header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Taloustavarat

kategoria_yleinen

Hyödynnä nyt avajaisetu ja tutustu Happyangler.fi -verkkokauppaan. Tällä koodilla: TOIMITUS-062019-VK toimituskulut 0€*

Tuotteiden toimituskulut veloituksetta* yli 20 € tilauksiin (mukaan lukien mahdolliset muut alennukset). Kampanja on voimassa 31.7.2019 asti vain Happyangler.fi -kalastusverkkokaupassa. *Ilmainen toimitus koskee noutoa Postin noutopisteestä, pakettiautomaatista, Matkahuollosta tai myymälästä. Huom: joillakin painavilla tai suurikokoisilla tuotteilla ainoa toimitustapa on kotiinkuljetus ja siksi etu ei koske ko. tuotteita! Paketin nouto Postista tai Matkahuollosta on hinnaltaan normaalisti 6,90–10,90 €


alakategoria_ylakuva

Hong Kongista saat erilaiset kodin taloustavarat varmasti edulliseen hintaan. Laajasta valikoimasta tuotteita löytyvät kaikki säilytystä, vaatehuoltoa, ruoanlaittoa ja leivontaa helpottavat tuotteet. Kattavasta valikoimasta saat myös erilaiset wc- ja talouspaperit. Voit valita useasta merkkituotteesta ja pakkauskoosta itsellesi sopivimman.

Jos tarvitset koristeellisemman paperivaihtoehdon, eriväriset lautasliinat ovat taatusti näyttävä valinta. Hong Kongista löydät kaikki nämä ja monet muutkin laadukkaat tuotteet kodin jokapäiväiseen käyttöön kätevästi samasta paikasta. Tule tutustumaan laajaan valikoimaan ja vakuutu itse.

alakategoria_alalistaus

alakategoria_alakuva

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja