header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Tiedote 15.3.2018

Hong Kong Kerava uudistuu – tavaratalossa mm. 700 neliömetrin Eräolohuone ulkoilmaihmisille

 
Hong Kong -tavarataloketju uudistaa tavaratalojaan. Ketjun suurin, jopa 700 neliömetrin Eräolohuone avautuu asiakkaille tänään täysin uudistettuun Keravan tavarataloon, joka tarjoaa aktiivisille ja luonnossa vapaa-aikaa viettäville ihmisille entistä monipuolisemman valikoiman tuotteita ja virikkeitä tekemiseen.
 
Hong Kong Kerava avautuu tänään 15.3. asiakkaille täysin uudistettuna. Tavaratalon suurin ero aiempaan on uusi Eräolohuone, jollainen on jo toteutettu aiemmin Espoon Suomenojan, Porvoon ja Vantaan tavarataloihin. Keravan tavaratalon Eräolohuone on pinta-alaltaan koko tavarataloketjun suurin ja siellä on mahdollista pistäytyä myös kahvilla.
 
Eräolohuoneesta löytyy nimenomaan metsästäjälle, kalastajalle ja muille eräilyn harrastajille monipuolinen valikoima tuotteita mm. retkeilyvälineitä ja kalastustarvikkeita Suomen peto- ja jalokalojen pyyntiin.
 
- Haluamme elämyksellisellä tavaratalouudistuksella inspiroida keravalaisia ja sen ympäryskuntalaisia heidän harrastuksissaan. Keravan lähiseudulla on paljon kaunista luontoa ja hyviä harrastusmahdollisuuksia. Eräolohuone on 700 neliömetriä laaja olohuone erälajien harrastajille, missä voi ostosten lomassa viihtyä kahvilla tai aihetta koskevan kirjallisuuden ja muiden alan harrastajien parissa, Hong Kong -tavaratalojen myyntijohtaja Aage Moustgaard kertoo.
 
Paljon avajaistarjouksia kaikille
 
Keravan tavaratalossa on avajaistarjouksia koko loppuviikon ajan ja uusia on luvassa vielä ensi viikollakin.
 
- Toivotamme asiakkaat tutustumaan täysin uudistettuun tavarataloon ja nauttimaan hyvistä tarjouksista. Uuden ilmeen ohella olemme ryhmitelleet tavarat niin, että asiakkaiden on entistä helpompi löytää haluamansa oikealta osastolta. Eräolohuoneen myötä osastomme on nyt jaettu neljään kokonaisuuteen: pihaan ja puutarhaan, kotiin ja asumiseen, työkaluihin ja remontointiin sekä kalastukseen, metsästykseen ja vapaa-aikaan eli eräolohuoneeseen, sanoo Moustgaard.
 
Tavaratalon sijainnin ja yhteystiedot löydät täältä.
 
Hong Kong on suomalainen koko perheen tavarataloketju tekeville ihmisille. Hong Kong tarjoaa monipuolisen valikoiman laadukkaita tuotteita edullisin hinnoin. Valikoimamme koostuu muun muassa työkaluista, puutarhatuotteista, kalastustarvikkeista, taloustarvikkeista sekä muista kotiin ja vapaa-aikaan liittyvistä tuotteista. Hong Kong palvelee 24 tavaratalossa ympäri Suomea, neljässä puutarhatuotteisiin erikoistuneessa Hong Kong Garden Centerissä ja verkkokauppa tarjoaa laajan tuotevalikoiman koko maan kattavasti. Kalastustarvikkeiden verkkokauppa toimii myös kansainvälisesti. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Vantaalla.
 
Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja