header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Etkö ymmärrä isäsi harrastuksista mitään? Hong Kong keräsi takuuvarmat lahjavinkit kalastaja-isälle, tee-se-itse-faijalle ja puutarha-papalle.

 
Isänpäivänä itse juhlakalulle on usein tärkeintä, että päivää juhlitaan yhdessä. Lapset ja lapsenlapset kuitenkin haluavat muistaa isää pienellä lahjalla. Monen otsalle saattaa nousta hikikarpaloita, kun kalastustarvike- tai työkaluosastolta yritetään valita juuri sitä oikeaa viehettä tai kulmahiomakonetta. Tavarataloketju Hong Kongin asiantuntijat keräsivät lahjavinkit erilaisille isille.

Kalastaja-isälle uistimia
Hong Kongin -tavaratalojen kalastuksen tuoteryhmäpäällikkö Joni Niskasen mukaan isänpäivänä kysyttyjä lahjoja ovat erityisesti Vuosiuistimet.

– Kuusamon Vuosiuistin on perinteikäs ja varma lahjavalinta kalastusintoilijalle, koska sitä voi käyttää kalastukseen tai hankkia myös keräilykappaleeksi. Ensimmäinen Kuusamon Vuosiuistin tuli markkinoille jo yli 20 vuotta sitten. Kuusamon Vuosiuistin vuodelle 2016 on Briljantti lusikkauistin. Kaiken kaikkiaan uistimet ovat lahjan antajan kannalta sopivan edullisia ja kalastajan kannalta haluttuja ja käyttökelpoisia. Kalastajalla ei ole ikinä liikaa uistimia.

Tee-se-itse-isälle kunnon koneet
–  Kaikennäköistä nikkarointia ja remontointia harrastavat isät tarvitsevat koneita, ruuveja ja muita kiinnikkeitä, joilla rakennella erilaisia viritelmiä. Esimerkiksi Black & Deckerin akkuporakone on oikea klassikko poraamiseen ja ruuvaamiseen ja varmasti mieluinen lahja nikkaroijalle. Jos isänpäivän juhlasankari pitää sekä musiikista että nikkaroinnista, radiolla varustettu Peltor-kuulosuojain on oiva hankinta, kuvailee Hong Kongin työkalujen ja pienraudan tuoteryhmäpäällikkö Mika Lehtinen.

Puutarha-papalle yrttipuutarha keittiöön
– Innokkaat viherpeukalot voivat siirtää harrastuksensa talven tullen sisätiloihin: yrttipuutarha on käytännöllinen lahja, ja siinä yrtit viihtyvät ja säilyvät paremmin kuin jääkaapissa. Fiskarsin HerbGarden-yrttipuutarhaan mahtuu esimerkiksi 3-4 yrttiruukkua. Sitä on helppo hoitaa – se tarvitsee vain vettä, kertoo Hong Kongin puutarhaosaston hoitaja Jarkko Lindqvist.

Vinkit isänpäivän erilaisille juhlasankareille:


Kalastaja-isälle: Kuusamon vuosiuistin kalastukseen tai keräilykappaleeksi.
Tee-se-itse-isälle: Klassinen akkuporakone tai Peltorin kuulosuojaimet radiolla.
Puutarha-papalle: Yrttipuutarha keittiöön.
Kaikki isänpäivän juhlasankarit: Laatuaika on paras lahja. Jos haluat muistaa isiä lahjalla, lahjakortti on aina varma valinta.
Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja