header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Vieheet ja uistimet

alakategoria_ylakuva

Valitse vieheet ja uistimet valtavasta valikoimasta


Siinä yksi visioistamme lähtiessämme rakentamaan kalastusverkkokauppaamme. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia vaappuja, lusikoita ja lippoja, sekä myös jerkkejä, jigejä ja pilkkejä. Meille on tärkeää, että asiakkaamme voivat aidosti valita kalastustarvikkeensa sen mukaan, mitkä heille itselleen ja kalastustyylilleen sopivat parhaiten.

Erityisesti uistinvalikoimassa halusimme tuoda myös suurten viehevalmistajien, kuten Rapalan, Bomberin, Salmon lisäksi myös vähemmän tunnettuja kotimaisia viehevalmistajia. Vieheen valintaa helpottaa käyttäjien antamat kommentit ja sivun vasemmassa laidassa olevat rajausvalinnat, millä löydät suoraan parhaat haukijerkit, ahvenlipat, kuhavaaput sekä muut kalalajikohtaiset uistimet.Kalaguru - tiedä millä kalastat!


Kalaguru on palvelu joka kertoo kalan aktiivisuustason ja antaa uistinsuositukset. Kalaguru antaa myös ohjeita miten pitäisi kalastaa vallitsevissa olosuhteissa. Kalaguru helpottaa uistinvalintoja, ja poistaa ahdistusta.

Kalaguru on tiivistänyt tämän sukupolvien yli liikkuneen tiedon ja tarjoaa sen helposti ymmärrettävinä malleina ja ohjeina. Palvelu maksaa 3,49 € kuukaudessa. Asiakas saa kuitenkin ilmaisen kuukauden koekäyttöjakson, jonka jälkeen palvelu on maksullinen.

Tutustu palveluun tästä.

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja