman tuotteita tekeville ihmisille. Meiltä löydät kaikki tutut kotimaiset ja kansainvälisesti tunnetut tuotemerkit. Valikoimamme koostuu muun muassa työkaluista, puutarhatuotteista, kalastustarvikkeista, taloustarvikkeista sekä muista kotiin ja vapaa-aikaan liittyvistä tuotteista.

Tavaratalojen tarjontaa täydentää Hong Kong -verkkokauppa. Jos verkkokaupassa myynnissä olevaa tuotetta on saatavana myös tavarataloista, saatavuustiedon näet tuotesivun "Katso myymäläkohtainen saatavuus" -linkistä. Hong Kong -tavaratalojen koko valikoimasta ei vielä toistaiseksi ole saatavana tietoja hongkong.fi-sivustolla.

 

Katso tavaratalojen aukioloajat ja yhteystiedot:


Espoo - Espoon Keskus / Espoo - Suomenoja / Helsinki - LanternaHuittinen / Jyväskylä / Kaarina / Kangasala / Kerava / Kouvola / Kuopio / Lahti / Laitila / Mikkeli / Nummela / Parainen / Pirkkala / Pori / Porvoo / Rauma / Riihimäki / Salo / Seinäjoki / Vaasa / Vantaa

Tavaratalojen aukioloajat ja yhteystiedot näet sivun vasemmanpuoleisesta tai yläpuolisesta linkkilistasta ja karttasijainnit alapuolisesta Google maps -kartasta.Hong Kong -tavaratalojen ja Garden Center -puutarhamyymälöiden poikkeusaukioloajat


Ei poikkeusaukioloaikoja.Hong Kong Garden Center -puutarhamyymälät

 

Ensimmäiset Hong Kong Garden Centerit avattiin vuonna 2016 Helsingin Konalaan sekä Vantaan Tammistoon. Vuonna 2017 avattiin näiden kahden lisäksi puutarhamyymälät myös Poriin sekä Ylöjärvelle! Garden Center on uusi puutarhamyymäläkonsepti, jonka aina ajankohtainen valikoima takaa, että tarjonta elää kasvukausien mukaan. Lue lisää Garden Centereistä.

Helsinki - Konala / Pori / Ylöjärvi / Vantaa - Tammisto

 


Kartan vasemmasta ylänurkasta löytyvästä valikosta voit valita haluamasi Hong Kong -tavaratalon tai Garden Center -kausipuutarhamyymälan sijainnin kartalta.Ostokset tavarataloista kätevästi Lindorff-erämaksulla

 

Maksutapa on mahdollinen, kun tavarataloostoksen arvo on yli 100 €. Kysy tarkemmat erämaksuehdot tavaratalosta. Korko 0 %, maksat vain luoton kuukausimaksun 6 €/kk. Todellinen vuosikorko laskettuna tälle kertaluotolle 1000 € luottomäärällä tyypillisellä 12 kk:n maksuajalla on 15,3%.

Lue lisätietoja palvelusta ja usein kysytyt kysymykset täällä.
Tutustu maksutavan yleisiin ehtoihin täällä ja vakiomuotoiseen eurooppalaiseen kuluttajaluottotiedot -lomakkeeseen tästä.


Lindorffin tietosuojatiedot

Käsittelemme ja tallennamme henkilötietojasi maksutapaa koskevan luottohakemuksen käsittelyyn, luottopäätöksen tekemiseen, asiakassuhteen hoitamiseen ja asiakaspalveluun. Tietojen rekisterinpitäjänä on Lindorff Invest Oy. Tarvitsemme henkilötietojasi, jotta voimme käsitellä hakemuksesi. Pyydettyjen tietojen antamatta jättäminen estää hakemuksen käsittelyn.

Luottohakemuksen tasapuolisen, sujuvan ja luotettavan käsittelyn varmistamiseksi luottopäätöksemme perustuu henkilötietojesi automaattiseen käsittelyyn ja arviointiin. Sinulla on oikeus riitauttaa automaattisesti tehty luottopäätös ja pyytää hakemuksesi käsittelyä uudelleen manuaalisesti. Voit tehdä sen ottamalla yhteyttä LIndorffin asiakaspalveluun, puh. 02 2700 327.

Voit pyytää omat tietosi Lindorffin asiakaspalvelusta tai tietosuojasivulta löytyvällä sähköisellä lomakkeella. Lisätietoja omien tietojen tarkistamisesta ja muista oikeuksistasi, henkilötietojen käsittelystä ja automaattisesta päätöksenteosta osoitteessa lindorff.fi/tietosuoja


Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja