header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Kaikki tuotemerkit A - ÖGroBioottiTM tekee kasveille hyvää!

Kotimainen GreenCare on tuonut markkinoille kasvien juuristoa vahvistavat GroBiootti™ -kasvualustatuotteet. GroBiootit eli hyötymikrobit edistävät kasvien hyvinvointia ja auttavat niitä selviytymään haastavissakin kasvuolosuhteissa. Tuoteperheeseen kuuluvat erikoismulta siemenviljelyyn ja taimikasvatukseen, käyttövalmis kasvatussäkki sekä istutusmulta monivuotisille kasveille. Tuotteet tunnistat GroBioottiTM –tunnuksesta.

GroBiootti™ Istutusmulta on erikoismulta monivuotisille koristekasveille kuten perennoille, koristepuille ja -pensaille sekä hedelmäpuille ja marjapensaille. Se auttaa kasvia juurtumaan, parantaa juuriston kasvua ja vähentää istutuksesta aiheutuvaa stressiä. Laaja ja hyvinvoiva juuristo hyödyntää paremmin myös kasvualustan ravinteet, jolloin kasvin kasvu, kukinta ja elinvoima lisääntyvät. Samalla kasteluntarve vähenee.

Minna vinkkaa:
Kukkiva, pienikokoinen puulaji sopii puutarhan koristeeksi. Pikkupuita istutetaan yksittäin, kasviryhmien katseenvangitsijoiksi, aidanteisin tai pihan puukujanteiksi. Yhden pienikokoisen puun tilantarve on kohtuullinen, jos verrataan esimerkiksi koivuihin ja lehmuksiin. Kuitenkin se tuo puutarhaan monimuotoista ilmettä ja kaivattuja korkeuseroja.

Koristepuulajeja on monia. GroBioottiTM Istutusmultaa kannattaa käyttää puille, jotka viihtyvät kalkitussa ja lannoitetussa maaperässä. Tällaisia ovat ruusuorapihlajat, helmiorapihlajat, rungolliset syreenilajikkeet, erilaiset koristekirsikat ja koristeomenapuut. Suloisesti kukkivat rungolliset heisiangervot, vaihteleva pihlajien ryhmä sekä koristetuomet jatkavat mahdollisuuksien värikästä listaa.
 
 
Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja