header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Tiedote 4.4.2017

Hong Kong avaa uuden puutarhamyymälän Ylöjärvelle

Hong Kong -tavaratalot avaa huhtikuussa Ylöjärvelle puutarhaan erikoistuneen Garden Center -kausimyymälän. Ympäri Suomea avautuu yhteensä lähes 30 puutarhamyymälää. Samalla käynnissä on tavaratalojen konseptiuudistus, joka näkyy myös puutarhamyymälöiden ilmeessä.

Hong Kong avaa huhtikuun aikana 25 puutarhamyymälää tavaratalojen yhteyteen sekä neljä itsenäistä Garden Center -kausimyymälää. Viime vuonna pääkaupunkiseudulla ensimmäistä kertaa lanseeratut Garden Centerit laajenevat nyt Ylöjärvelle ja Poriin. Ylöjärven myymälä avautuu 13.4. ja se sijaitsee Kauppakeskus Elossa, hyvien liikenneyhteyksien varrella Ylöjärven Elovainion kaupunginosassa.

- Keskeisen sijainnin ansiosta kauppareissuille kuluva aika säästyy itselle tärkeiden asioiden tekemiseen, kuten puutarhan hoitoon. Asiakas voi myös tilata lähes minkä tahansa tuotteen Hong Kongin verkkokaupasta ja noutaa sen Hong Kong Garden Centeristä, Hong Kong -tavaratalojen myyntijohtaja Aage Moustgaard kertoo.

Koulutetut asiantuntijat ja inspiroiva ympäristö
Asiointia Hong Kongissa pyritään sujuvoittamaan entisestään yhä asiantuntevammalla palvelulla:
- Osaamiseen on keskitytty tänä vuonna lisäkouluttamalla 100 puutarhamyymäläiden työntekijää Vihermestareiksi yhteistyössä alan huippuosaajien kanssa, Moustgaard sanoo. Myös Hong Kongin myymäläkonseptia on uudistettu. Tavoitteena on elämyksellisempi tavaratalo, joka saa harrastajat inspiroitumaan ja viihtymään, kun tuotteet on sijoitettu niille luontevaan ympäristöön.

- Tavaratalojemme vahvuus on aina ollut laadukkaissa, edullisissa tuotteissa. Nyt tarjoamme asiakkaillemme elämyksiä samalla rahalla, kertoo Moustgaard. Uusi myymäläkonsepti jakaa tavaratalot neljään pääosastoon: pihaan ja puutarhaan, kotiin ja asumiseen, työkaluihin ja remontointiin sekä kalastukseen ja vapaa-aikaan. Ensimmäinen myymäläuudistus toteutettiin Espoon Suomenojan tavarataloon, jonka vetonaulaksi muodostui täysin uudenlainen kalastus- ja eräosasto, Eräolohuone.

Nyt uudistuksen alle ovat päässeet Vantaan ja Porvoon tavaratalot. Myös niissä pääsee ihastelemaan Eräolohuonetta sekä nauttimaan uusien puutarhaosastojen väriloistosta.

Garden Center Ylöjärvi
• Garden Center avautuu Ylöjärvellä 13.4.
• Osoite: Elotie 1 (Kauppakeskus Elo), 33470 Ylöjärvi
• Lue lisää Hong Kong Garden Centereistä: www.hongkong.fi/gardencenter

• Kaikkien Hong Kong -tavaratalojen osoitteet löydät täältä: http://www.hongkong.fi/fi/info/tavaratalot/

Lisätiedot
Aage Moustgaard, Myyntijohtaja, Hong Kong Group Oy, aage.moustgaard@hongkong.fi
Tero Mäkinen, Markkinointipäällikkö, Hong Kong Group Oy, tero.makinen@hongkong.fi


Hong Kong on suomalainen koko perheen tavarataloketju tekeville ihmisille. Hong Kong tarjoaa monipuolisen valikoiman laadukkaita tuotteita edullisin hinnoin. Valikoimamme koostuu muun muassa työkaluista, puutarhatuotteista, kalastustarvikkeista, taloustarvikkeista sekä muista kotiin ja vapaa-aikaan liittyvistä tuotteista. Hong Kongin 530 työntekijää palvelee 25 tavaratalossa ympäri Suomea, 4 puutarhatuotteisiin erikoistuneessa Hong Kong Garden Centerissä ja verkkokauppa tarjoaa laajan tuotevalikoiman koko maan kattavasti. Kalastusverkkokauppa toimii myös kansainvälisesti. Hong Kong on perustettu vuonna 1989 ja sen omistavat suomalaiset yksityishenkilöt sekä Hong Kongin avainhenkilöt. Hong Kongin liikevaihto on noin 120 miljoonaa euroa. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Vantaalla. www.hongkong.fi
Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja