header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Saavit ja vesiastiat

kategoria_yleinen

Hong Kong -verkkokauppa uudistuu!
Verkkokauppa keskittyy jatkossa ainoastaan kalastus- ja veneilytuotteiden myymiseen. Koko muu myymälävalikoima ja tuotteiden myymäläkohtainen saatavuus näkyy jatkossakin sivustolla, mutta 1.3.2019 alkaen ainoastaan kalastus- ja veneilytuotteet ovat tilattavissa verkkokaupasta. Vielä ehdit tilata verkkokaupasta koko tämän hetken laajasta valikoimasta kotiisi tuotteita ilman toimituskuluja*. Tämä etu on voimassa vain 28.2.2019 asti. Lue kampanjasta ja uudistuksesta lisää tästä.

alakategoria_ylakuva

Kodin siivouksessa, kylpyhuoneessa ja keittiössä erilaiset saavit ja sangot ovat käytännöllisiä apuvälineitä. Muovivadissa voit pestä niin astioita kuin vaatteita ja se on kätevä varsinkin mökkiolosuhteissa. Erilaisten vatien avulla astioiden tiskaus koko perheen voimin onnistuu kesällä helposti vaikka ulkoilmassakin. Ämpärissä kannat kätevästi niin vedet kuin marjat.

Saavi ja kauha kuuluvat myös jokaisen saunan vakiovarusteisiin. Hong Kongista saat erilaiset saavit, vadit ja kauhat monenlaiseen käyttötarkoitukseen huippuedulliseen hintaan. Tutustu samalla myös laajaan valikoimaan kodin tuotteita.

alakategoria_alalistaus

alakategoria_alakuva

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja