header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

benefitbar_tuotesivu

Tilaa kalastus -ja veneilytuotteet nyt Happyangler.fi verkkokaupasta!
Siirry Happy Angleriin


Valitse ensin tarvittavat valinnat (väri, koko tms.) nähdäksesi tuotteen saatavuuden
Verkkokauppa:

Deeper CHIRP+ Limited Edition langaton kaikuluotain

319,99 €

alk. 12 € /kk »

Saatavuus ja yhteystiedot

Esittely » Lisämateriaalit » Toimitustavat »

Deeper CHIRP+ Limited Edition langaton kaikuluotain

Tuotenumero: 4779032950497

tuotesivu_esittelykuva

Muista myös anturiteline!
Anturiteline helpottaa kaikuluotaimen käyttöä ja siirtämistä veneestä toiseen. Valikoimastamme löydät parhaat vaihtoehdot eri tarpeisiin, aina kilpailukykyiseen hintaan.

Lue kalastajien tuotesuosituksia ja tutustu valikoimaan tästä.
Tarkista tuotteen saatavuus tuotesivulta.

Deeper Chirp + on maailman ensimmäinen heitettävä kaikuluotain, jossa mukana CHIRP -kaikutekniikka! Uskomatonta, mutta täysin totta! Koe CHIRPin ylivoimainen selkeys kannettavassa muodossa - Mobiililaitteesi näytöltä. Deeper Smart Sonar Chirp+ on rantakalastajan, liikkuvan veneilijän sekä pilkkijän unelmakaiku.

Nyt rajoitettu erä Limited Edition Deeper Chirp+ -kaikua. Erottuva, tyylikäs valkoinen väri ja mukana myös erittäin kätevä kantolaukku!

CHIRP tuottaa tarkempaa kaikukuvaa pinnan alta ja se on alunperin kehitetty USAn armeijan käyttöön. Nykyään CHIRP -tekniikka on globaalisti tunnettu tekniikka kalastus- ja veneilykäyttöön tarkoitetuista kaikuluotaimista. CHIRPin tarkkuus on uskomaton 0.4” / 1cm, mikä tarkoittaa käytännössä sitä että erotat selkeästi kohdekalasi kalaparvienkin keskeltä. Voit myös seurata viehettäsi vaikkapa vertikaalijigauksessa. CHIRP-tekniikan kaikuluotain lähettää pulsseja samanaikaisesti useilla taajuuksilla. Näin kalat ja pohjan rakenteet saadaan eroteltua huomattavasti tavallista selvemmin, ja näytölle tulee tavallista vähemmän häiriöitä.

CHIRP mahdollistaa myös tarkemman kuvan lähempää pintaa ja voit erottaa kalat pintakasvuston seasta. Lisäksi voit luodata jopa 100 m syvyyteen asti. Voit myös luodata jään läpi 7° kapealla kaikukeikalla. Voit siis ensin kohdentaa kalat ja vasta tämän jälkeen kairata - Todella kätevää!

Deeper Smart Sonar Chirp+ on heitettävien kaikuluotainten uusi valtias. CHIRP-tekniikan lisäksi se sisältää GPS-yhteyden karttaplotteriominaisuuksia varten, WIFIn sekä muita tärkeitä ominaisuuksia. Langattomasti toimiva ja virvelillä heitettävä Deeper kaikuluotain näyttää älylaitteesi näytöllä kaiken vedenalaisen informaation ja paljon muuta. Smart Sonar mallissa on vahva WIFI -yhteys. Virvelillä helposti heitettävän kaikuluotaimen yhteyden kantavuus hyvissä olosuhteissa on jopa 100 m. Voit ladata ilmaisen sovelluksen helposti sovelluskaupastasi.

Laitetta voidaan käyttää missä tahansa, koska laite sisältää oman akun sekä luo oman WIFI -verkon, johon älylaite yhdistetään. Deeper Smart Sonar Chirp+ kaikuluotaimella voit helposti tehdä omia syvyys- ja pohjanmuotokarttoja laitteen venesovelluksen avulla. Deeperissä on nopea lataus, 80% 45 minuutissa, 100% 75 minuutissa ja sen materiaalit ovat todella kestävä ABS muovi yhdistettynä titaani ja silikonisuojiin. Täysin vedenkestävä ja pakkasenkestävä -20 asteeseen asti. Deeper Smart Sonar Chirp+ kaikuluotaimella voit helposti tehdä omia syvyys- ja pohjanmuotokarttoja laitteen ilmaissovelluksen avulla.

Ilmainen Deeper mobiilisovellus:
Deeper-sovellus toimii sekä verkossa että ilman verkkoyhteyttä, ja siinä on paljon käytännöllisiä ominaisuuksia. Määritä kuukauden parhaat kalapäivät ja päivän parhaat kellonajat kalojen pyyntiin Solunar-ottikalenterin avulla. Katso suosikkipaikkojesi viimeisimmät säätiedot "Sääennusteet" -ominaisuudella, niin saat parempia saaliita. Valitse parhaat mahdolliset näytön väritystilat kellonajan ja päivän kirkkauden mukaan. Tee kalastusmuistiinpanoja, kuvaa kameralla, jaa someen ja tee paljon muuta. Deeper-sovellusta päivitetään säännöllisesti ja siihen lisätään toimintoja tai niitä parannellaan, jotta kalastuksestasi tulisi entistäkin tehokkaampaa.

Pakkaus sisältää:
• CHIRP+ kaikuluotain
• USB latausjohto
• Kantolaukku
• Kiinnitysruuvit x2
• Käyttöoppaat

Ominaisuudet:

• Kaikutekniikka 3 taajuuksinen CHIRP Frequency (Beam) Narrow CHIRP 675 kHz (7°) Medium CHIRP 290 kHz (16°) Wide CHIRP 100 kHz ( 47°)
• Target separation 0.4 in / 1 cm. Narrow Chirp 0.94 in / 2.4 cm. Medium Chirp 0.94 in / 2.4 cm. Wide Chirp
• Min - Max toimintasyvyys 15 cm. – 100 m.
• Lämpötila-anturi Fahrenheit / Celsius
• Käyttölämpötila min. -20°C max. 40°C
• GNSS (Tuki Global positioning systems) GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou, QZSS
• Toiminta-aika GPS päällä 4.5 tuntia, GPS pois päältä kytkettynä 6 tuntia
• Lataustekniikka, nopea lataus 80% 45 min, 100% in 75 min
• Sisäinen akku Lithium Polymer, 3.7V ladattava, 950 mAh Input 110V/220V.
• Liitännät Micro USB, 5V 2A Wi-Fi
• Koko 65 mm halkaisija, paino 90 g

Tuotemerkki Deeper
Takuuaika 2-vuotta

Deeper CHIRP+ Limited Edition langaton kaikuluotain
Pikazoom: vie kursori kuvan päälle

Kysy chat-kalastusmyyjältä

tuotesivu_vasenkuva

tuotesivu_alalistaus

Vene-elektroniikkatuotteiden huolto ja tuki:

C-MAP, Lowrance, Simrad, Navionics ja MotorGuide:

09-27904665
lowrance@opm.fi

Humminbird, Minn Kota:

014 8207722
service@normark.fi

Deeper:

045 1381857
info@wakefishing.com
Garmin:

09 69379758
marinesupport@garmin.fi

Raymarine:

020 7619937
support.fi@raymarine.com

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja

scriptspot_product

scriptspot_product