header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Messutiedote

Oma Piha

 

Hong Kong esittelee messuilla taimitakuun ja kevään uutuustuotteet!

 
Hong Kong -tavarataloketju avaa tänä viikonloppuna 27 viherpihaa ympäri Suomea. Viherpihoilla ja OmaPiha-messuilla Hong Kong esittelee kevään uutuustuotteet ja taimitakuun. Messuosastolla on tarjoustuotteena robottiruohonleikkuri ja jaossa etuseteleitä. Hong Kong -tavaratalot löytyvät osastolta 6m130 – tervetuloa! Hong Kong -tavaratalot ovat OmaPiha Kevätmessuilla osastolla 6m130. Messutarjouksena on Hong Kong -verkkokaupasta ostettavissa oleva robottiruohonleikkuri, joka leikkaa kätevästi nurmikon puolestasi! Lisäksi messuilla jaetaan etuseteleitä, joilla saa Hong Kong -tavarataloista Tarhurin multaa erikoishintaan 17.4. saakka.
 

Taimitakuu on tae laadusta

Tänä vuonna Hong Kongin puutarha-asiakkaiden palvelua kehitettiin taimitakuun avulla. – Joskus voi käydä niin, että kasvi ei jostakin syystä suostu kasvamaan, vaikka on tehnyt taimen kanssa kaiken niin kuin pitää. Taimitakuun avulla asiakas saa uuden taimen epäonnisen taimen tilalle. Meiltä voi siis hankkia taimet luottavaisin mielin. Kuitti kannattaa säilyttää Taimitakuuta varten, mutta myös muistilappuna siltä varalta, että haluaa ostaa samaa kasvia joskus lisää, kertoo Toni Ovaskainen, Hong Kongin puutarhavastaava.

Takuu on viesti taimien laadusta ja kasvin hyvästä hoidosta myös myymälässä. Taimitakuu koskee monivuotisia maahan istutettuja puuvartisia pensaita, puita ja köynnöksiä*. Taimitakuu-merkistä tunnistat takuun piiriin kuuluvan taimen.

Kevään kolme vinkeintä puutarhauutuutta esillä messuosastolla

1. Kukka- ja yrttiloisto pääsee oikeuksiinsa pallomaisessa amppelissa, jossa osa kukista tai yrteistä istutetaan alaspäin.Tutustu amppeliin tästä.
2. Monikäyttöisellä rikkaruohopolttimella voi torjua rikkaruohoja ympäristöystävällisesti ja tehokkaasti ilman torjunta-aineita. Laite toimii sähköllä ja on helppo käyttää: rikkakasvia kuumennetaan noin kolme sekuntia, mikä rikkoo sen solurakenteen. Laite toimii lisäksi kuumailmapuhaltimen tavoin ja sillä voi myös sytyttää grillin. Polttimeen voit tutustua tästä.
3. Puutarhatyöt hoituvat muodikkaasti Laura Ashleyn saappaissa ja pistokkaissa, joita on saatavilla sekä punaisena että kukkakuvioisena. Tutustu tuotteisiin tästä.

*Lisätietoja taimitakuusta www.hongkong.fi/taimitakuu

Lisätiedot
Elina Standertskjöld-Nordenstam, Markkinointijohtaja, Hong Kong Group Oy, elina.standertskjold-nordenstam@hongkong.fi

Hong Kong on suomalainen koko perheen tavarataloketju tekeville ihmisille. Hong Kong tarjoaa monipuolisen valikoiman laadukkaita tuotteita edullisin hinnoin. Valikoimamme koostuu muun muassa työkaluista, puutarhatuotteista, kalastustarvikkeista, taloustarvikkeista sekä muista kotiin ja vapaa-aikaan liittyvistä tuotteista. Hong Kongin 530 työntekijää palvelee 27 tavaratalossa ympäri Suomea ja verkkokauppa tarjoaa laajan tuotevalikoiman koko maan kattavasti. Kalastusverkkokauppa toimii myös kansainvälisesti. Hong Kong on perustettu vuonna 1989 ja sen omistavat suomalaiset yksityishenkilöt sekä Hong Kongin avainhenkilöt. Hong Kongin liikevaihto on noin 133 miljoonaa euroa. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Vantaalla.
Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja