header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Uutiset

 

Hong Kong avaa lähes 30 puutarhamyymälää ympäri Suomea

Hong Kong -tavaratalot avaa huhtikuussa 25 puutarhamyymälää tavaratalojen yhteyteen sekä neljä erillistä puutarhaan erikoistunutta Garden Centeriä. Samalla käynnissä on tavaratalojen konseptiuudistus, joka näkyy myös puutarhamyymälöiden ilmeessä. Lue lisää tästä.
 

Hong Kong avaa uuden puutarhamyymälän Poriin

Hong Kong -tavaratalot avaa huhtikuussa Poriin puutarhaan erikoistuneen Garden Center -kausimyymälän. Viime vuonna pääkaupunkiseudulla ensimmäistä kertaa lanseeratut Garden Centerit laajenevat nyt Poriin ja Ylöjärvelle. Porin myymälä avautuu 12.4. ja se sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella keskustan tuntumassa olevalla Isosannan alueella. Lue lisää tästä.
 

Hong Kong avaa uuden puutarhamyymälän Ylöjärvelle

Hong Kong -tavaratalot avaa huhtikuussa Ylöjärvelle puutarhaan erikoistuneen Garden Center -kausimyymälän. Viime vuonna pääkaupunkiseudulla ensimmäistä kertaa lanseeratut Garden Centerit laajenevat nyt Ylöjärvelle ja Poriin. Ylöjärven myymälä avautuu 13.4. ja se sijaitsee Kauppakeskus Elossa, hyvien liikenneyhteyksien varrella Ylöjärven Elovainion kaupunginosassa. Lue lisää tästä.
 

Hong Kong avaa kaksi uudistettua tavarataloa

Hong Kong Group avaa torstaina 23.3.2017 uudistetut tavaratalot Vantaalle ja Porvooseen. Tavarataloissa on panostettu elämyksellisyyteen, joka tulee erityisen havainnollisesti esille kalastajia ja luontoharrastajia palvelevissa Eräolohuoneissa. Huhtikuussa Hong Kong avaa lähes 30 puutarhamyymälää. Lue lisää tästä.
 

Hong Kong panostaa puutarhaan ja koulutti 100 työntekijää Vihermestareiksi

Hong Kong Group toteutti ainutlaatuisen, kaikki tavaratalot kattavan, koulutuksen puutarhaosastojen työntekijöilleen yhteistyössä huippuasiantuntijoiden kanssa. Puolen vuoden mittainen koulutus saatiin päätökseen maaliskuun puolivälissä, juuri sopivasti muutama viikko ennen lähes 30 puutarhamyymälän aukeamista.Lue lisää tästä. Lue lisää tästä.
 

Tiedote 13.3.2017 – Hong Kong Group sulkee Kokkolan ja Loimaan myymälät

Hong Kong Group sulkee Kokkolassa ja Loimaalla sijaitsevat myymälänsä kannattamattomina. Huhtikuun alussa Hong Kong avaa neljä puutarhatuotteisiin erikoistunutta Hong Kong Garden Centeriä sekä uudistetut Vantaan ja Porvoon tavaratalot. Lue lisää tästä.
 

Tutkimus: joka kuudes suomalainen hankkii joululahjat viime tipassa

Hong Kong -tavaratalojen tuoreen tutkimuksen mukaan miltei 70 prosenttia suomalaisista sanoo ostavansa joululahjat ennen pahimpia jouluruuhkia. Sen sijaan noin joka kuudes hankkii lahjat viime tipassa. Yli puolet naisista pitää lahjojen paketointia kivana joulupuuhana, mutta joka neljäs mies hermoja raastavana pakkopullana. Lue lisää tutkimuksen tuloksista tästä.
 

Nyt se on tutkittu – suomalaiset aloittavat jouluvalmistelut tulevana sunnuntaina

Vaikka mainoksissa vilahtelee jo joulunpunaista, Hong Kong -tavaratalojen tuoreen tutkimuksen mukaan suomalaiset aloittavat jouluvalmistelunsa keskimäärin vasta sunnuntaina 4.12. Suurin osa tarttuu ensimmäiseksi siivoukseen, ja joulutunnelmaan virittäydytään hyvissä ajoin myös valoin. Lue lisää tutkimuksen tuloksista tästä.
 

Hong Kong avaa Kalastusmaailman Espooseen – tavoitteena elämyksellinen tavaratalo

Hong Kong -tavaratalojen uudistuva myymäläkonsepti kutsuu harrastajat inspiroitumaan ja viihtymään ostosten teon lomassa. Ensimmäinen uudella konseptilla toteutettu myymälä avautuu torstaina 6.10.2016 Espoon Suomenojaan. Samalla avautuu myös ensimmäinen täysin uudenlainen kalastus- ja eräosasto, Kalastusmaailma. Lue lisää tästä.
 

Hong Kong Group Oy kouluttaa työntekijöitään Vihermestareiksi

Hong Kong Group järjestää työntekijöilleen tulevan syksyn ja talven aikana mittavan koulutuksen: se kouluttaa 100 työntekijäänsä Vihermestareiksi. Yritykselle räätälöity koulutus järjestetään yhdessä huippuasiantuntijoiden, kuten Omatarhurin, TTS Työtehoseuran, Gardenan ja GreenCaren kanssa. Lue lisää tästä.
 

Näin suojelet mökkipuutarhaasi – lue asiantuntijan 5 vinkkiä

Hong Kong -tavaratalojen puutarha-asiantuntija Omatarhuri Santeri Urhonen neuvoo, miten suojella mökkipuutarhaa ja ennaltaehkäistä häiriötekijöitä niin, että puutarha pysyy kauniina ja aikaa jää myös loikoilulle. Lue lisää tästä.
 

Haluaisitko sinäkin kurkistaa kalojen valtakuntaan?

Kaikuluotaimien, karttaplottereiden ja muun kalastuselektroniikan suosio on kasvanut räjähdysmäisesti viime vuosina. Lue täältä, miten saat uusia ulottuvuuksia kalareissuihisi vaikkapa siimakameroilla tai yhdistelmäkaikuluotaimella! Lue lisää tästä.
 

Toimi näin, kun yli 10-kiloinen kala nappaa

Ennen kuin lähdet vesille, tarkista missä isoimmat kalat nappasivat syöttiin viime vuonna. Hong Kong keräsi vinkit, miten toimia jättikalan napatessa syöttiin. Lue lisää tästä.
 

Rikkaruohot ovat erityinen riesa tänä keväänä

Ei-toivotut rikkakasvit ovat jokaisen puutarhurin päänvaiva. Ongelma on korostunut tänä keväänä, kun rikkakasvit heräsivät eloon muuta kasvillisuutta aikaisemmin. Hong Kong -tavaratalojen puutarha-asiantuntija paljastaa, miten viheliäisistä kuokkavieraista pääsee helposti eroon tai kuinka niistä voi hyötyä. Lue lisää tästä.
 

Ruusu on yhä äitienpäivän suosikki

Yksi vuoden suurimmista kukkasesongeista on äitienpäivä. Vaikka kukkatarjonta on laaja, moni muistaa äitiä ruusuilla. Pienellä huolenpidolla ruusut voivat ilahduttaa puutarhassa tai parvekkeella kesän läpi ja jopa pitkälle syksyyn. Katso vinkit ruusun hoitoon tästä.
 

Hong Kong esittelee messuilla taimitakuun ja kevään uutuustuotteet!

Hong Kong -tavarataloketju avaa tänä viikonloppuna 27 viherpihaa ympäri Suomea. Viherpihoilla ja OmaPiha-messuilla Hong Kong esittelee kevään uutuustuotteet ja taimitakuun. Messuosastolla on tarjoustuotteena robottiruohonleikkuri ja jaossa etuseteleitä. Hong Kong -tavaratalot löytyvät osastolta 6m130 – tervetuloa! Lue lisää tästä.
 

Tuunaa kasvihuone valmiiksi kasvukauteen

Kasvihuoneen avulla me suomalaisetkin pääsemme nauttimaan oman maan tomaateista, kurkuista, chileistä ja jopa viinirypäleistä tai meloneista. Ennen kuin kevät kunnolla koittaa ja ilmat lämpenevät, kasvihuone kannattaa valmistella kasvukauteen.

1. Siivoa ja korjaa pikkuviat
2. Hoida ilmanvaihto kuntoon
3. Kasvusäkeistä kätevä kasvualusta

Lue enemmän aiheesta tästä.
 

Hong Kong Lanterna avaa torstaina!

Hong Kong -tavarataloketju avaa torstaina 7.4. klo 7.00 myymälän Helsingissä Itäkeskuksen kupeessa sijaitsevassa Kauppakeskus Lanternassa. Avajaispäivänä on luvassa lohikeittoa, ilmapalloja ja älyttömiä avajaishintoja. Lue lisää tästä.
 

Älä haravoi pihanurmeasi hengiltä – kolme vinkkiä nurmikon keväthuoltoon

Lumien alta paljastuva pihanurmi saa suomalaiset pihapuuhien pariin. Yleinen virhe on haravoida nurmikko puhtaaksi lehdistä, jolloin se ei saa tarvitsemiaan ravinteita. Hong Kong -tavaratalojen puutarha-asiantuntija Santeri Urhonen kertoo, mitä nurmikolle kannattaa ja ei kannata tehdä ennen kasvukauden alkua. Lue lisää tästä.
 

Hong Kong avaa tavaratalon Helsinkiin – ilo irti myös vapautuneista aukioloajoista

Hong Kong -tavarataloketju avaa huhtikuun alussa ensimmäisen tavaratalonsa Helsinkiin. Kauppakeskus Lanternaan avattava tavaratalo rakennetaan uuden myymäläkonseptin mukaisesti, johon kuuluvat muun muassa lukuisat asiakaspalvelupisteet. Hong Kong -tavarataloketju hyödyntää aukioloaikoja koskevan lakimuutokseen ja avaa huhtikuun alusta alkaen myymälänsä sunnuntaiaamuisin jo kymmeneltä. Lue lisää tästä.
 

Vene-messu arvonta on suoritettu!

Osastollamme Vene-messuilla järjestetyssä arvonnassa 500€:n lahjakortin voitti Ina Moliis. Lämpimät onnittelut voittajalle!
 

Hong Kong -tavaratalot laajentaa valikoimansa veneilyyn

Kalastusvalikoimastaan suomalaisille tuttu Hong Kong -tavaratalot tuo entistä laajemman veneilytarvikevalikoiman myymälöihinsä ja hongkong.fi-verkkokauppaan. Suomessa on yli 730 000 venettä, ja Hong Kong haluaa palvella laajalla venetarvikevalikoimallaan näiden satojen tuhansien suomalaisveneilijöiden tarpeita. Hong Kong esittelee ensimmäistä kertaa veneilyvalikoimaansa ensi viikonloppuna venemessuilla Messukeskuksessa. Lue lisää tästä.
 

Hong Kong venetarvikevalikoima esillä Vene 16 Båt messuilla

Tervetuloa tutustumaan uuteen veneilytarvikevalikoimaan ja hyödyntämään messuosastolla huimat messutarjoukset myös kalastustarvikkeista. Osallistu lisäksi 500 euron lahjakortin arvontaan! Löydät osastomme toisesta kerroksesta osastolta 4d39. Lue lisää tästä!
 

Huutokauppakeisari Helmikuussa Hong Kong Tavarataloissa

Koko kansan huutokauppakeisari Aki Palsanmäki saapuu vaimonsa Helin kanssa heiluttamaan nuijaa helmikuussa Nummelan, Kuopion ja Keravan Hong Kong –tavarataloihin. Kaikkien huudettavien tuotteiden lähtöhinta on viisi euroa, joten luvassa on hyväntuulisen kiivas hulabaloo. . Lue lisää ja tutustu keisarin viime hetken vinkkeihin huutokauppaan saapujille tästä.
 

Tuotevirhe-epäily 20.10.–21.12.2014 välisenä aikana myynnissä olleesta Mobil 1 moottoriöljystä

Hong Kong -tavarataloissa on ollut myynnissä pieni erä Mobil 1 -moottoriöljyä, jonka laatua ja aitoutta Tulli selvittää. Asian selvitys on viranomaisilla kesken. Lue lisää.
 

Laadukkaisiin ilotulitteisiin ja suojatarvikkeisiin satsataan yhä enemmän – padat suomalaisten suosikkeja

Vuosi on taas vaihtumaisillaan, ja pian ilotulitteiden pauke ja valot täyttävät taivaan. Rakettien sijaan yhä useampi ostaa uudenvuoden juhlintaa varten patoja, mutta myös suojatarvikkeiden kysyntä on noussut. Lue Hong Kongin asiantuntijan vinkit ilotulitteiden hankintaan ja käyttöön tästä.
 

Kuusen koristelu 50-luvulta nykytrendeihin – nyt suositaan hempeitä värejä

Kuusen koristelu muuttuu ajassa: 50-luvulla saapuivat sähkökynttilät ja 90-luvulla sähkönsiniset joulupallot. Tällä hetkellä koristeiden kirjo on laaja ja kuusen voi koristella mielensä mukaan niin suomalaisia perinteitä kunnioittaen, ylellisesti kuin leikkisästikin. Lue tästä tämän hetken trendit ja vinkit joulun kauneimman kuusen koristeluun.
 

Katso, mistä maksat lahjapapereissa

Lahjapaperirullan hinta vaihtelee alle eurosta lähes 5 euroon. Hinnan katsominen ei pelkästään riitä, sillä kannattaa tarkastaa, kuinka paljon paperia rullassa on. Perinteinen lahjapaperi ei ole ainoa vaihtoehto lahjojen paketointiin. Vaihtoehtoja löytyy useita, niin paketin ulkonäköön panostaville paketoijille kuin myös niille, jotka haluavat päästä helpolla. Lue lisää vinkkejä paketointiin tästä.
 

Suomalaiset suosivat metsäkuusia – pidä kuusesi kunnossa näillä ohjeilla

Suosituin kuusi on perinteinen kaksimetrinen metsäkuusi. Yleinen virhe on kaventaa kuusta tyvestä, sillä se vaikeuttaa kuusen vedensaantia. Lue tästä ohjeet, kuinka hoitaa aitoa kuusta.
 

Tutkimus: näin suomalaiset valmistautuvat jouluun

Hong Kong -tavarataloketju kysyi kuluttajilta jouluvalmisteluista - näin he vastasivat. Hong Kong -tavarataloketju kysyi kuluttajilta, esimerkiksi milloin on oikea aika laittaa joulukoristeet esille ja mikä on sopivin tapa tehdä joulusiivous. Vastaajista yllättävän moni, noin joka neljäs, valitsee kotiinsa muovikuusen.

Lue tästä kuinka suomalaiset valmistautuvat joulunviettoon.
 

Tutkimus: puolet suomalaisista menee ostoksille hinnan perässä

Tavarataloketju Hong Kongin teettämän kyselytutkimuksen mukaan suomalaiset kiinnittävät tarkasti huomiota hintalappuun ostosreissulle lähtiessään. - Suomalaisista 48 prosenttia kertoo hinnan tai alennuskampanjan olevan merkittävin kriteeri vapaa-ajan hankintojen ostopaikkaa valitessa. Tiukkoina taloudellisina aikoina ihmiset eivät halua maksaa ylimääräistä, mikäli tuotteita on tarjolla kohtuullisempaankin hintaan, analysoi Hong Kong -tavaratalojen ostojohtaja Tero Airaksinen.

Lue tästä, mitkä ovat merkittävimmät valintaperusteet vapaa-ajan tuotteiden ostopaikaksi ja mitkä kodin tarvikkeet ovat kuluttajien mielestä nykyään kohtuuttoman kalliita.
 

Näin virität kotisi paloturvallisemmaksi

Oikein sijoitettu ja toimintakuntoinen palovaroitin yhdessä muiden turvallisuustuotteiden kanssa ovat tehokas suoja tulipaloa vastaan ja antavat tarvittaessa aikaa pelastautua. Näillä tuotteilla teet kodistasi paloturvallisemman: palovaroitin | sammutuspeite | sammutin | paristokäyttöiset kynttilät

Katso lisää käytännön vinkkejä…
 

Takuuvarmat isänpäivälahjavinkit

Isälle on usein tärkeintä, että isänpäivänä vietetään aikaa yhdessä. Koska lapset ja lapsenlapset haluavat usein muistaa isää myös pienellä lahjalla, valitsimme lahjavinkit erilaisille isille. Katso vinkit tästä.
 

Haravoida vai eikö haravoida – 3 vinkkiä ennen talven tuloa

Ensilumi sataa Suomessa tyypillisesti loka- tai marraskuussa, jolloin pihanurmikon tulisi olla hoidettuna talvea varten. Tavarataloketju Hong Kong keräsi periaatteet, joiden avulla pihanurmi pysyy parhaassa kunnossa talven yli. Katso vinkit tästä!
 

Älä pilaa pyörääsi pinttyneellä lialla – näin huollat pyörän talvisäilytystä varten!

Hong Kong kokosi kuusi vinkkiä, jonka avulla kesäfillaroija saa pyöränsä itse näppärästi huollettua talviunia varten.

Lue huoltovinkit tästä.  
 

Tutkimus: Sohva on suomalaisen kodin sydän

Hong Kong -tavaratalot tutki, mikä on suomalaiskotien sydän ja kuka tai mikä niiden tunnelmanluoja. Lisäksi Hong Kong selvitti, että olohuone on suomalaisille ylivoimaisesti tärkein huone, mutta keittiöön kaivataan eniten uutta ilmettä. Lue koko tutkimus tästä.
 

Tiedote 7.10.2015 - Modernit ja vanhat mökit vaativat eri operaatiot ennen talven tuloa

Kosteus- ja homevauriot, rikkinäiset vesiputket ja jyrsityt vuodevaatteet voivat odottaa mökkeilijää keväällä, jos mökkiä ei valmistella talviteloille asiallisesti.

Lue Hong Kong -tavarataloketjun keräämät neuvot mökin talviunille laittamiseen: miten varautua pakkaseen, tuhoeläimiin ja varkaisiin. Siirry neuvoihin tästä.

Tiedote 5.10.2015 - Tavaratalo Hong Kong tuo nettimarkkinoinnin nopeuden ja hauskuuden televisioon

Tavarataloketju Hong Kong ja intohimotoimisto Cassius tuovat suomalaiseen televisioon lokakuun alusta lähtien aivan uudenlaisen mainoskonseptin, jossa tuodaan nettivideot televisiomainonnan pohjaksi. Myös tekemisen meininki on nettimaailmasta totuttua tahtia, sillä kokonaan uutta mainonnanlinjaa noudattavat mainosvideot näytetään mainoskatkoilla kaksi viikkoa sen jälkeen, kun yhteistyö aloitettiin.

Katso ensimmäinen uusi TV-mainos tästä.

Tiedote 30.9.2015 - Tutkimus: Joka neljäs suomalainen on syysihminen

Hong Kong tutki, mikä suomalaisia syksyssä riemastuttaa ja mikä puolestaan saa syksyn tullen ärräpäät raikumaan. Hong Kong selvitti myös, mitä suomalaiset puuhailevat mielellään syksyisin. Yllättäen syksy nousi suomalaisten toiseksi suosituimmaksi vuodenajaksi heti kesän jälkeen.

Lue koko tutkimus tästä.
 

Kesävaatteet vintille? Ota nämä asiat huomioon varastoidessasi kesävermeesi

Syksyllä on aika raivata tilaa lämpimille vaatteille ja viedä kesävaatteet vintille. Hong Kong kokosi vinkit kesävaatteiden varastoimiseen.

Syksy on kevään ohella toinen iso sesonki säilytysratkaisujen myynnissä. Esimerkiksi pukupusseja myydään syksyllä noin kaksinkertainen määrä kuin talvikuukausina. Ihmiset satsaavat laatuun niin tekstiileissä kuin kengissäkin ja niitä halutaan säilyttää huolella. Monelle on myös tärkeä pitää vaatekomeronsa ja säilytystilansa siisteinä ja helppohoitoisena, kertoo Hong Kongin taloustavara- ja teknokemiatuotteiden tuoteryhmäpäällikkö Kristiina Koskela.

Lue tästä ammattilaisten vinkit vaatteiden säilytykseen.
 

Hong Kong Klubin Valioliigamatkakilpailun voittaja on arvottu

Hong Kong oli tänä kesänä mukana Helsinki Cupissa! Yhteistyön kunniaksi kaikkien Hong Kong Klubilaisten kesken arvottiin 3.8.2015 unohtumaton kahden hengen jalkapallomatka Englannin Valioliigan avauskierrokselle Lontooseen. Jokainen Hong Kong Klubin jäsen oli automaattisesti mukana arvonnassa. Voittaja löytyi tällä kertaa Merimaskusta: onnea Teemulle, joka pääsi ystävänsä kanssa seuraamaan sunnuntaina 9.8. pelattua Arsenalin ja West Hamin välistä kamppailua!
 

Hong Kong mukana Helsinki Cupissa!

Kaikkien aktiivisten ja tekevien ihmisten suomalainen tavarataloketju Hong Kong on lapsiperheiden kesäkauden suurimman liikuttajan, Helsinki Cupin yhteistyökumppani.

Yhteystyöhön liittyen Hong Kong etsii jokaiselle myymäläpaikkakunnalle jalkapallokummijoukkueita, ja Hong Kong Klubin järjestämässä arvonnassa voi voittaa jalkapallomatkan Englannin Valioliigan avauskierrokselle Lontooseen.

Katso lisää tästä!
 

Kesäkukkakisan voittaja on arvottu

50€ lahjakortin voitti Satu, Vantaalta. Kiitos kaikille osallistujille.
 

Verkkokauppamme valikoima on laajentunut

Hong Kong -tavaratalojen verkkokaupasta on nyt ostettavissa huomattavasti aiempaa enemmän tuotteita. Tarjolla on esim. grillejä, kasvihuoneita ja sähkötyökaluja. Tee ostoksia verkkokaupasta tästä linkistä.
 

Tarjouskuvaston jakopäivä on muuttunut

Hong Kong -tavaratalojen tarjouskuvasto jaetaan myymälöiden alueilla ilmestymisviikoillaan keskiviikon aikana. Jos et asu kuvaston jakelualueella, voit lukea kuvaston tästä linkistä. HUOM! Kuvastot näkyvät sivustollamme vain voimassaoloaikoinaan.
 

Hong Kong Klubi arpoo Tjäreborgin lahjakortteja

Jokainen Hong Kong Klubin jäsen on automaattisesti mukana arvonnassa, jossa yksi klubilainen voittaa joka kuukausi 500€:n Tjäreborgin matkalahjakortin. Viimeisimmän arvonnan tuloksena lahjakortti lähetettiin Muurolaan. Onnea voittaja Birgitalle!
 

Tuotteen takaisinveto

Deuzer Aktiivinen Kuulosuojain LE401 ja Deuzer Radiokuulosuojain HP45-K Lisätietoja tästä suomeksi ja ruotsiksi.
 
Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja