header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Huutokauppakeisari Helmikuussa Hong Kong Tavarataloissa

 
Koko kansan huutokauppakeisari Aki Palsanmäki saapuu vaimonsa Helin kanssa heiluttamaan nuijaa helmikuussa Nummelan, Kuopion ja Keravan Hong Kong –tavarataloihin. Kaikkien huudettavien tuotteiden lähtöhinta on viisi euroa, joten luvassa on hyväntuulisen kiivas hulabaloo.

Helmikuussa Hong Kong –tavarataloissa riittää vipinää, kun Suomen huutokauppakeisari vetää huutokaupat Nummelan, Kuopion ja Keravan tavarataloissa. Huudettavissa on laajalla skaalalla eri tuotteita, kuten leluja, työkaluja, kodinkoneita, sisustustarvikkeita, hygieniatuotepaketteja ja eläintenruokasettejä.

– Halusimme tarjota Hong Kong – tavaratalojen asiakkaille hyväntuulisen ja jännittävänkin mahdollisuuden hankkia tuotteita. Huudettavissa on erittäin arvokkaitakin tuotteita, kuten esimerkiksi lumilinko. Lähtöhinnat ovat aina viisi euroa ja korotus viisi euroa, joten tavarataloissa on hyvä mahdollisuus tehdä koviakin kauppoja, kertoo Hong Kongin markkinointijohtaja Elina Standertskjöld-Nordenstam.

Huutakauppakeisarin helmikuun kierros alkaa Nummelan Hong Kong –tavaratalosta lauantaina 6.2.2016 klo 12.00. Huudettaviin tuotteisiin ja tuotepaketteihin pääsee tutustumaan klo 11.00 alkaen.
 

Keisarin vinkit huutajille: käsi pystyyn ja rahapussi mukaan

Suomen huutokauppakeisari Aki Palsanmäellä on aikaisempaakin kokemusta kokkolalaisista huutajista.

– Kävin viime jouluna Kokkolan Hong Kong -tavaratalossa huudattamassa ihmisiä ja siellä oli hyvä säpinä päällä. Kokkolalaiset ovat reipasta porukkaa ja hyviä huutajia. Huutamisesta ei tulisi mitään, jos porukka nuokkuisi penkeissään, kertoo Palsanmäki.

Viime hetken vinkkinä keisari painottaa rempseää asennetta.

– Rahapussi mukaan ja käsi pystyyn. Käden nostohan on huutokaupassa korotuksen merkki eli jos nostaa käden ja pitää sen pystyssä, niin varmasti saa huudettavan tavaran, keisari vinkkaa pilke silmäkulmassa.

Aki ja Heli Palsanmäki pyörittävät Akin suvussa jo 25 vuotta ollutta huutokauppaa Hirvaskankaalla Jyväskylän pohjoispuolella.Suomen huutokauppakeisari -tv-ohjelmassa seurataan heidän huutokauppansa arkea.
 

Suomen huutokauppakeisarin huutokaupat helmikuussa

 

Menneet huutokaupat

Paikka: Nummelan Hong Kong tavaratalo, Ratastie 3 | aika: lauantai 6.2. klo 11 tavarat esille, klo 12 huutokauppa alkaa
Paikka: Kuopion Hong Kong tavaratalo, Leväsentie 2 | aika: sunnuntai 21.2. klo 12 tavarat esille, klo 13 huutokauppa alkaa
Paikka: Keravan Hong Kong tavaratalo, Alikeravantie 34 | aika: lauantai 27.2. klo 11 tavarat esille, klo 12 huutokauppa alkaa
 
Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja