header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Merikalastus

kategoria_yleinen

Hyödynnä nyt avajaisetu ja tutustu Happyangler.fi -verkkokauppaan. Tällä koodilla: TOIMITUS-062019-VK toimituskulut 0€*

Tuotteiden toimituskulut veloituksetta* yli 20 € tilauksiin (mukaan lukien mahdolliset muut alennukset). Kampanja on voimassa 31.7.2019 asti vain Happyangler.fi -kalastusverkkokaupassa. *Ilmainen toimitus koskee noutoa Postin noutopisteestä, pakettiautomaatista, Matkahuollosta tai myymälästä. Huom: joillakin painavilla tai suurikokoisilla tuotteilla ainoa toimitustapa on kotiinkuljetus ja siksi etu ei koske ko. tuotteita! Paketin nouto Postista tai Matkahuollosta on hinnaltaan normaalisti 6,90–10,90 €


alakategoria_ylakuva

Onko kohdekalana turska, sei tai pallas? Honkkarin valikoimasta löydät suositut litkat ja pystypilkit suurempien merikalojen pyyntiin. Hanki ottipelit Honkkarista ja ota suunta kohti valtamerten syvänteitä ja suurten enntyskalojen pyyntiä!

Turskapilkit ovat nimensä mukaisesti suunniteltu turskan pilkkimiseen, mutta soveltuvat myös muille syvien vesien kaloille kuten keilalle ja seitille. Turskapilkit eroavat pystypilkeistä ennen kaikkea painonsa puolesta. Syvänmeren kalastukseen tarkoitetut pilkit painavat noin sadasta grammasta aina puoleen kiloon asti. Ne soveltuvat erityisesti syvänmeren kalastukseen ja meripilkintään, mutta niitä voi käyttää myös raskaassa rannikkokalastuksessa. Syvänmeren kalastuksessa turskapilkkejä uitetaan normaalin pystypilkin tavoin. Vapaa nykäistään ylös, jolloin pilkki nousee hieman ja heijaa sivulle kunnes korjautuu takaisin pystyasentoon. Turskapilkkiä voidaan uittaa myös sen laskemisen yhteydessä. Tällöin siimaa lasketaan pikkuhiljaa siten, että saadaan samantapainen kalan huomion herättävä heijausliike pilkille.

alakategoria_alalistaus

alakategoria_alakuva

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja