header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Siian onginta

kategoria_yleinen

Hyödynnä nyt avajaisetu ja tutustu Happyangler.fi -verkkokauppaan. Tällä koodilla: TOIMITUS-062019-VK toimituskulut 0€*

Tuotteiden toimituskulut veloituksetta* yli 20 € tilauksiin (mukaan lukien mahdolliset muut alennukset). Kampanja on voimassa 31.7.2019 asti vain Happyangler.fi -kalastusverkkokaupassa. *Ilmainen toimitus koskee noutoa Postin noutopisteestä, pakettiautomaatista, Matkahuollosta tai myymälästä. Huom: joillakin painavilla tai suurikokoisilla tuotteilla ainoa toimitustapa on kotiinkuljetus ja siksi etu ei koske ko. tuotteita! Paketin nouto Postista tai Matkahuollosta on hinnaltaan normaalisti 6,90–10,90 €


alakategoria_ylakuva

Siian onginta on helppoa ja mukavaa. Siihen on helppo päästä mukaan ja välineiksi käy ihan tavalliset heittokalastusvälineet.

Pohjaonginta on yksinkertaista: Heittokalastusvälineillä heitetään paino ja syötti pohjaan. Painon osuttua veteen siimaa kelataan hieman, jotta peruke suoristuu ennen syötin päättymistä pohjalle. Sitten vain nostetaan vapa pystyyn ja odotellaan siian tärppiä.

Siian kalastuksessa suosituin syötti on mato. Koukun kärki kannattaa jättää näkyviin matoa pujottaessa. Syöttejä kannattaa varata reippaasti mukaan, sillä syönti voi olla varsin kiivastakin. Meiltä löydät siian ongintaan niin vavat, kelat, sekä syötitkin!

alakategoria_alalistaus

alakategoria_alakuva

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja