header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Metsästys

kategoria_yleinen

Tilaa kalastus -ja veneilytuotteet nyt Happyangler.fi verkkokaupasta!
Siirry Happy Angleriin


ylakategoria_kuvaMetsästys on perinteinen suomalainen harrastus, minkä lisäksi se on myöskin traditio, joka yleensä siirtyy sukupolvelta toiselle. Aikoinaan metsästys oli lähestulkoon elinehto suomalaisille perheille, sillä riistan liha kävi ravinnosta ja turkikset maksuvälineistä. Tänä päivänä metsästys on yhä edelleen myöskin yhteiskunnallisesti hyväksyttävä harrastus, jolla pidetään suurriistan lajimäärät rajoissaan ja samalla saadaan hyvää liikuntaa raikkaassa ulkoilmassa.

Käytännössä metsästys tarkoittaa vapaana elävien eläinten pyydystämistä, ja keskeisinä metsästyksen kohteina ovat yleensä riistan liha, luut ja turkikset. Esimerkiksi Suomessa riistakannan laajuus on tarkoin säädeltyä, mikä vaikuttaakin metsästysaikojen sallittuihin pituuksiin.

Metsästyksen aloittaessa tulee ottaa huomioon siihen tarvittava vaatetus ja varusteet. Meiltä Hong Kongista löydätkin nyt metsästyksessä tarpeellisia varusteita, kuten laadukkaita metsästysvaatteita, -kenkiä, yleisiä retkeilytarvikkeita sekä erilaisia saaliin käsittelyssä apuna tarvittavia välineitä.

Ennen metsään lähtemistä kannattaa tietysti hoitaa kaikki perusasiat kuntoon, jotta harrastuksen äärellä ei ilmene epämieluisia yllätyksiä. Muista myös hankkia metsästykseen ja mahdollisesti myös aseeseen tarvittavat luvat kuntoon jo hyvissä ajoin ennen retkeäsi. Metsästyskortti löytyy Suomessa jopa 300 000 ihmisen hallusta, joten kyseessä on erittäin suosittu harrastus, joka on aina ajankohtainen!

ylakategoria_alalistaus

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja