header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Hong Kong -tavaratalot 

Hong Kong -tavaratalot tarjoavat asiakasystävälliseen hintaan monipuolisen valikoiman tuotteita tekeville ihmisille. Meiltä löydät kaikki tutut kotimaiset ja kansainvälisesti tunnetut tuotemerkit. Valikoimamme koostuu muun muassa työkaluista, puutarhatuotteista, kalastustarvikkeista, taloustarvikkeista sekä muista kotiin ja vapaa-aikaan liittyvistä tuotteista.

Tavaratalojen tarjontaa täydentää Hong Kong -verkkokauppa. Jos verkkokaupassa myynnissä olevaa tuotetta on saatavana myös tavarataloista, saatavuustiedon näet tuotesivun "Katso myymäläkohtainen saatavuus" -linkistä. Hong Kong -tavaratalojen koko valikoimasta ei vielä toistaiseksi ole saatavana tietoja hongkong.fi-sivustolla.

 

Katso tavaratalojen aukioloajat ja yhteystiedot:


Espoo - Espoon Keskus / Espoo - Suomenoja / Helsinki - LanternaHuittinen / Jyväskylä / Kaarina / Kangasala / Kerava / Kouvola / Kuopio / Lahti / Laitila / Mikkeli / Nummela / Parainen / Pirkkala / Pori / Porvoo / Rauma / Riihimäki / Salo / Seinäjoki / Vaasa / Vantaa

Tavaratalojen aukioloajat ja yhteystiedot näet sivun vasemmanpuoleisesta tai yläpuolisesta linkkilistasta ja karttasijainnit alapuolisesta Google maps -kartasta.Hong Kong -tavaratalojen poikkeusaukioloajat


  • Sunnuntai 23.12. tavaratalot avoinna klo 21.00 asti (ei Rauma)
  • Jouluaatto ma 24.12. tavaratalot avoinna klo 8.00-13.00
  • Joulupäivä ti 25.12. tavaratalot kiinni
  • Tapaninpäivä ke 26.12. tavaratalot kiinni
  • Uudenvuodenaatto ma 31.12.2018 tavaratalot avoinna lauantai aukioloaikojen mukaan
  • Uudenvuodenpäivä ma 1.1.2019 tavaratalot kiinni
  • Loppiainen la 6.1. tavaratalot avoinna sunnuntai aukioloaikojen mukaisesti
 


Kartan vasemmasta ylänurkasta löytyvästä valikosta voit valita haluamasi Hong Kong -tavaratalon sijainnin kartalta.Ostokset tavarataloista kätevästi Lindorff-erämaksulla

 

Maksutapa on mahdollinen, kun tavarataloostoksen arvo on yli 100 €. Kysy tarkemmat erämaksuehdot tavaratalosta. Korko 0 %, maksat vain luoton kuukausimaksun 6 €/kk. Todellinen vuosikorko laskettuna tälle kertaluotolle 1000 € luottomäärällä tyypillisellä 12 kk:n maksuajalla on 15,3%.

Lue lisätietoja palvelusta ja usein kysytyt kysymykset täällä.
Tutustu maksutavan yleisiin ehtoihin täällä ja vakiomuotoiseen eurooppalaiseen kuluttajaluottotiedot -lomakkeeseen tästä.


Lindorffin tietosuojatiedot

Käsittelemme ja tallennamme henkilötietojasi maksutapaa koskevan luottohakemuksen käsittelyyn, luottopäätöksen tekemiseen, asiakassuhteen hoitamiseen ja asiakaspalveluun. Tietojen rekisterinpitäjänä on Lindorff Invest Oy. Tarvitsemme henkilötietojasi, jotta voimme käsitellä hakemuksesi. Pyydettyjen tietojen antamatta jättäminen estää hakemuksen käsittelyn.

Luottohakemuksen tasapuolisen, sujuvan ja luotettavan käsittelyn varmistamiseksi luottopäätöksemme perustuu henkilötietojesi automaattiseen käsittelyyn ja arviointiin. Sinulla on oikeus riitauttaa automaattisesti tehty luottopäätös ja pyytää hakemuksesi käsittelyä uudelleen manuaalisesti. Voit tehdä sen ottamalla yhteyttä LIndorffin asiakaspalveluun, puh. 02 2700 327.

Voit pyytää omat tietosi Lindorffin asiakaspalvelusta tai tietosuojasivulta löytyvällä sähköisellä lomakkeella. Lisätietoja omien tietojen tarkistamisesta ja muista oikeuksistasi, henkilötietojen käsittelystä ja automaattisesta päätöksenteosta osoitteessa lindorff.fi/tietosuoja


Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja