header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Perhovavat

kategoria_yleinen

Hyödynnä nyt avajaisetu ja tutustu Happyangler.fi -verkkokauppaan. Tällä koodilla: TOIMITUS-062019-VK toimituskulut 0€*

Tuotteiden toimituskulut veloituksetta* yli 20 € tilauksiin (mukaan lukien mahdolliset muut alennukset). Kampanja on voimassa 31.7.2019 asti vain Happyangler.fi -kalastusverkkokaupassa. *Ilmainen toimitus koskee noutoa Postin noutopisteestä, pakettiautomaatista, Matkahuollosta tai myymälästä. Huom: joillakin painavilla tai suurikokoisilla tuotteilla ainoa toimitustapa on kotiinkuljetus ja siksi etu ei koske ko. tuotteita! Paketin nouto Postista tai Matkahuollosta on hinnaltaan normaalisti 6,90–10,90 €


alakategoria_ylakuva

Hong Kong verkkokaupan perhovapa -valikoimasta löydät varmasti sopivan perhovavan itsellesi, kalastitpa sitten lohta, taimenta, harjusta tai haukia.

Perhokalastusvälineet luokitellaan numerokoodin mukaan. Kansainvälisesti käytetään AFTM -nimistä luokitusta. Numero ilmoittaa kokoluokan. Luku 1 edustaa erittäin kevyttä välinettä, kun taas luku 12 on kaikista raskain, kahdella kädellä heitettävä. AFTM on lyhenne sanoista ”American Fly-fishing Tackle Manufacturers”. Nykyään sitä ei juuri käytetä, vaan lyhenne on korvattu risuaitamerkillä, esimerkiksi 6#.

Hyvä kokoluokka perhokalastuksen aloittamiseen on AFTM 6-7 . Siinä on hyvät ominaisuudet laajalti eri heittotekniikoihin. Soveltuu taimenelle ja kirjolohelle, mutta myös pienemmälle lohelle. Käy pintaperho- ja uppoperhokalastukseen, kelluville ja uppoaville siimoille hyvin soveltuva. Hauen perhokalastukseen sopii AFTM 8-9 parhaiten.

Perhovavoissa käytetään pituusmittana jalkaa, joka on 12 tuumaa eli 30 cm. Perhovavat jaetaan yhden ja kahden käden vapoihin. Yhden käden vavat ovat 6-7 jalkaa pitkiä ja kahden käden 8-11 jalkaa. 7-8 jalkaisten perhovapojen luokassa on myös joukko vapoja, joita voi hyvin perustein kutsua puolentoista käden vavoiksi. Karkeasti otettuna lohen perhokalastusta lukuun ottamatta lyhyemmät perhovavat sopivat paremmin virtaaviin vesiin. Kun taas pidemmät vavat toimivat paremmin järvellä tai merellä kalastettaessa.

Täältä näet oppaamme perhokalastukseen . Kun perhokalastuksen salat oppii, on perhokalastus on erittäin mukava, sekä rentouttava kalastusmuoto, johon suosittelemme tutustumaan lämpimästi.

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja