header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Tiedote 20.2.2018

Suomen suurin heittokalastuskilpailu Hong Kong Challenge powered by Yamaha myytiin loppuun kolmessa minuutissa

 
Hong Kong Challenge on Suomen suurin heittokalastuskilpailu, joka järjestetään vuosittain Lohjanjärvellä. Viidettä kertaa järjestettävään kilpailuun ilmoittautuminen alkoi tänään kello 18 Facebook-livelähetyksen saattelemana. Kilpailun 150 venepaikkaa myytiin loppuun noin kolmessa minuutissa. Ennätyksellisen kiinnostuksen taustalla on hyvä kilpailukonsepti, helposti omaksuttavat kilpailusäännöt, tapahtuman hyvä seurattavuus ja keskeinen sijainti.

Hong Kong Challenge -kalastuskilpailu järjestetään 8. syyskuuta Lohjanjärvellä viidettä vuotta peräkkäin. Kisakeskuksena toimii Lohjan Aurlahti, josta 150 venettä starttaa kisaan. Kyse on heittokalastuskilpailusta, jossa kisakaloina ovat kuha, ahven ja hauki. Kuhunkin venekuntaan kuuluu kaksi tai kolme jäsentä, joiden tavoitteena on saada mahdollisimman isot kalat kustakin lajista. Koska kyse on vastuullisesta kalastuskilpailusta, kalat vapautetaan mittaamisen ja kuvaamisen jälkeen.

Kilpailun suosion taustalla on helposti omaksuttavat säännöt ja kilpailumuoto, jossa myös kokemattomammat voivat onnistua sekä hyvät palkinnot. Kisakeskuksesta alle 150 kilometrin säteellä asuu huomattava määrä suomalaisista aktiivisista heittokalastajista. Lisäksi Lohjanjärven keskeinen sijainti mahdollistaa kisaan osallistuvien ennakkoharjoittelun paikan päällä. Kilpailun kiinnostavuutta on lisännyt myös sen seuraamisen helppous.

Kilpailun järjestäjätahon, Lohjan kalaseuran, kilpailun johtaja Tuomas Hutri kertoo: ”Tänä vuonna tapahtuman seurattavuuteen panostetaan vielä aiempaa enemmän. Paikalta toteutetaan Rapala Live -lähetys, jonka kautta kisatilannetta, kilpailijoiden tunnelmia sekä asiantuntijoiden spekulointia kisan edistymisestä voi seurata suorana lähetyksenä Kalastajan Kanavalla.”

Hong Kong Challengen tämän vuoden pääsponsorina on Yamaha ja nimisponsorina perinteisesti Hong Kong. Yhteistyössä ovat mukana myös Raymarine, Lowrance Finland, Venemyynti Lindberg, Navionics, Norfin sekä Abu Garcia ja mahdollisesti myöhemmin muita toimijoita. Lisäksi suurimpien kisakalojen pyytäjät palkitaan kolmen eri kalastusoppaan reissuilla – Timo Narisen, Markku Korhosen sekä Jani Ollikaisen toimesta.


Lisätietoja:
Kilpailun johtaja Tuomas Hutri, p. 040 662 1771, heittokisa@gmail.com


Hong Kong Challenge Facebook-sivut

Kilpailuun osallistuvat venekunnat

Vuoden 2017 -säännöt
 
Hong Kong on suomalainen koko perheen tavarataloketju tekeville ihmisille. Hong Kong tarjoaa monipuolisen valikoiman laadukkaita tuotteita edullisin hinnoin. Valikoimamme koostuu muun muassa työkaluista, puutarhatuotteista, kalastustarvikkeista, taloustarvikkeista sekä muista kotiin ja vapaa-aikaan liittyvistä tuotteista. Hong Kongin noin 500 työntekijää palvelee 24 tavaratalossa ja neljässä Hong Kong Garden Centerissä ympäri Suomea. Verkkokauppa tarjoaa laajan tuotevalikoiman koko maan kattavasti. Kalastusverkkokauppa toimii myös kansainvälisesti. Hong Kong on perustettu vuonna 1989 ja sen omistavat suomalaiset yksityishenkilöt sekä Hong Kongin avainhenkilöt. Hong Kongin kokonaisliikevaihto on noin 120 miljoonaa euroa. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Vantaalla.
 
Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja