header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Uutiset

 

TUOTTEIDEN TAKAISINVETO

Lyijyä sisältävien juotoslankojen saattaminen kuluttajille on EU:n REACH-asetuksen mukaan ollut kiellettyä 1.3.2018 jälkeen. Tuotteiden käyttö tulee lopettaa välittömästi. Tuotteita on myyty kaikissa Hong Kong tavarataloissa ja verkkokaupassa. Pyydämme 1.3.2018 jälkeen tuotteita ostaneita asiakkaita palauttamaan tuotteet mihin tahansa Hong Kong tavarataloon. Tuotteiden ostohinta palautetaan asiakkaalle. Palauttaminen ei edellytä ostokuittia.

Stannol juotoslangat: 100g/2mm tuotenumero 4006062400471, 250g/1mm tuotenumero 4006062352480, 250g/0,8mm, tuotenumero 4006062352800, 50g/1,5mm, tuotenumero 4006062356396, 20g/1,0mm, tuotenumero 4006062400327, 1,5mm/1,0m, tuotenumero 4006062400372

Maahantuoja: Toolmasters Oy, Puutarhatie 20, 01300 Vantaa, 09- 676 1000, info@toolmasters.fi
Jälleenmyyjä: Hong Kong Suomi Oy

Lisätietoja Hong Kong Suomi Oy, palaute@hongkong.fi ja p. 075 325 5000

Ruotsalainen Rusta ostaa tavarataloketju Hong Kongin – muodostavat yhdessä Pohjoismaiden johtavan halpatavaraketjun

Rusta ja Hong Kong ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jolla tavarataloketju Hong Kongin koko osakekanta siirtyy ruotsalaisen halpatavaraketju Rustan omistukseen. Yrityskaupan myötä yritykset saavuttavat yhdessä aseman Pohjoismaiden johtavana halpatavaraketjuna. Lue lisää tästä.


Hong Kong Kerava uudistui – tavaratalossa mm. 700 neliömetrin Eräolohuone ulkoilmaihmisille

Hong Kong -tavarataloketjun suurin, jopa 700 neliömetrin Eräolohuone avautui asiakkaille torstaina 15.3. täysin uudistettuun Keravan tavarataloon. Lue lisää tästä.
 

Suomen suurin heittokalastuskilpailu Hong Kong Challenge powered by Yamaha myytiin loppuun kolmessa minuutissa

Hong Kong Challenge on Suomen suurin heittokalastuskilpailu, joka järjestetään vuosittain Lohjanjärvellä. Viidettä kertaa järjestettävän kilpailun 150 venepaikkaa myytiin loppuun noin kolmessa minuutissa! Lue lisää tästä.
 

Hong Kong avaa lähes 30 puutarhamyymälää ympäri Suomea

Hong Kong -tavaratalot avaa huhtikuussa 25 puutarhamyymälää tavaratalojen yhteyteen. Samalla käynnissä on tavaratalojen konseptiuudistus, joka näkyy myös puutarhamyymälöiden ilmeessä. Lue lisää tästä
 

Hong Kong avaa kaksi uudistettua tavarataloa

Hong Kong Group avaa torstaina 23.3.2017 uudistetut tavaratalot Vantaalle ja Porvooseen. Tavarataloissa on panostettu elämyksellisyyteen, joka tulee erityisen havainnollisesti esille kalastajia ja luontoharrastajia palvelevissa Eräolohuoneissa. Huhtikuussa Hong Kong avaa lähes 30 puutarhamyymälää. Lue lisää tästä.
 

Hong Kong panostaa puutarhaan ja koulutti 100 työntekijää Vihermestareiksi

Hong Kong Group toteutti ainutlaatuisen, kaikki tavaratalot kattavan, koulutuksen puutarhaosastojen työntekijöilleen yhteistyössä huippuasiantuntijoiden kanssa. Puolen vuoden mittainen koulutus saatiin päätökseen maaliskuun puolivälissä, juuri sopivasti muutama viikko ennen lähes 30 puutarhamyymälän aukeamista.Lue lisää tästä. Lue lisää tästä.

Tutkimus: joka kuudes suomalainen hankkii joululahjat viime tipassa

Hong Kong -tavaratalojen tuoreen tutkimuksen mukaan miltei 70 prosenttia suomalaisista sanoo ostavansa joululahjat ennen pahimpia jouluruuhkia. Sen sijaan noin joka kuudes hankkii lahjat viime tipassa. Yli puolet naisista pitää lahjojen paketointia kivana joulupuuhana, mutta joka neljäs mies hermoja raastavana pakkopullana. Lue lisää tutkimuksen tuloksista tästä.
 

Nyt se on tutkittu – suomalaiset aloittavat jouluvalmistelut tulevana sunnuntaina

Vaikka mainoksissa vilahtelee jo joulunpunaista, Hong Kong -tavaratalojen tuoreen tutkimuksen mukaan suomalaiset aloittavat jouluvalmistelunsa keskimäärin vasta sunnuntaina 4.12. Suurin osa tarttuu ensimmäiseksi siivoukseen, ja joulutunnelmaan virittäydytään hyvissä ajoin myös valoin. Lue lisää tutkimuksen tuloksista tästä.
 

Hong Kong avaa Kalastusmaailman Espooseen – tavoitteena elämyksellinen tavaratalo

Hong Kong -tavaratalojen uudistuva myymäläkonsepti kutsuu harrastajat inspiroitumaan ja viihtymään ostosten teon lomassa. Ensimmäinen uudella konseptilla toteutettu myymälä avautuu torstaina 6.10.2016 Espoon Suomenojaan. Samalla avautuu myös ensimmäinen täysin uudenlainen kalastus- ja eräosasto, Kalastusmaailma. Lue lisää tästä.
 

Hong Kong Group Oy kouluttaa työntekijöitään Vihermestareiksi

Hong Kong Group järjestää työntekijöilleen tulevan syksyn ja talven aikana mittavan koulutuksen: se kouluttaa 100 työntekijäänsä Vihermestareiksi. Yritykselle räätälöity koulutus järjestetään yhdessä huippuasiantuntijoiden, kuten Omatarhurin, TTS Työtehoseuran, Gardenan ja GreenCaren kanssa. Lue lisää tästä.
 

Näin suojelet mökkipuutarhaasi – lue asiantuntijan 5 vinkkiä

Hong Kong -tavaratalojen puutarha-asiantuntija Omatarhuri Santeri Urhonen neuvoo, miten suojella mökkipuutarhaa ja ennaltaehkäistä häiriötekijöitä niin, että puutarha pysyy kauniina ja aikaa jää myös loikoilulle. Lue lisää tästä.
 

Haluaisitko sinäkin kurkistaa kalojen valtakuntaan?

Kaikuluotaimien, karttaplottereiden ja muun kalastuselektroniikan suosio on kasvanut räjähdysmäisesti viime vuosina. Lue täältä, miten saat uusia ulottuvuuksia kalareissuihisi vaikkapa siimakameroilla tai yhdistelmäkaikuluotaimella! Lue lisää tästä.
 

Toimi näin, kun yli 10-kiloinen kala nappaa

Ennen kuin lähdet vesille, tarkista missä isoimmat kalat nappasivat syöttiin viime vuonna. Hong Kong keräsi vinkit, miten toimia jättikalan napatessa syöttiin. Lue lisää tästä.
 

Rikkaruohot ovat erityinen riesa tänä keväänä

Ei-toivotut rikkakasvit ovat jokaisen puutarhurin päänvaiva. Ongelma on korostunut tänä keväänä, kun rikkakasvit heräsivät eloon muuta kasvillisuutta aikaisemmin. Hong Kong -tavaratalojen puutarha-asiantuntija paljastaa, miten viheliäisistä kuokkavieraista pääsee helposti eroon tai kuinka niistä voi hyötyä. Lue lisää tästä.
 

Ruusu on yhä äitienpäivän suosikki

Yksi vuoden suurimmista kukkasesongeista on äitienpäivä. Vaikka kukkatarjonta on laaja, moni muistaa äitiä ruusuilla. Pienellä huolenpidolla ruusut voivat ilahduttaa puutarhassa tai parvekkeella kesän läpi ja jopa pitkälle syksyyn. Katso vinkit ruusun hoitoon tästä.
 

Tuunaa kasvihuone valmiiksi kasvukauteen

Kasvihuoneen avulla me suomalaisetkin pääsemme nauttimaan oman maan tomaateista, kurkuista, chileistä ja jopa viinirypäleistä tai meloneista. Ennen kuin kevät kunnolla koittaa ja ilmat lämpenevät, kasvihuone kannattaa valmistella kasvukauteen.

1. Siivoa ja korjaa pikkuviat
2. Hoida ilmanvaihto kuntoon
3. Kasvusäkeistä kätevä kasvualusta

Lue enemmän aiheesta tästä.
 

Älä haravoi pihanurmeasi hengiltä – kolme vinkkiä nurmikon keväthuoltoon

Lumien alta paljastuva pihanurmi saa suomalaiset pihapuuhien pariin. Yleinen virhe on haravoida nurmikko puhtaaksi lehdistä, jolloin se ei saa tarvitsemiaan ravinteita. Hong Kong -tavaratalojen puutarha-asiantuntija Santeri Urhonen kertoo, mitä nurmikolle kannattaa ja ei kannata tehdä ennen kasvukauden alkua. Lue lisää tästä.
 

Hong Kong avaa tavaratalon Helsinkiin – ilo irti myös vapautuneista aukioloajoista

Hong Kong -tavarataloketju avaa huhtikuun alussa ensimmäisen tavaratalonsa Helsinkiin. Kauppakeskus Lanternaan avattava tavaratalo rakennetaan uuden myymäläkonseptin mukaisesti, johon kuuluvat muun muassa lukuisat asiakaspalvelupisteet. Hong Kong -tavarataloketju hyödyntää aukioloaikoja koskevan lakimuutokseen ja avaa huhtikuun alusta alkaen myymälänsä sunnuntaiaamuisin jo kymmeneltä. Lue lisää tästä.
 

Hong Kong -tavaratalot laajentaa valikoimansa veneilyyn

Kalastusvalikoimastaan suomalaisille tuttu Hong Kong -tavaratalot tuo entistä laajemman veneilytarvikevalikoiman myymälöihinsä ja hongkong.fi-verkkokauppaan. Suomessa on yli 730 000 venettä, ja Hong Kong haluaa palvella laajalla venetarvikevalikoimallaan näiden satojen tuhansien suomalaisveneilijöiden tarpeita. Hong Kong esittelee ensimmäistä kertaa veneilyvalikoimaansa ensi viikonloppuna venemessuilla Messukeskuksessa. Lue lisää tästä.

Laadukkaisiin ilotulitteisiin ja suojatarvikkeisiin satsataan yhä enemmän – padat suomalaisten suosikkeja

Vuosi on taas vaihtumaisillaan, ja pian ilotulitteiden pauke ja valot täyttävät taivaan. Rakettien sijaan yhä useampi ostaa uudenvuoden juhlintaa varten patoja, mutta myös suojatarvikkeiden kysyntä on noussut. Lue Hong Kongin asiantuntijan vinkit ilotulitteiden hankintaan ja käyttöön tästä.
 

Kuusen koristelu 50-luvulta nykytrendeihin – nyt suositaan hempeitä värejä

Kuusen koristelu muuttuu ajassa: 50-luvulla saapuivat sähkökynttilät ja 90-luvulla sähkönsiniset joulupallot. Tällä hetkellä koristeiden kirjo on laaja ja kuusen voi koristella mielensä mukaan niin suomalaisia perinteitä kunnioittaen, ylellisesti kuin leikkisästikin. Lue tästä tämän hetken trendit ja vinkit joulun kauneimman kuusen koristeluun.
 

Katso, mistä maksat lahjapapereissa

Lahjapaperirullan hinta vaihtelee alle eurosta lähes 5 euroon. Hinnan katsominen ei pelkästään riitä, sillä kannattaa tarkastaa, kuinka paljon paperia rullassa on. Perinteinen lahjapaperi ei ole ainoa vaihtoehto lahjojen paketointiin. Vaihtoehtoja löytyy useita, niin paketin ulkonäköön panostaville paketoijille kuin myös niille, jotka haluavat päästä helpolla. Lue lisää vinkkejä paketointiin tästä.
 

Suomalaiset suosivat metsäkuusia – pidä kuusesi kunnossa näillä ohjeilla

Suosituin kuusi on perinteinen kaksimetrinen metsäkuusi. Yleinen virhe on kaventaa kuusta tyvestä, sillä se vaikeuttaa kuusen vedensaantia. Lue tästä ohjeet, kuinka hoitaa aitoa kuusta.
 

Tutkimus: näin suomalaiset valmistautuvat jouluun

Hong Kong -tavarataloketju kysyi kuluttajilta jouluvalmisteluista - näin he vastasivat. Hong Kong -tavarataloketju kysyi kuluttajilta, esimerkiksi milloin on oikea aika laittaa joulukoristeet esille ja mikä on sopivin tapa tehdä joulusiivous. Vastaajista yllättävän moni, noin joka neljäs, valitsee kotiinsa muovikuusen.

Lue tästä kuinka suomalaiset valmistautuvat joulunviettoon.
 

Tutkimus: puolet suomalaisista menee ostoksille hinnan perässä

Tavarataloketju Hong Kongin teettämän kyselytutkimuksen mukaan suomalaiset kiinnittävät tarkasti huomiota hintalappuun ostosreissulle lähtiessään. - Suomalaisista 48 prosenttia kertoo hinnan tai alennuskampanjan olevan merkittävin kriteeri vapaa-ajan hankintojen ostopaikkaa valitessa. Tiukkoina taloudellisina aikoina ihmiset eivät halua maksaa ylimääräistä, mikäli tuotteita on tarjolla kohtuullisempaankin hintaan, analysoi Hong Kong -tavaratalojen ostojohtaja Tero Airaksinen.

Lue tästä, mitkä ovat merkittävimmät valintaperusteet vapaa-ajan tuotteiden ostopaikaksi ja mitkä kodin tarvikkeet ovat kuluttajien mielestä nykyään kohtuuttoman kalliita.
 

Näin virität kotisi paloturvallisemmaksi

Oikein sijoitettu ja toimintakuntoinen palovaroitin yhdessä muiden turvallisuustuotteiden kanssa ovat tehokas suoja tulipaloa vastaan ja antavat tarvittaessa aikaa pelastautua. Näillä tuotteilla teet kodistasi paloturvallisemman: palovaroitin | sammutuspeite | sammutin | paristokäyttöiset kynttilät

Katso lisää käytännön vinkkejä…
 

Takuuvarmat isänpäivälahjavinkit

Isälle on usein tärkeintä, että isänpäivänä vietetään aikaa yhdessä. Koska lapset ja lapsenlapset haluavat usein muistaa isää myös pienellä lahjalla, valitsimme lahjavinkit erilaisille isille. Katso vinkit tästä.
 

Haravoida vai eikö haravoida – 3 vinkkiä ennen talven tuloa

Ensilumi sataa Suomessa tyypillisesti loka- tai marraskuussa, jolloin pihanurmikon tulisi olla hoidettuna talvea varten. Tavarataloketju Hong Kong keräsi periaatteet, joiden avulla pihanurmi pysyy parhaassa kunnossa talven yli. Katso vinkit tästä!
 

Älä pilaa pyörääsi pinttyneellä lialla – näin huollat pyörän talvisäilytystä varten!

Hong Kong kokosi kuusi vinkkiä, jonka avulla kesäfillaroija saa pyöränsä itse näppärästi huollettua talviunia varten.

Lue huoltovinkit tästä.  
 

Tutkimus: Sohva on suomalaisen kodin sydän

Hong Kong -tavaratalot tutki, mikä on suomalaiskotien sydän ja kuka tai mikä niiden tunnelmanluoja. Lisäksi Hong Kong selvitti, että olohuone on suomalaisille ylivoimaisesti tärkein huone, mutta keittiöön kaivataan eniten uutta ilmettä. Lue koko tutkimus tästä.
 

Tiedote 7.10.2015 - Modernit ja vanhat mökit vaativat eri operaatiot ennen talven tuloa

Kosteus- ja homevauriot, rikkinäiset vesiputket ja jyrsityt vuodevaatteet voivat odottaa mökkeilijää keväällä, jos mökkiä ei valmistella talviteloille asiallisesti.

Lue Hong Kong -tavarataloketjun keräämät neuvot mökin talviunille laittamiseen: miten varautua pakkaseen, tuhoeläimiin ja varkaisiin. Siirry neuvoihin tästä.
Tavarataloketju Hong Kong ja intohimotoimisto Cassius tuovat suomalaiseen televisioon lokakuun alusta lähtien aivan uudenlaisen mainoskonseptin, jossa tuodaan nettivideot televisiomainonnan pohjaksi. Myös tekemisen meininki on nettimaailmasta totuttua tahtia, sillä kokonaan uutta mainonnanlinjaa noudattavat mainosvideot näytetään mainoskatkoilla kaksi viikkoa sen jälkeen, kun yhteistyö aloitettiin.


Tiedote 30.9.2015 - Tutkimus: Joka neljäs suomalainen on syysihminen

Hong Kong tutki, mikä suomalaisia syksyssä riemastuttaa ja mikä puolestaan saa syksyn tullen ärräpäät raikumaan. Hong Kong selvitti myös, mitä suomalaiset puuhailevat mielellään syksyisin. Yllättäen syksy nousi suomalaisten toiseksi suosituimmaksi vuodenajaksi heti kesän jälkeen.

Lue koko tutkimus tästä.
 

Kesävaatteet vintille? Ota nämä asiat huomioon varastoidessasi kesävermeesi

Syksyllä on aika raivata tilaa lämpimille vaatteille ja viedä kesävaatteet vintille. Hong Kong kokosi vinkit kesävaatteiden varastoimiseen.

Syksy on kevään ohella toinen iso sesonki säilytysratkaisujen myynnissä. Esimerkiksi pukupusseja myydään syksyllä noin kaksinkertainen määrä kuin talvikuukausina. Ihmiset satsaavat laatuun niin tekstiileissä kuin kengissäkin ja niitä halutaan säilyttää huolella. Monelle on myös tärkeä pitää vaatekomeronsa ja säilytystilansa siisteinä ja helppohoitoisena, kertoo Hong Kongin taloustavara- ja teknokemiatuotteiden tuoteryhmäpäällikkö Kristiina Koskela.

Lue tästä ammattilaisten vinkit vaatteiden säilytykseen.
 

Verkkokauppamme valikoima on laajentunut

Hong Kong -tavaratalojen verkkokaupasta on nyt ostettavissa huomattavasti aiempaa enemmän tuotteita. Tarjolla on esim. grillejä, kasvihuoneita ja sähkötyökaluja. Tee ostoksia verkkokaupasta tästä linkistä.
 

Tarjouskuvaston jakopäivä on muuttunut

Hong Kong -tavaratalojen tarjouskuvasto jaetaan myymälöiden alueilla ilmestymisviikoillaan keskiviikon aikana. Jos et asu kuvaston jakelualueella, voit lukea kuvaston tästä linkistä. HUOM! Kuvastot näkyvät sivustollamme vain voimassaoloaikoinaan.
 

Hong Kong Klubi arpoo Tjäreborgin lahjakortteja

Jokainen Hong Kong Klubin jäsen on automaattisesti mukana arvonnassa, jossa yksi klubilainen voittaa joka kuukausi 500€:n Tjäreborgin matkalahjakortin. Viimeisimmän arvonnan tuloksena lahjakortti lähetettiin Muurolaan. Onnea voittaja Birgitalle!
  
Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja