header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Jigipäät ja jigiruuvit

kategoria_yleinen

Hyödynnä nyt avajaisetu ja tutustu Happyangler.fi -verkkokauppaan. Tällä koodilla: TOIMITUS-062019-VK toimituskulut 0€*

Tuotteiden toimituskulut veloituksetta* yli 20 € tilauksiin (mukaan lukien mahdolliset muut alennukset). Kampanja on voimassa 31.7.2019 asti vain Happyangler.fi -kalastusverkkokaupassa. *Ilmainen toimitus koskee noutoa Postin noutopisteestä, pakettiautomaatista, Matkahuollosta tai myymälästä. Huom: joillakin painavilla tai suurikokoisilla tuotteilla ainoa toimitustapa on kotiinkuljetus ja siksi etu ei koske ko. tuotteita! Paketin nouto Postista tai Matkahuollosta on hinnaltaan normaalisti 6,90–10,90 €


alakategoria_ylakuva

Jigikalastuksessa koukun terävyys, sekä koko ovat merkittäviä tekijöitä tärppien muuttumisessa saaduiksi kaloiksi. Jigipään kemiallisesti teroitettu koukku takaa vaaditun terävyyden ja hyvän tartutuskyvyn. Meiltä löydät eri muotoiset jigipäät vertikaalijigaukseen ja heittojigaukseen.

Jigipään paino kannattaa valita veden syvyyden, sekä virtauksen mukaan. Täältä löydät oppaan jigipään valintaan.

Koukkukoko kannattaa valita käytettävän jigin, sekä kalastettavan kalalajin mukaan. Koot menevät järjestyksessä pienimmästä suurimpaan: 8, 6, 4, 2, 1, 1/0, 2/0, 3/0, 4/0 jne. Ohuisiin ahvenjigeihin kannattaa valita myös kaulukseton jigipää, mikä ei riko ohuen jigin pintaa.

alakategoria_alalistaus

alakategoria_alakuva

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja