header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Sangot, vadit, kauhat ja saunajakkarat

kategoria_yleinen

Hyödynnä nyt avajaisetu ja tutustu Happyangler.fi -verkkokauppaan. Tällä koodilla: TOIMITUS-062019-VK toimituskulut 0€*

Tuotteiden toimituskulut veloituksetta* yli 20 € tilauksiin (mukaan lukien mahdolliset muut alennukset). Kampanja on voimassa 31.7.2019 asti vain Happyangler.fi -kalastusverkkokaupassa. *Ilmainen toimitus koskee noutoa Postin noutopisteestä, pakettiautomaatista, Matkahuollosta tai myymälästä. Huom: joillakin painavilla tai suurikokoisilla tuotteilla ainoa toimitustapa on kotiinkuljetus ja siksi etu ei koske ko. tuotteita! Paketin nouto Postista tai Matkahuollosta on hinnaltaan normaalisti 6,90–10,90 €


alakategoria_ylakuva

Kodin siivouksessa, kylpyhuoneessa ja keittiössä erilaiset saavit ja sangot ovat käytännöllisiä apuvälineitä. Muovivadissa voit pestä niin astioita kuin vaatteita ja se on kätevä varsinkin mökkiolosuhteissa. Erilaisten vatien avulla astioiden tiskaus koko perheen voimin onnistuu kesällä helposti vaikka ulkoilmassakin. Ämpärissä kannat kätevästi niin vedet kuin marjat. Saavi ja kauha kuuluvat myös jokaisen saunan vakiovarusteisiin.

Hong Kongista saat erilaiset saavit, vadit ja kauhat monenlaiseen käyttötarkoitukseen huippuedulliseen hintaan. Tutustu samalla myös laajaan valikoimaan kodin tuotteita.

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja