header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Tiedote 23.3.2017

Hong Kong avaa kaksi uudistettua tavarataloa

Hong Kong Group avaa tänään torstaina 23.3.2017 uudistetut tavaratalot Vantaalle ja Porvooseen. Tavarataloissa on panostettu elämyksellisyyteen, joka tulee erityisen havainnollisesti esille kalastajia ja luontoharrastajia palvelevissa Eräolohuoneissa. Huhtikuussa Hong Kong avaa lähes 30 puutarhamyymälää.

Hong Kong -tavaratalojen uusi myymäläkonsepti kutsuu harrastajat viihtymään ostosten teon lomassa. Uudistetut Hong Kong -tavaratalot avautuvat torstaina 23.3.2017 Vantaalle ja Porvooseen.

- Haluamme elämyksellisellä tavarataloympäristöllä inspiroida asiakkaitamme harrastamaan. Olemme tunnettuja edullisista hinnoistamme, ja nyt haluamme tarjota asiakkaillemme elämyksiä jo myymälässä, Hong Kong Group Oy:n hallituksen puheenjohtaja Aage Moustgaard kertoo.

Myymäläkonseptissa tavaratalo on jaettu neljään pääosastoon: pihaan ja puutarhaan, kotiin ja asumiseen, työkaluihin ja remontointiin sekä kalastukseen ja vapaa-aikaan. Osastoilla tuotteet tuodaan esille niille luontevassa ympäristössä. Esimerkiksi Eräolohuoneissa tunnelmaa luovina materiaaleina on käytetty puuta ja nahkaa.

Huhtikuussa avataan lähes 30 puutarhamyymälää – myös verkkokauppa kasvaa

Huhtikuussa Hong Kong Group avaa 25 Hong Kong -tavaratalojen yhteydessä toimivaa puutarhamyymälää sekä neljä puutarhaan erikoistunutta Hong Kong Garden Centeriä. Hongkong.fi -verkkokaupan myynti on kasvanut alkuvuonna hyvällä vauhdilla. Verkkokaupassa erityisen suosittuja ovat olleet kalastusvälineet ja vene-elektroniikka.

- Kevät on meille tärkeä sesonki, kun puutarha- ja kalastusharrastajat lähtevät ostoksille, Moustgaard kertoo.

Porvoon Hong Kong -tavaratalon sijainnin ja yhteystiedot löydät täältä ja Vantaan täältä.

Lisätietoja:
Elina Standertskjöld-Nordenstam, Markkinointijohtaja, Hong Kong Group Oy, elina.standertskjold-nordenstam@hongkong.fi

Hong Kong on suomalainen koko perheen tavarataloketju tekeville ihmisille. Hong Kong tarjoaa monipuolisen valikoiman laadukkaita tuotteita edullisin hinnoin. Valikoimamme koostuu muun muassa työkaluista, puutarhatuotteista, kalastustarvikkeista, taloustarvikkeista sekä muista kotiin ja vapaa-aikaan liittyvistä tuotteista. Hong Kongin 530 työntekijää palvelee 27 tavaratalossa ympäri Suomea, 4 puutarhatuotteisiin erikoistuneessa Hong Kong Garden Centerissä ja verkkokauppa tarjoaa laajan tuotevalikoiman koko maan kattavasti. Kalastusverkkokauppa toimii myös kansainvälisesti. Hong Kong on perustettu vuonna 1989 ja sen omistavat suomalaiset yksityishenkilöt sekä Hong Kongin avainhenkilöt. Hong Kongin liikevaihto on noin 120 miljoonaa euroa. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Vantaalla.
Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja