header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Hong Kong avaa tavaratalon Helsinkiin – ilo irti myös vapautuneista aukioloajoista

 
Hong Kong -tavarataloketju avaa huhtikuun alussa ensimmäisen tavaratalonsa Helsinkiin. Kauppakeskus Lanternaan avattava tavaratalo rakennetaan uuden myymäläkonseptin mukaisesti, johon kuuluvat muun muassa lukuisat asiakaspalvelupisteet. Hong Kong -tavarataloketju hyödyntää aukioloaikoja koskevan lakimuutokseen ja avaa huhtikuun alusta alkaen myymälänsä sunnuntaiaamuisin jo kymmeneltä.

Hong Kong avaa 27. tavaratalonsa huhtikuun alussa Helsingin Itäkeskuksessa sijaitsevaan kauppakeskus Lanternaan. Uuteen Hong Kong -tavarataloon tulee kattavasti esille kaikki viisi Hong Kongin päätuoteryhmää: piha ja puutarha, koti ja asuminen, kalastus ja vapaa-aika, työkalut ja remontointi sekä päivittäistavarat. Hong Kong -tavaratalo täydentää sisustukseen keskittyneen kauppakeskus Lanternan tarjontaa.

– Lanternan ympärillä on iso talousalue ja lisäksi löysimme nyt Helsingistä erinomaisen liikepaikan, johon saamme hyvät tilat myös piha ja puutarha -osastollemme. Huonekaluostosten lomassa perheen kalastaja pääsee kalastuskauppaan ja viherpeukalo puutarhaosastollemme. Samalla ostosreissulla saa meiltä sisustamiseen ja remontointiin tarvittavat tarvikkeet ja työkalut sekä pystyy nappaamaan mukaan vaikka vessapaperit ja kodin muut taloustavarat, kertoo Hong Kong Groupin toimitusjohtaja Mathias Kivikoski.

– On hienoa, että Hong Kong -tavarataloketju avaa uuden myymälän tunnetussa kotiin, sisustamiseen ja remontointiin erikoistuneessa Kauppakeskus Lanternassa. Tämän tyyppinen toimija meiltä onkin puuttunut. Uusi myymälä täydentää erinomaisesti uudistuvan kauppakeskuksemme tuote- ja palveluvalikoimaa. Uskon, että Hong Kong -tavaratalon myötä pystymme vastaamaan asiakkaidemme toiveisiin laajemmasta tuotetarjonnasta, Kauppakeskus Lanternan kauppakeskuspäällikkö Marjo Rosendahl sanoo.

Hong Kong -tavarataloketju avaa huhtikuun alusta alkaen myymälänsä sunnuntaisin jo kymmeneltä.* Myös Lanternan uusi Hong Kong -tavaratalo avaa ovensa sunnuntaisin totuttua aikaisemmin.

– Aiemmin emme ole lain mukaan saaneet avata tavaratalojamme ennen kahtatoista sunnuntaisin. Sunnuntaiaukioloaikojemme aikaistaminen palvelee toki kaikkia asiakkaitamme, mutta erityisesti heitä, jotka pitävät pihan ja puutarhan hoidosta. Jos viettää viikonloppua puutarhapuuhissa, niin on kätevää, ettei tarvitse enää odottaa kahteentoista asti puutarhahankintoja varten, vaan pääsee jo hyvissä ajoin itse asiaan pihalla, parvekkeella tai puutarhassa, Kivikoski kuvailee.

Uudella myymäläkonseptilla panostetaan palveluun – avajaispäivänä luvassa kunnon hulabaloo

Lanternaan avattava myymälä rakennetaan Hong Kong -tavaratalojen uuden myymäläkonseptin mukaisesti, johon kuuluvat esimerkiksi useat asiakaspalvelupisteet.

– Haluamme uudella myymäläkonseptillamme varmistaa muutenkin asioinnin helppouden sekä hyvän ja nopean asiakaspalvelun, kertoo Kivikoski.

Tarkka avajaispäivä julkistetaan myöhemmin, mutta avajaispäivälle on luvassa kunnon hulabaloo.

– Jotta helsinkiläiset löytävät meidät nopeasti, suunnitelmissamme on paljon huipputarjouksia avajaispäivälle, jotka varmasti saavat ihmiset liikkeelle, Kivikoski lupaa.

Hong Kong -tavaralo Lanterna
 
  • tavaratalon kokonaispinta-ala on noin 2 000 neliömetriä
  • tavaratalo työllistää 12 henkilöä sekä kausityöntekijöitä
  • uusi asiakaspalveluun ja asioinnin helppouteen keskittyvä myymäläkonsepti

*Rauman Hong Kong -tavaratalo avaa ovensa sunnuntaisin huhtikuun alusta alkaen klo 11.00.
Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja