header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Kalastus

kategoria_yleinen

Verkkokaupan toimituskulut nyt 0 €!*
*Toimituskulut 0€ on voimassa tilauksiin, joiden arvo ennen toimituskuluja ja mahdollisten alennusten jälkeen on vähintään 75€. Kampanja on voimassa su 23.9.2018 asti ja koskee tilauksia, joiden toimitustavaksi on valittu nouto Postin tai Matkahuollon toimipisteestä tai Postin pakettiautomaatista. Huom: joillakin painavilla tai suurikokoisilla tuotteilla ainoa toimitustapa on kotiinkuljetus ja siksi etu ei koske ko. tuotteita. Paketin nouto Postista tai Matkahuollosta on hinnaltaan normaalisti 6,90 - 10,90 €.

alakategoria_ylakuva

Kalastusharrastus tarvitsee kunnon varusteet. Hong Kong tarjoaa kalastustarvikkeet joka lähtöön keloista, vavoista sekä erilaisista vieheistä ja uistimista aina kalaverkkoihin ja katiskoihin asti. Kalastitpa sitten hyrräkelalla, avokelalla, umpikelalla, perinteisellä mato-ongella tai perhokalastusvälineillä, on Hong Kongin kalastusosasto sinulle oikea valinta. Myös passiivipyydysten valikoima on meillä kattava. Vaativallekin harrastajalle löytyy lisäksi hyvä valikoima erilaisia tekstiilejä, saappaita ja kahluuvarusteita.

Varsinkin talvikalastuksessa kädet ovat koetuksella pakkasen ja hyisen veden takia, joten kosteutta hylkivät lämpimät käsineet ja kunnon pilkkihaalari ovat tarpeen. Kesäaikaan kalastushattu tai -lippalakki on hyvä olla suojana auringonpaahteelta. Turha mennä merta edemmäs kalaan, sillä Hong Kongissa on kaikki: nettiostamisen helppous, tutut laatumerkit ja kattava valikoima hattuja, hansikkaita ja kynsikkäitä. Kun kyseessä ovat kalastuspäähineet ja -käsineet, Hong Kong on lyömätön.

alakategoria_alalistaus

alakategoria_alakuva

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja