header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Hong Kong Lanterna avaa torstaina – keittoa tarjolla 3 000 avajaisvieraalle

Hong Kong -tavarataloketju avaa torstaina 7.4. klo 7.00 myymälän Helsingin Itäkeskuksessa sijaitsevaan Kauppakeskus Lanternaan. Avajaispäivänä on luvassa lohikeittoa, ilmapalloja ja älyttömiä avajaishintoja. Avajaisia varten Lanternan pihaan tulee myös vessapaperikontti.

- Viherpihamme kiinnostaa varmasti nyt kevään kynnyksellä ja kalastajat löytävät meiltä piristystä sekä täydennystä kalapakkeihinsa, kertoo Hong Kong Groupin ketjujohtaja Mika Lappalainen.

Avajaispäiväksi on varattu halpoja tuote-eriä kaikissa Hong Kongin tuoteryhmissä: kaasugrillejä ja ruohonleikkureita, sinivalkoisia Fazerin suklaakonvehteja ja Coca-Colaa, multasäkkejä ja siemenpusseja, erilaisia kalastuskeloja ja kelavapoja sekä säilytyslaatikoita ja pesuaineita. Vessa- ja talouspaperia myydään avajaisten ajan suoraan kontista, joka saapuu Lanternan pihaan.

- Lisäksi klo 10.00 lähtien on tarjolla lohikeittoa 3 000 ensimmäiselle ruokailijalle ja perheen pienemmille on varattu ilmapalloja, Lappalainen kertoo.
 

Hong Kong Lanterna – avajaiset torstaina 7.4.

  • ovet avataan torstaina klo 7.00 ja lohikeittoa tarjolla klo 10.00 alkaen
  • avajaisviikonlopun aukioloajat: to 7.4. klo 7-20, pe 8.4. 9-20, la 9.4. 9-18, su 10.4. 10-18
  • avajaistarjouksia koko avajaisviikonlopun ajan niin kauan kuin tavaraa riittää.
 

Hong Kong -tavaralo Lanterna

  • Osoite: Varikkotie 2 b, 00880 Helsinki
  • kokonaispinta-ala: noin 2 000 neliömetriä
  • Kattavasti esillä kaikki viisi Hong Kongin päätuoteryhmää: piha ja puutarha, koti ja asuminen, kalastus ja vapaa-aika, työkalut ja remontointi sekä päivittäistavarat.
  • Myymälä on rakennettu Hong Kong -tavaratalojen uuden myymäläkonseptin mukaisesti, johon kuuluvat esimerkiksi useat asiakaspalvelupisteet.


Lisätiedot
Elina Standertskjöld-Nordenstam, Markkinointijohtaja, Hong Kong Group Oy, elina.standertskjold-nordenstam@hongkong.fi

Hong Kong on suomalainen koko perheen tavarataloketju tekeville ihmisille. Hong Kong tarjoaa monipuolisen valikoiman laadukkaita tuotteita edullisin hinnoin. Valikoimamme koostuu muun muassa työkaluista, puutarhatuotteista, kalastustarvikkeista, taloustarvikkeista sekä muista kotiin ja vapaa-aikaan liittyvistä tuotteista. Hong Kongin 530 työntekijää palvelee 27 tavaratalossa ympäri Suomea ja verkkokauppa tarjoaa laajan tuotevalikoiman koko maan kattavasti. Kalastusverkkokauppa toimii myös kansainvälisesti. Hong Kong on perustettu vuonna 1989 ja sen omistavat suomalaiset yksityishenkilöt sekä Hong Kongin avainhenkilöt. Hong Kongin liikevaihto on noin 133 miljoonaa euroa. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Vantaalla. www.hongkong.fi
Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja