header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Haukijigit

kategoria_yleinen

Hyödynnä nyt avajaisetu ja tutustu Happyangler.fi -verkkokauppaan. Tällä koodilla: TOIMITUS-062019-VK toimituskulut 0€*

Tuotteiden toimituskulut veloituksetta* yli 20 € tilauksiin (mukaan lukien mahdolliset muut alennukset). Kampanja on voimassa 31.7.2019 asti vain Happyangler.fi -kalastusverkkokaupassa. *Ilmainen toimitus koskee noutoa Postin noutopisteestä, pakettiautomaatista, Matkahuollosta tai myymälästä. Huom: joillakin painavilla tai suurikokoisilla tuotteilla ainoa toimitustapa on kotiinkuljetus ja siksi etu ei koske ko. tuotteita! Paketin nouto Postista tai Matkahuollosta on hinnaltaan normaalisti 6,90–10,90 €


alakategoria_ylakuva

Haukijigit - tehoa hauenkalastukseen!


Hauenkalastus on todella suosittua ja suosio on jatkuvassa kasvussa. Heittokalastuksessa suureen suosioon ovat nousseet haukijigit eli suuret n. 15-30cm pitkät pehmovieheet tai haukishädit, kuten termi hauenkalastuspiireissä kuuluu. Useimmiten kyseessä on pelkkä kuminen viehe, johon käyttäjä lisää haluamansa koukut. Lisäksi tarvitaan jigiruuvi, joka ruuvataan vieheen nokkaan. Vaihtoehtoisesti jigiruuvin tilalla voidaan käyttää suurta jigipäätä, etenkin jos halutaan kalastaa syvemmästä vedestä.

Suosituimmat haukijigit ovat varsin raskaita, joten käytettäviltä välineiltä vaaditaan soveltuvuutta raskaaseen hauenkalastukseen. Suosituimpia välineitä ovat hyrräkela ja 7-9´ jämäkkä vapa, mutta luonnollisesti myös avokelaa voidaan käyttää. Hauen hampaat ovat tunnetusti uskomattoman terävät ja niitä on paljon. Pehmeä kumiviehe ja hauen purukalusto eivät luonnollisesti ole paras mahdollinen yhdistelmä. Siksi on kehitetty jigihartsi, jolla voidaan paikata haukijigeihin syntyneet viillot ja puremajäljet erittäin kätevästi ja lisätä vieheiden elinikää tuntuvasti.

alakategoria_alalistaus

alakategoria_alakuva

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja