header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Kaikki tuotemerkit A - Ö


Mycorizza kasvattaa kasville suuret, vahvat juuret

Suomessa istutetaan vuosittain paljon taimia, jotka eivät suostu kasvamaan, vaikka kaiken pitäisi olla kunnossa. Usein syy taimien huonoon alkumenestykseen on huonokuntoisessa juuristossa, joka on joutunut eroon omista mykorritsasienistään.Kasvien ohuimpien juurien ympärille kietoutuvat symbioottiset juuristosienet eli mykorritsasienet osaavat rapauttaa ja kuljettaa maaperästä ravinteita kuten fosforia, magnesiumia, sinkkiä, kuparia, kalsiumia, rautaa ja vettä pitkiä matkoja, luovuttaakseen ne isäntäkasvilleen.

Kasvien luontaisilla kasvupaikoilla mykorritsasienet ovat maaperässä valmiiksi olemassa, huolehtimassa siitä, että ne kasvavat elinvoimaisesti ja voivat hyvin vaihtelevissakin olosuhteissa. Kasvatetun kasvin juuristoon mykorritsarihmasto on lisättävä, koska sitä ei siellä luontaisesti ole.

Tarhurin Mycorizza on elävää mykorritsarihmastoa, joka saa juuristolle aikaan olosuhteet, joiden ansiosta kasvilla on parhaat edellytykset kasvaa. Mycorizza kiinnittyy kasvin juuriin ja muodostaa sienikuitujen verkoston, jonka kautta ne saavat vettä ja ravinteita.  Verkosto tukee kasvua kasvin koko eliniän ajan ja sitoo hiilidioksidia maaperään.

Tarhurin Mycorizzan käytöstä on hyötyä kaikille kylvöksille sekä koulittaville taimille, huonekasveille, kukkiville kasveille, vihanneksille, yrteille, kasvihuonekasveille, koristepuille ja -pensaille, hedelmäpuille, marjapensaille sekä eräille ikivihreille kuten tuijalle, marjakuuselle ja sypressille. 

Tarhurin Mycorizza kasvattaa suuret, vahvat juuret, vahvistaa kasvin luonnollista kasvua koko sen eliniän ajan, sitoo maahan hiilidioksidia, hidastaa ilmastonmuutosta, edistää kasvin ravinteiden saantia, kasvua ja terveyttä sekä parantaa kasvin stressin- ja kuivuudensietokykyä.

Valmiste on biologisesti täysin hajoava 100% luonnontuote, joka sisältää elävää mykorritsarihmastoa itiöinä ja sitä ylläpitäviä biologisia apuaineita sekä luonnonsavea. Se sekoitetaan istutusmultaan, sirotellaan istutuskuoppaan tai ripotellaan reikien kautta juurten ulottuville.

 
Tutustu tuotteeseen tästä ja tarkista tavaratalokohtainen saatavuus.

Omatarhuri Markku Urhonen

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja