header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Tiedote 5.10.2016

 

Hong Kong avaa Kalastusmaailman Espooseen – tavoitteena elämyksellinen tavaratalo

 
Hong Kong -tavaratalojen uudistuva myymäläkonsepti kutsuu harrastajat inspiroitumaan ja viihtymään ostosten teon lomassa. Ensimmäinen uudella konseptilla toteutettu myymälä avautuu torstaina 6.10.2016 Espoon Suomenojaan. Samalla avautuu myös ensimmäinen täysin uudenlainen kalastus- ja eräosasto, Kalastusmaailma.

– Harrastamisessa on kyse omien ideoiden ja unelmien toteuttamisesta. Haluamme uudella elämyksellisellä konseptilla inspiroida asiakkaitamme harrastamaan ja tekemään. Olemme tunnettuja halvoista hinnoista ja tulemme pitämään niistä jatkossakin kiinni. Nyt tarjoamme asiakkaillemme elämyksiä samalla rahalla, Hong Kong -tavaratalojen osaomistaja, myyntijohtaja ja hallituksen puheenjohtaja Aage Moustgaard kertoo.

Uusi myymäläkonsepti jakaa tavaratalot neljään pääosastoon: pihaan ja puutarhaan, kotiin ja asumiseen, työkaluihin ja remontointiin sekä kalastukseen ja vapaa-aikaan. Myymälöiden elämyksellisyyteen tullaan tekemään muutoksia vaiheittain.

Kalastusmaailma tuo luonnon myymälään

Kalastusmaailma on osa täysin uudistettua Martinsillan tavarataloa, jonka nimi vaihtui uudistuksen myötä Suomenojan myymäläksi. Osaston tuotteet on haluttu tuoda esille niille luontevassa ympäristössä, jolloin ostosten teosta itsessään tulee elämyksellistä ja inspiroivaa. Tunnelmaa luovina materiaaleina on käytetty esimerkiksi puuta ja nahkaa. Seiniä koristavat taiteilija Sakke Yrjölän kala-aiheiset taideteokset.

Tavaratalo aukeaa 6.10 klo 9, jolloin myymälä täyttyy ohjelmasta ja upeista avajaistarjouksista.

Myymälän sijainnin ja yhteystiedot löydät täältä.

Avajaistarjouskuvastoon pääset tästä.

Lisätietoja:

Elina Standertskjöld-Nordenstam, Markkinointijohtaja, Hong Kong Group Oy, elina.standertskjold-nordenstam@hongkong.fi

Hong Kong on suomalainen koko perheen tavarataloketju tekeville ihmisille. Hong Kong tarjoaa monipuolisen valikoiman laadukkaita tuotteita edullisin hinnoin. Valikoimamme koostuu muun muassa työkaluista, puutarhatuotteista, kalastustarvikkeista, taloustarvikkeista sekä muista kotiin ja vapaa-aikaan liittyvistä tuotteista. Hong Kongin 530 työntekijää palvelee 27 tavaratalossa ympäri Suomea, 2 puutarhatuotteisiin erikoistuneessa Hong Kong Garden Centerissä ja verkkokauppa tarjoaa laajan tuotevalikoiman koko maan kattavasti. Kalastusverkkokauppa toimii myös kansainvälisesti. Hong Kong on perustettu vuonna 1989 ja sen omistavat suomalaiset yksityishenkilöt sekä Hong Kongin avainhenkilöt. Hong Kongin liikevaihto on noin 133 miljoonaa euroa. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Vantaalla.
Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja