header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Rapala

kategoria_yleinen

Verkkokaupan toimituskulut nyt 0 €!*
*Toimituskulut 0€ on voimassa tilauksiin, joiden arvo ennen toimituskuluja ja mahdollisten alennusten jälkeen on vähintään 75€. Kampanja on voimassa su 23.9.2018 asti ja koskee tilauksia, joiden toimitustavaksi on valittu nouto Postin tai Matkahuollon toimipisteestä tai Postin pakettiautomaatista. Huom: joillakin painavilla tai suurikokoisilla tuotteilla ainoa toimitustapa on kotiinkuljetus ja siksi etu ei koske ko. tuotteita. Paketin nouto Postista tai Matkahuollosta on hinnaltaan normaalisti 6,90 - 10,90 €.

alakategoria_ylakuva

Suomalaisen Lauri Rapalan 1930-luvulla perustama Rapala on nykyisin yksi maailman suurimpia kalastustarvikkeiden valmistajia. Menestystarina sai alkunsa 1936, kun Laurin toimesta syntyi ensimmäinen vaappumalli, edelleenkin mallistossa olevan Rapala Original Floater vaapun ensimmäinen versio. Original Floater on sen jälkeen niittänyt mainetta pitkin maailmaa ja on edelleen kautta aikain suosituin Rapala-vaappu. Varsinainen maailman valloitus alkoi vuonna 1962, kun Life-lehdessä oli Rapala-uistimia ylistävä artikkeli. Sattumalta samassa Life-lehden numerossa käsiteltiin Marilyn Monroen kuolemaa ja lehti nousi kaikkien aikojen myydyimmäksi numeroksi. Hetkessä Rapalan tilaukset räjähtivät käsiin ja loppu on suomalaista historiaa.

Nykyisin Rapala on maailman suurin uistintehdas. Kehitystyö on uusien mallien osalta jatkuvaa ja sen parissa työskentelee satoja ihmisiä. Vaappujen lisäksi Rapalan valikoimassa on useita erilaisia kalastukseen liittyviä välineitä, työkaluja, talvikalastusvälineitä ja kairoja sekä tekstiilejä. Rapala-vaapuilla on saatu enemmän maailmanennätyksiä kuin millään muulla viehemerkillä. Ennätyksiä on kirjattu kaikilla mantereilla Etelänapaa lukuun ottamatta. Valitsemalla Rapala-vaapun tiedät aina saavasi laadukkaan ja kalastavan tuotteen.

alakategoria_alalistaus

alakategoria_alakuva

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja