header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Hong Kong -myymälät

Hong Kong -myymälät tarjoavat asiakasystävälliseen hintaan monipuolisen valikoiman tuotteita tekeville ihmisille. Meiltä löydät kaikki tutut kotimaiset ja kansainvälisesti tunnetut tuotemerkit. Valikoimamme koostuu muun muassa työkaluista, puutarhatuotteista, kalastustarvikkeista, taloustarvikkeista sekä muista kotiin ja vapaa-aikaan liittyvistä tuotteista.

Myymälöiden tarjontaa täydentää Happy Angler -kalastusverkkokauppa. Jos verkkokaupassa myynnissä olevaa tuotetta on saatavana myös myymälöistä, saatavuustiedon näet tuotesivun "Katso myymäläkohtainen saatavuus" -linkistä. Hong Kong -myymälöiden koko valikoimasta ei vielä toistaiseksi ole saatavana tietoja hongkong.fi-sivustolla.

Hong Kong -myymälöiden aukioloajat

Avoinna ma-pe klo 9.00 - 21.00:
Espoo - Espoon KeskusEspoo - SuomenojaKaarina, Kangasala, Kerava, Helsinki - Lanterna, Pirkkala, Raisio (avataan syksyllä 2019), Rauma, Vaasa ja Vantaa

Avoinna ma-pe klo 9.00 - 20.00:
JyväskyläKuopio, Kouvola, Lahti, Laitila, Mikkeli, Nummela, Parainen, Pori, Porvoo, Riihimäki, Salo ja Seinäjoki

Avoinna ma-pe klo 9.00 - 19.00:
Huittinen

Myymälät avoinna lauantaisin
9.00-18.00 (Huittinen klo 17.00 asti)

Myymälät avoinna sunnuntaisin
10.00-18.00 (Huittinen klo 17.00 asti)

Hong Kong -myymälöiden poikkeusaukioloajat

★ Perjantai 20.12. klo 9.00–21.00
★ Sunnuntai 
22.12. klo 9.00–20.00
★ Maanantai 
23.12. klo 9.00–21.00
★ Jouluaatto tiistai 
24.12. klo 8.00–13.00
★ Keskiviikko 
25.12. myymälät ovat suljettuna.
★ Torstai 26.12. myymälät ovat suljettuna.

Myymälöiden aukioloajat ja yhteystiedot näet sivun vasemmanpuoleisesta tai yläpuolisesta linkkilistasta ja karttasijainnit alapuolisesta Google maps -kartasta.
 


Kartan vasemmasta ylänurkasta löytyvästä valikosta voit valita haluamasi Hong Kong -myymälän sijainnin kartalta.Ostokset myymälöistä kätevästi Lindorff-erämaksulla

 

Maksutapa on mahdollinen, kun tavarataloostoksen arvo on yli 100 €. Kysy tarkemmat erämaksuehdot tavaratalosta. Korko 0 %, maksat vain luoton kuukausimaksun 6 €/kk. Todellinen vuosikorko laskettuna tälle kertaluotolle 1000 € luottomäärällä tyypillisellä 12 kk:n maksuajalla on 15,3%.

Lue lisätietoja palvelusta ja usein kysytyt kysymykset täällä.
Tutustu maksutavan yleisiin ehtoihin täällä ja vakiomuotoiseen eurooppalaiseen kuluttajaluottotiedot -lomakkeeseen tästä.


Lindorffin tietosuojatiedot

Käsittelemme ja tallennamme henkilötietojasi maksutapaa koskevan luottohakemuksen käsittelyyn, luottopäätöksen tekemiseen, asiakassuhteen hoitamiseen ja asiakaspalveluun. Tietojen rekisterinpitäjänä on Lindorff Invest Oy. Tarvitsemme henkilötietojasi, jotta voimme käsitellä hakemuksesi. Pyydettyjen tietojen antamatta jättäminen estää hakemuksen käsittelyn.

Luottohakemuksen tasapuolisen, sujuvan ja luotettavan käsittelyn varmistamiseksi luottopäätöksemme perustuu henkilötietojesi automaattiseen käsittelyyn ja arviointiin. Sinulla on oikeus riitauttaa automaattisesti tehty luottopäätös ja pyytää hakemuksesi käsittelyä uudelleen manuaalisesti. Voit tehdä sen ottamalla yhteyttä LIndorffin asiakaspalveluun, puh. 02 2700 327.

Voit pyytää omat tietosi Lindorffin asiakaspalvelusta tai tietosuojasivulta löytyvällä sähköisellä lomakkeella. Lisätietoja omien tietojen tarkistamisesta ja muista oikeuksistasi, henkilötietojen käsittelystä ja automaattisesta päätöksenteosta osoitteessa lindorff.fi/tietosuoja


Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja