header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Hong Kong -tavaratalot laajentaa valikoimansa veneilyyn

 
Kalastusvalikoimastaan suomalaisille tuttu Hong Kong -tavaratalot tuo entistä laajemman veneilytarvikevalikoiman myymälöihinsä ja hongkong.fi-verkkokauppaan. Suomessa on yli 730 000 venettä, ja Hong Kong haluaa palvella laajalla venetarvikevalikoimallaan näiden satojen tuhansien suomalaisveneilijöiden tarpeita. Hong Kong esittelee ensimmäistä kertaa veneilyvalikoimaansa ensi viikonloppuna venemessuilla Messukeskuksessa.

– Olemme pitkään olleet Suomen suurimpia kalastusvälineiden ja -laitteiden jälleenmyyjiä. Kalastajat tarvitsevat usein myös veneilyyn liittyviä tarvikkeita. Veneilytarvikevalikoiman laajentaminen on siten merkittävä, mutta myös hyvin luonteva askel meille, kertoo Hong Kong Groupin toimitusjohtaja Mathias Kivikoski.

Suomessa on yli 730 000 venettä, joista suurin osa on soutuveneitä tai pieniä moottoriveneitä.

– Olemme rakentaneet veneilytarvikevalikoiman veneilijöiden tarpeiden perusteella. Meiltä saa veneen ylläpitoon köydet, venemaalit, varaosat, koukut, pollarit, knaapit, venelenkit, airot, hankaimet ja muut perustarvikkeet. Vene-elektroniikan puolella tarjoamme esimerkiksi navigointiin kaikuluotaimia ja karttaplottereita. Toki myös veneturvallisuuteen liittyvät tuotteet, kuten pelastusliivit ja sammuttimet, löytyvät meiltä, Kivikoski avaa valikoimaa.

– Valikoimassamme on tilaustuotteena myös kanootteja ja pieniä veneitä, mutta varsinaiseksi venekaupaksi emme tähtää, hän jatkaa.

Myös veneilijät ovat entistä hintatietoisempia

Perinteisesti veneilytarvikkeiden myynti on keskittynyt veneilyn erikoisliikkeisiin.

– Monien suomalaisten tavoin myös veneilijät ovat nykyään entistä hintatietoisempia eli he haluavat ostaa laadukkaita tuotteita hyvään hintaan. Tavoitteemme tässä tuotesegmentissä onkin myydä laadukkaita veneilytarvikkeita ja huippumerkkejä edulliseen hintaan. Tunnetuista veneilytuotebrändeistä mainittakoon esimerkiksi Maritimin veneilytarvikkeet, Garminin ja Lowrancen vene-elekroniikka, International-venemaalit ja Marinepoolin paukkuliivit, Kivikoski kertoo.

Tulevalla veneilykaudelle on tulossa paljon mielenkiintoisia tuotteita. Esimerkiksi Marinepoolin veneilytakki, johon on sisäänrakennetut paukkuliivit, kiinnostavat varmasti monia veneilijöitä helppokäyttöisyytensä ansiosta.

Hong Kong -tavaratalojen uuteen veneilytarvikevalikoimaan, laajaan kalastustarvikevalikoimaan ja messutarjouksiin pääsee tutustumaan venemessuilla Messukeskuksessa 12.2.–21.2.2016. Hong Kongin löydät messuilta toisesta kerroksesta osastolta 4d39. Venemessuilla arvotaan 21.2.2016 500 euron lahjakortti Hong Kong -tavarataloihin.

Suomi on veneilijöiden maa
 
  • Yli 420 000 veneessä käytetään ainakin toisinaan moottoria. Pieniä perämoottoriveneitä (alle 20 hevosvoimaa) on noin kolmannes. Muita, pääasiassa suurempia moottoriveneitä, on yhteensä noin viidennes koko venekannasta Suomessa. 
  • Runsas kolmasosa suomalaisten veneistä on soutuveneitä.
  • Loput noin 10 prosenttia Suomen venekannasta koostuu erikokoisista purjeveneistä, kanooteista ja muista vastaavista veneistä. 
  • Lähde: Liikennevirasto/entinen Merenkulkulaitos

Venetarvikevalikoima Hong Kong -tavarataloissa

Myymälät, joissa laajin valikoima

Kerava, Vantaa, Parainen, Porvoo, Rauma, Vaasa ja hongkong.fi-verkkokauppa.

Myymälät, joissa veneilyn perustarvikkeet

Espoo - Espoon Keskus, Espoo – Martinsilta, Jyväskylä, Kaarina, Kangasala, Kokkola, Kouvola, Kuopio, Lahti, Laitila, Mikkeli, Nummela, Pirkkala, Pori ja Raisio.
Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja