header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Valitse ensin tarvittavat valinnat (väri, koko tms.) nähdäksesi tuotteen saatavuuden
Verkkokauppa:

Garmin GPSMAP 8410 karttaplotteri

2 649,99 €

2 799,00 €

alk. 86 € /kk »

Lisää tuote:
Saatavuus:

Verkkokauppa: Tilaustuote (5-10 arkipäivää)

Myymälä: Ei tällä hetkellä saatavilla

Esittely » Lisämateriaalit » Toimitustavat »

Garmin GPSMAP 8410 karttaplotteri

Tuotenumero: 753759213404

tuotesivu_esittelykuva

Etusi jopa 400€ - Garmin Spring Deal on alkanut!

Osta Echomap- tai GPSMAP-sarjan vähintään 6” näytöllä varustettu yhdistelmälaite tai karttaplotteri ja saat Garminilta jopa satojen eurojen arvoisen alennuskoodin! Kampanja on voimassa 30.4.-30.6.2019 ostettuihin laitteisiin ja alennuskoodi on käytettävä Garmin.fi verkkosivuilla 31.7.2019 mennessä.

 • 6” - 9” laite 200€ Garmin-alekoodi
 • 10” - 12” laite 300€ Garmin-alekoodi
 • 16” - 24” laite 400€ Garmin-alekoodi

 • Lue lisätiedot ja ehdot

  Garminin 10-tuumainen kosketusnäytöllinen karttaplotteri, jossa Full HD IPS (In-plane Switching) -näyttö. Tukee täysin verkkokäyttöä NMEA 2000® -yhteyden ja Garmin Marine Networkin kautta.

  Niin huviveneilijät, purjehtijat, kalastajat, kuin purjehduskilpailijatkin vaativat vakavasti otettavia varusteita. Tämän helppokäyttöisen ja helposti asennettavan GPSMAP® 8410 -karttaplotterin suorituskyky vastaa MFD-laitetta (monitoiminäyttöä) yhdistelmäkoossa. Siinä on 10" tuuman Full HD IPS -kosketusnäyttö, joka takaa laajan katselukulman, erinomaisen selkeyden ja luettavuuden auringonvalossa myös polarisoiduilla aurinkolaseilla. Useita näyttöjä voi asentaa tasoon vierekkäin lasinäyttömuotoon tai niitä voi upotusasentaa. Lisäksi se tukee tavallista USB-kosketuskäyttöä, joten sitä voi käyttää kosketusnäyttönä Windows®- ja Mac®-käyttöjärjestelmissä. Sisältää ANT®- ja Wi-Fi®-yhteyden. Garmin SailAssist™ -ominaisuus antaa tärkeitä purjehdustietoja ja näyttää kilpailua edeltävän opastuksen. SmartMode™-asemanhallinnan kautta saat tarvitsemasi tiedot nopeasti käyttöösi yhdellä kosketuksella.

  NMEA 2000- ja Garmin Marine Network- verkon kautta voi koota helposti täyden veneilyelektroniikkasarjan, joka sisältää esimerkiksi tutkan, automaattiohjauksen, kameroita, laitteita ja eteenpäin suunnatun luotaimen, jota voi hallita karttaplotterista ja jonka voi jakaa useaan näyttöön. Lisäksi ainutlaatuinen OneHelm™-järjestelmämme koordinoi monia kolmansien osapuolten valmistamia veneilytuotteita, jotta voit hallita järjestelmiä, kuten digitaalista kytkentää, valaistusta ja vakautusta, kätevästi karttaplotterin näytössä.

  GPSMAP® 8410 -karttaplotterissa on erittäin tehokas suoritin, joka takaa esimerkiksi nopean kartan piirtämisen sekä erinomaiset verkkoyhteydet ja videoiden jakelun. Sisäisen Wi-Fi-tekniikan avulla voit pariliittää laitteen maksuttomaan ActiveCaptain® -sovellukseen, jotta voit käyttää esimerkiksi OneChart™-tietoja, älykkäitä ilmoituksia1 ja Garmin Quickdraw™ -yhteisön tietoja. Videoiden suoratoistoa voi hallita myös langattomasta GC™ 100 -kamerasta ja VIRB®-actionkameroista. Lisäksi sisäisellä langattomalla ANT-tekniikalla saat suoran yhteyden quatix® -veneilykelloon, gWind™ Wireless 2 -tuulianturiin ja langattomiin kaukosäätimiin.

  Verkkoon liitettyjä luotaimia, tutkia, kameroita, tallennusvälineitä ja digitaalisia kytkentöjä voi käyttää erikseen tai yhdistettynä SmartMode-asemanhallintaan. SmartMode-järjestelmän kautta saat tarvitsemasi tiedot nopeasti yhdellä kosketuksella, mikä helpottaa selviytymistä stressaavista tilanteista, kuten kiinnittymisestä laituriin.

  Jotta kartat olisivat mahdollisimman yksityiskohtaisia, selkeitä ja ytimekkäitä, GPSMAP® 8410 sisältää laajennettavan muistin, jotta voit ostaa lisäkarttoja (kuten BlueChart® g3 ja BlueChart® g3 Vision), jotka sisältävät Navionics-tietoja. Kartat sisältävät myös automaattisen opastuksen tekniikkaa, joka näyttää reittiehdotuksen määränpäähän veneen teknisten ominaisuuksien perusteella.

  Ruorissa ei tarvitse seisoa tuntikausia. Valinnaisella helppokäyttöisellä GRID™ 20 -etäsyöttölaitteella voit etäkäyttää ja hallita koko Garmin-veneilyjärjestelmääsi intuitiivisesti ja helposti. Siinä on 360 asteen ohjaussauva, jossa on käännettävä nuppi ja valintapainike. Ne helpottavat karttaplotterin valikkojen/asetusten käyttöä ja hienosäätöä pahimmissakin olosuhteissa.

  Garmin SailAssist -ominaisuus antaa keskeisen tärkeitä tietoja ja sisältää kilpailua edeltävän opastuksen. Muita purjehdusominaisuuksia ovat suuntaviivat, parannettu tuuliruusu, keulaviiva ja suuntaviiva pohjaan nähden, tosituulen tietokentät sekä vuorovesien/virtausten/ajan liukusäädin. Mittarinäytöistä näet tarvittavat tiedot yhdellä silmäyksellä. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi tosituulen ja suhteellisen tuulen kulma, virran suunta ja nopeus, todellinen tai suhteellinen tuulennopeus, vaaka- ja pystysuuntaiset kaaviot sekä tietopalkki, jonka tietokenttiä voi muokata.

  Lataamalla ActiveCaptain-sovelluksen älypuhelimeen tai tablettiin voit hallinnoida veneilykokemustasi sijainnistasi riippumatta matkojen suunnittelusta ja kalastuskilpailuun valmistautumisesta ohjelmistojen päivittämiseen ja karttojen ostamiseen.

  Pakkaus sisältää:

  • GPSMAP® 8410 laite
  • Virtajohto
  • NMEA 2000® -laitekaapeli
  • NMEA 2000 -T-liitin
  • Nupillinen asennusteline
  • Upotusasennussarja
  • Aurinkosuojus
  • Trimmausosaan napsautettavat kannet
  • Oppaat

  Ominaisuudet:
  • Mitat25,9 x 20,5 x 7,5 cm
  • Näytön koko, LxK 21,8 cm x 13,7 cm
  • WUXGA; 1920 x 1200 px ,Näytön tyyppi IPS-kosketusnäyttö (häikäisyä estävä pinta)
  • Paino 2,4 kg
  •VesiluokitusIPX7

  Tuotemerkki Garmin
  Takuuaika 2-vuotta

  Garmin GPSMAP 8410 karttaplotteri
  Pikazoom: vie kursori kuvan päälle

  Kysy chat-kalastusmyyjältä

  tuotesivu_vasenkuva

  tuotesivu_alalistaus

  Vene-elektroniikkatuotteiden huolto ja tuki:

  Lowrance, Simrad, MotorGuide:

  09-27904665
  lowrance@opm.fi

  Humminbird, Minn Kota:

  014 8207722
  service@normark.fi

  Deeper:

  045 1381857
  info@wakefishing.com
  Garmin:

  09 69379758
  marinesupport@garmin.fi

  Raymarine:

  020 7619937
  support.fi@raymarine.com

  Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
  Selvä Lisätietoja

  scriptspot_product

  scriptspot_product