header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Tiedote 4.4.2017

Hong Kong avaa lähes 30 puutarhamyymälää ympäri Suomea

Hong Kong -tavaratalot avaa huhtikuussa 25 puutarhamyymälää tavaratalojen yhteyteen sekä neljä erillistä puutarhaan erikoistunutta Garden Centeriä. Samalla käynnissä on tavaratalojen konseptiuudistus, joka näkyy myös puutarhamyymälöiden ilmeessä.

- Avaamme tavaratalojen puutarhamyymälät torstaina 6.4., joista kaksi sijaitsee uudistetuissa tavarataloissa Vantaalla ja Porvoossa, kertoo Hong Kong -tavaratalojen myyntijohtaja Aage Moustgaard. Samalla aukeaa kaksi jo viime vuodesta tuttua Garden Centeriä Helsinkiin ja Vantaalle sekä viikolla 15. kaksi täysin uutta kausimyymälää Poriin ja Ylöjärvelle. Garden Centerit on sijoitettu suosittujen kulkureittien läheisyyteen, joka mahdollistaa vaivattoman asioinnin.

- Näin kauppareissuille kuluva aika säästyy itselle tärkeiden asioiden tekemiseen, kuten puutarhan hoitoon. Asiakas voi myös tilata lähes minkä tahansa tuotteen Hong Kongin verkkokaupasta ja noutaa sen Hong Kong Garden Centeristä, Moustgaard toteaa.

Koulutetut asiantuntijat ja inspiroiva ympäristö

Asiointia Hong Kongissa pyritään sujuvoittamaan entisestään yhä asiantuntevammalla palvelulla:
- Osaamiseen on keskitytty tänä vuonna lisäkouluttamalla 100 puutarhamyymäläiden työntekijää Vihermestareiksi yhteistyössä alan huippuosaajien kanssa, kertoo Moustgaard. Myös Hong Kongin myymäläkonseptia on uudistettu. Tavoitteena on elämyksellisempi tavaratalo, joka saa harrastajat inspiroitumaan ja viihtymään, kun tuotteet on sijoitettu niille luontevaan ympäristöön.

- Tavaratalojemme vahvuus on aina ollut laadukkaissa, edullisissa tuotteissa. Nyt tarjoamme asiakkaillemme elämyksiä samalla rahalla, Moustgaard kertoo. Uusi myymäläkonsepti jakaa tavaratalot neljään pääosastoon: pihaan ja puutarhaan, kotiin ja asumiseen, työkaluihin ja remontointiin sekä kalastukseen ja vapaa-aikaan. Ensimmäinen myymäläuudistus toteutettiin Espoon Suomenojan tavarataloon, jonka vetonaulaksi muodostui täysin uudenlainen kalastus- ja eräosasto, Eräolohuone.

Nyt uudistuksen alle ovat päässeet Vantaan ja Porvoon tavaratalot. Myös niissä pääsee ihastelemaan Eräolohuonetta sekä nauttimaan uusien puutarhaosastojen väriloistosta.

Kevään puutarha-avaukset lyhyesti: • Hong Kong -tavaratalojen puutarhamyymälät avautuvat 6.4.
• Garden Centerit avautuvat Helsingissä ja Vantaalla 6.4., Porissa 12.4. ja Ylöjärvellä 13.4.
• Tutustu avajaistarjouksiin: www.hongkong.fi
• Kaikkien Hong Kong -tavaratalojen osoitteet löydät täältä: http://www.hongkong.fi/fi/info/tavaratalot/
• Lue lisää Hong Kong Garden Centereistä: www.hongkong.fi/gardencenter

Lisätiedot
Aage Moustgaard, Myyntijohtaja, Hong Kong Group Oy, aage.moustgaard@hongkong.fi
Tero Mäkinen, Markkinointipäällikkö, Hong Kong Group Oy, tero.makinen@hongkong.fi

Hong Kong on suomalainen koko perheen tavarataloketju tekeville ihmisille. Hong Kong tarjoaa monipuolisen valikoiman laadukkaita tuotteita edullisin hinnoin. Valikoimamme koostuu muun muassa työkaluista, puutarhatuotteista, kalastustarvikkeista, taloustarvikkeista sekä muista kotiin ja vapaa-aikaan liittyvistä tuotteista. Hong Kongin 530 työntekijää palvelee 25 tavaratalossa ympäri Suomea, 4 puutarhatuotteisiin erikoistuneessa Hong Kong Garden Centerissä ja verkkokauppa tarjoaa laajan tuotevalikoiman koko maan kattavasti. Kalastusverkkokauppa toimii myös kansainvälisesti. Hong Kong on perustettu vuonna 1989 ja sen omistavat suomalaiset yksityishenkilöt sekä Hong Kongin avainhenkilöt. Hong Kongin liikevaihto on noin 120 miljoonaa euroa. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Vantaalla. www.hongkong.fi
Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja