header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Säilytyslaatikot ja -korit

kategoria_yleinen

Hyödynnä nyt avajaisetu ja tutustu Happyangler.fi -verkkokauppaan. Tällä koodilla: TOIMITUS-062019-VK toimituskulut 0€*

Tuotteiden toimituskulut veloituksetta* yli 20 € tilauksiin (mukaan lukien mahdolliset muut alennukset). Kampanja on voimassa 31.7.2019 asti vain Happyangler.fi -kalastusverkkokaupassa. *Ilmainen toimitus koskee noutoa Postin noutopisteestä, pakettiautomaatista, Matkahuollosta tai myymälästä. Huom: joillakin painavilla tai suurikokoisilla tuotteilla ainoa toimitustapa on kotiinkuljetus ja siksi etu ei koske ko. tuotteita! Paketin nouto Postista tai Matkahuollosta on hinnaltaan normaalisti 6,90–10,90 €


alakategoria_ylakuva

Etsitkö laadukkaita tarvikkeita kodin siivoukseen ja säilytykseen? Hong Kongista löydät ne kaikki huippuedulliseen hintaan! Laajasta valikoimasta merkkituotteita saat niin käytännölliset laatikot ja korit kuin puhdistus- ja siivousvälineetkin. Erilaiset saavit, sangot ja vadit ovat monikäyttöisiä ja soveltuvat hyvin keittiöön ja kylpyhuoneeseen.

Monipuolisiin laatikkoihin ja koreihin saat kätevästi piiloon kodin pikkutavarat, lasten lelut tai muun irtaimiston. Muista tarkistaa myös muut kodintarvikkeet ja päivittäiset kulutustuotteet. Hong Kongista löydät kaikki tarpeelliset tavarat kätevästi samasta paikasta.

alakategoria_alalistaus

alakategoria_alakuva

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja