header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Kodinhoito

kategoria_yleinen

Hong Kong -verkkokauppa uudistuu!
Verkkokauppa keskittyy jatkossa ainoastaan kalastus- ja veneilytuotteiden myymiseen. Koko muu myymälävalikoima ja tuotteiden myymäläkohtainen saatavuus näkyy jatkossakin sivustolla, mutta 1.3.2019 alkaen ainoastaan kalastus- ja veneilytuotteet ovat tilattavissa verkkokaupasta. Vielä ehdit tilata verkkokaupasta koko tämän hetken laajasta valikoimasta kotiisi tuotteita ilman toimituskuluja*. Tämä etu on voimassa vain 28.2.2019 asti. Lue kampanjasta ja uudistuksesta lisää tästä.

alakategoria_ylakuva

Kodin puhtaana pitäminen onnistuu helpoiten tehokkailla erikoistuotteilla ja oikeilla välineillä. Pienet roskat ja muruset korjaat kätevästi harjalla ja rikkalapiolla. Ikkunoita pestäessä paras lopputulos saadaan ikkunoille tarkoitetuilla pesusuihkeilla ja pesimillä. Täydellisen kirkas kiilto onnistuu lopuksi sopivalla ikkunakuivaajalla. Laajat lattiapinnat, kuten laatat ja muovilattiat, puhdistuvat parhaiten lattianpesuun tarkoitetuilla välineillä.

Lattiaharja, moppi ja sanko muodostavat yhdessä tehokkaan trion. Hong Kongista saat monipuoliset puhdistus- ja siivousvälineet kodin puhtaana pitoon edullisesti. Valitse laajasta valikoimasta myös sopivat puhdistusaineet.

alakategoria_alalistaus

alakategoria_alakuva

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja